We gonna party like its your birthday



Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men solen lockar mer än datorn faktiskt. Ja för nu är det helt plötsligt sommar igen. Skönt iofs men den hade gärna fått dyka upp på min semester.

Igår blev det som vanligt fest, denna gången hos A. Innan vi gav oss på vinet käkade jag, Emma och Bella god mat här innan vi tog oss till festen. Sen pimplade vi i oss en massa iskallt vitt vin som satte sina spår efter inte allt för lång tid. Festen flyttades efter ett tag ut till balkongen där jag och Emma började prata med en kille som gick förbi nedanför. Efter en massa kallprat övertalade vi honom att klättra upp för balkongen och hänga med oss. Sagt och gjort, karln svingade sig upp på några sekunder (dock med hjälp av en stol han snodde på innergården). Strax därefter visade det sig att han känner halva festen. Herregud, den här stan är verkligen för liten. Vi som trodde alla skulle bli glada över att vi smugglat in en främmande karl till festen. Aja, det blev iofs kul ändå för han ringde dit alla sina manliga vänner som sen strömmade in. Fast dom gick in via ytterdörren och hoppade över balkongvägen.

Riktigt trevliga karlar måste jag säga. Blev en hel del diskussioner på balkongen tillsammans med ännu mer alkohol. Trevligt ända tills nån började härja om att vi alla skulle ta oss till krogen istället. Så det blev en promenad dit som iofs behövdes. Väl på krogen började alla en efter en banga ur och dra sig hemåt. Alla utom jag och Emma som minglade runt på Harrys tills dom stängde. Fy fan va kul det va. Vi va kalasfulla och pratade med allt och alla. Jag blev uppraggad av en Brad Pitt-look a like som pratade skånska. Emma träffade en kille i gul tröja som pratade engelska och skröt om att han hade en massa "weed". Vi tackade nej till weed och minglade vidare. Hängde istället med två karlar som pratade mer än vad vi gjorde och eftersom det är jobbigt att vara tyst så pass länge blev vi inte långvariga där. Därefter gick vi till dansgolvet och bjöd på jätteful dans. Folk runt omkring tyckte att vi va jobbiga. Vårat nästa "offer" blev en av vakterna, vi läxade upp honom på ämnet vett och ettikett eftersom han såg så arg ut och faktiskt va otrevlig till en början. Vet inte exakt vad verken jag eller Emma sa till honom men han log iaf när vi gick därifrån så då kan man ju säga att vi lyckades vända hans humör iaf.

Sen sprang klockan iväg som bara den och när vi ska gå ut möter jag en "gammal goding". En kille jag rullade runt med i sänghalmen relativt ofta för ungefär 2 år sen, även kallad P. Jisses, jag trodde aldrig jag skulle stå och småprata med honom nån mer gång. Men där stod vi och malde på hur länge som helst. Han va riktigt trevlig och öste hur mycket komplimanger som helst över mig. Lite kul att höra med tanke på hur länge sen det va vi hade med varandra att göra. Inte helt otippat ville P avsluta våran konversation med en "återförening" i hans nya säng, haha! Jag va inte så svår att övertala men nu ska ni inte tro att det blir några smarriga detaljer här inte. Nej för P skulle först gå och köpa mat, jag gick hem så länge och lovade att ringa honom sen. Hoppsan! Clara råkar somna, olägligt. Blev lite arg på mig själv imorse. Hade inte varit fel med en återförening med just P med tanke på att jag vet att det inte skulle blivit en dålig återförening. Aja, skrev och bad om ursäkt idag. Fick ett svar för inte så länge sen och det verkar som att det går att skjuta fram den där återföreningen, bara den blir av! Jaa, nåt sånt stod det!

Hmm, ibland är inte mitt liv så jävla tråkigt ändå..

Usch jag borde sova! Känns iofs som att jag inte gjort mycket annat idag. Men den här värmen som tar sig in i min lägenhet gör att man blir konstant trött ju.

Först ska jag klippa några avsnitt med Sex and the city tror jag.

puss

Honey, I´m home!



Det är inte alltid kul att öppna dörren till en tom lägenhet, det är liksom lika tyst varje gång. Det är vid sånna tillfällen man verkligen önskar att man delade hem med någon. Okej kanske inte just i min lilla etta på 31 kvm men jag menar sen, när jag hittar mannen i mitt liv som ni alla vet att jag ständigt letar efter och flyttar till ett drömhus vid stångån. Nävars, men man hoppas ju på att få bygga bo tillsammans med sin karl NÅN gång i framtiden. Jag är dock glad över att jag bott själv så pass länge och fortfarande gör det. Det är otroligt lärorikt måste jag säga. Flyttar man hemifrån direkt in i sambolivet så lär man sig inte riktigt att ta hand om sig själv vilket är viktigt även om man har någon. Det är inte bra att vara totalt beroende av nån annan.

