Jag lever!

Måste som många andra gånger be om ursäkt för dålig uppdatering. Denna gång var det dock inte jag som var lat utan min dator som inte var samarbetsvillig. Vi flyttade ju för ungefär en månad sen och när det mesta var på plats skullle jag koppla in min kära dator och den ville absolut inte starta, av nån dum anledning. Jag har inte heller nåt tålamod när det gäller datorer så jag gav det inte många försök. Hur som helst, igår fixade och trixade min sambo med datorn och BOOM, nu funkar den! Misstänker att det kan ha att göra med att han har MYCKET bättre tålamod när det gäller teknikens under.

Hmm nu måste jag väl ha en såndär uppdatering och resumé av senaste månaden..igen! Joo vi har ju då som sagt flyttat upp några våningar i samma hus. Bor numera på nionde våningen och har världens mest underbara utsikt. Älskar vår nya lägenhet, det blev riktigt mysigt här efter några vändor till IKEA, nya tapeter och en massa fina tavlor. Här uppe trivs vi minsann! :)

Vad har jag mer sysslat med!? Joo jag har ju faktiskt fyllt år. Firade med middag på själva födelsedagen, jag och M bjöd över Bella & Christoffer på tacopaj, på lördagen blev det fest. Blev både födelsedags och inflyttningsfest i ett, riktigt trevligt och på söndagen blev jag firad av päronen. Kändes inte så speciellt att fylla 24, blir mer party nästa år när man fyller jämt :)

 Hmm, sen har jag gått och vaccinerat mig mot den hemska svinisen. Så nu behöver man väl inte springa och gömma sig så fort nån nyser. Börjat köpa julklappar har jag oxå gjort. Bakat pepparkakor och lussebullar. Julpyntat i lägenheten och i och med det samlat på mig en massa vuxenpoäng! :)

Förövrigt stressar jag just nu halvt ihjäl mig på jobbet känns det som. Usch, mår inget vidare av all denna stress. Hoppas man får nya krafter efter jul. Längtar verkligen efter att få vara ledig, läääänge. Skulle verkligen behöva det. Nåja, hoppas man överlever dom här sista veckorna nu.

Nu kom M hem, bäst jag slutar nörda vid datorn. Blir redan tillräckligt mobbad för att jag bloggar, haha!

puss


RSS 2.0