Hur som helst så vet jag precis hur jag vill att det ska vara när jag väl blir sambo med min framtida karl. Jag är ju då en såndär tråkig typisk "svensson" som vill bo i ett lagom stort hus med inglasad altan (som min man har byggt), en fin trädgård som man kan pyssla i även om jag hatar att få jord under naglarna och ett stort kök där jag kan ägna mig åt en massa matlagning och bakning. Jaa jag vill verkligen att det ska vara en såndär typisk uppdelning. Jag lagar maten, bakar, fixar och donar och min man ska göra alla manliga saker. Laga trasiga grejer, bygga till en massa på huset, måla om garageporten, fixa med datorn, sätta ihop möbler..osv. Visst jag kan om jag vill, det handlar inte om det. Men jag vill ha en man som tar tag i allt sånt. Dessutom ser jag ju till att tacka honom på bästa sätt genom att ständigt erbjuda honom en massa hemlagad mat och goda bakverk. Laga mat tänker jag dessutom alltid göra lättklädd, precis som att jag planerar att alltid dammsuga i högklackat. Ojojoj, jag säger det alltså. Den karln som ska dela sin framtid med mig lär ju få en relativt trevlig vardag.
 Sen jag kan ärligt erkänna att jag nog är den enda i världen som känner extrem sympati för män som är sjuka. Alltså är min man förkyld, har feber eller är allmänt hängig så kommer mina "ta-hand-om-känslor" fram på en sekund. Med andra ord kommer min man bli både mätt och bortskämd. Men jag kommer däremot se till att bli ordentligt bortskämd i sovrummet. Mycket, ofta och länge. Det kan jag lova!

Det ska bli intressant att se hur det faktiskt blir sen i framtiden. Vem vet jag kanske gifter mig med en bonde som inte gör annat än hänger i ladugården, iuhh hoppas inte! Eller så delar jag framtid med en extremt upptagen man som är mer gift med jobbet än med mig, nej tack! Det kan ju även sluta så illa att jag säger ja till en allmänt okunnig kille som verken kan bygga altan, fixa datorn eller måla om. Nae, jag ska ta reda på all info om alla män jag träffar innan jag går med på att dela morgontidning med nån av dom.

Det kommer iaf kännas skönt att slippa komma hem till en tyst lägenhet och istället kunna skutta in genom dörren och kvittra - Honey, Iám home! och faktiskt få ett svar.

Det lär väl iofs dröja ett bra tag men man måste få drömma lite redan nu.

puss

O is for oops!



Jag har kommit fram till en sak. Ni vet, när man träffar nya människor så gäller det ju att man ger ett bra första intryck. Man vill ju att folk ska komma ihåg en som en trevlig prick. Jag brukar lyckas för det mesta. Dom flesta säger att jag är glad, trevlig, rolig, charmig osv. Men en sak återkommer alltid, utan några som helst undantag, jag har en förmåga att nästan alltid börja prata om sex. Egentligen gör ju säkert alla det med sina vänner men jag har en tendens till att snacka om det mycket, ofta, länge och med vem som helst i princip. Även om jag försöker att hålla mig till rumsrena ämnen så är jag lika fan där sekunden efter och plågar nån stackars pryd människa med mitt snack om penisstorlekar, avsugningar, utomhussex eller nåt annat oanständigt. Oops! tänker jag när jag ser hur chockade endel blir. Därefter svär jag över att jag aldrig kan lära mig att tänka först och prata sen.

Den senaste tiden har jag varit på ganska många fester där man inte känner en enda kotte och varenda gång tänker jag alltid samma sak innan jag kliver in på festen. Jag tänker att jag ska hålla en låg profil, inte prata för mycket förrän folk blir fulla och ändå inte lyssnar på allt jag säger och framförallt, försöka att inte svänga in på ämnet sex. Jag biter mig själv i tungan och försöker verkligen. Men ändå så slutar det nästan alltid med att jag några dagar efter får höra att folk påpekat att jag verkar vara typ en sexfixerad maneater. Det är ingen som sagt det in the bad way än så länge men dom har väl kanske blivit lite chockade över hur jag vitt och brett kan snacka sådär. Jisses, det är ganska illa egentligen.

Fast ämnet sex är ju ganska aktuellt på en fest. Det blir alltid att man kommer in på det. Men det är illa att JAG alltid är den som tar upp det. Dessutom är det inte bara på fester, ni ska höra mig på jobbet. Herregud, vissa som inte jobbat där alls länge har redan lagt märke till att jag gärna pratar blommor och bin.

Nej jag måste lära mig att hålla tyst! Eller träna på att prata om annat. Man kanske skulle plugga på lite om växthuseffekten, regnskogarna, politik, datorer och andra blygsamma ämnen. Då kanske folk minns mig som en datanörd som är extremt politiskt insatt samt har ett stort intresse för klimatet. Det låter kanske inte så hett men garanterat charmigare än att bli kallad sexfixerad.

Imorrn blir det utgång, kanske bäst jag googlar nåt rumsrent ämne så jag kan skapa en proper diskussion med nån!

Nu ska jag däremot sova.

puss

Överdos av testosteron



Oj vilken helg det blev. Dock en rätt lugn fredag som spenderades på Magnolias uteservering med ett par iskalla rasberry blossom. Därifrån ner till Platens såklart som inte va i hetaste laget kanske. Så det blev en tidig hemgång. Lika bra det för då kunde man ladda inför lördagen men en massa sömn.

Okej, nu till en av dom roligaste lördagarna på lääänge. Startade upp med en powerwalk runt stångån i solskenet. Sen blev det hem och hoppa in i duschen samt städa min lägenhet. Har jag inte gjort det på hur länge som helst. Sen kom Emma och Bella hit för lite mat innan vi gav oss på det drickbara. Blev smarrig kycklingsallad från Mokka. Den är bäst, skulle nog kunna leva på den! Sen pimplade vi vin och lyssnade på gamla discolåtar. Herregud jag har inte druckit vin på hur länge som helst, drack det jämt förr när vi festade men till slut tog det stopp. Men nu börjar det gå bra igen vilket är bra. För det är förjävla gott med kallt vitt vin alltså!

Fulla blev vi inom rätt så kort tid och när vårat vin tagit slut gick vi över till en annan fest. Ska tillägga att vi va bjudna dit så det va inget våldgästande. Iaf, rätt så seg fest men vi va inte så långvariga. Kom dit och fick varsinn drink, tackarrr! Sen gick vi med varsinn kalasfylla mot stan och fick för oss att ta massa fula bilder på oss själva, det hela gick sen över till att fota folk vi mötte på vägen. Eller jaa folk och folk, heta MÄN! Vi stannade säkert 10-15 karlar på vägen och tog hur mycket egna "vimmelbilder" som helst. Vi trodde alla skulle bli rädda för oss när vi kom skuttande med våran kamera men tvärtom. Det va världens karlmagnet kan jag säga! Dessutom upptäckte vi under kvällens lopp att det finns såå otroligt mycket heta män i den här stan. Fick ju nästan en "testosteron-överdos" . Trodde nästan dom heta männen hade flytt från den här stan men icke då. Kan säga att vi träffade två som va extra heta, tyckte iaf jag och Bella. Dessutom va dom trevliga som fan och söööta! hihi, det va visst besvarat, mHmm! Dom hängde vi med en stund tills dom skulle iväg och käka. Men vi bestämde en dejt med dom på Harrys! ;)

Väl på Harrys dansade vi som galningar. Minglade och drack lakritsshots. Dessutom fortsatte vi agera vimmelfotografer även inne på Harrys, det togs massa bilder. Tror ni dom va roliga att kolla på efteråt eller? Jisses, vem behöver TV, haha! Vi hade lite kontakt med våra vimmelbilds-span så vi lyckades även hitta dom igen bland allt folk. Oh my god. Vilka män!

Mot slutet av kvällen lyckades jag göra ett litet misstag. Bella högg ju killen som va kompis med mitt span. Det började snackas om efterfest hos Emma men eftersom mitt span hade lyckats komma bort tänkte jag gå hem och sova istället. Men tydligen hade ju han tänkt komma sen, vilket jag inte visste. Fick reda på det idag, blä! Dessutom ville han bara hänga med om JAG skulle det. Olägligt säger jag bara! Men vi ska möjligtvis ta en film eller nåt med dom där karlarna i veckan så det kanske blir bra ändå. Vi får se helt enkelt, jag tar det som det kommer!

Har iaf inte mått såhär bra på evigheter som jag gör nu! Känns som jag laddat om mina batterier och verkligen är "tillbaka" fast som en gladare och garanterat snyggare person!

Fy fan va härligt det känns ska ni veta!!!

Nää nu måste jag sova, jobb imorrn ju! Men jag håller er uppdaterade om det ena och det andra, det lovar jag! :)

puss


Cleaning out my closet



Jaha då har man redan avklarat mer än halva arbetsveckan! Känns faktiskt helt okej att vara tillbaka. Dessutom går det ju så fort, jag menar snart är det helg igen. Hoppas den bjuder på nåt kul. Fast kanske inte såå pass mycket som förra helgen. Då blev det nästan för mycket av precis allt. Aja sånt som märks helt enkelt. Fest blir det ju iaf garanterat!

Ikväll har jag spenderat en himla massa tid i min fabulous walk-in-closet. Det började med att jag bara skulle sortera ihop massa kläder som låg slängda på golvet där inne. Sen va jag i full gång. Rev ut i princip ALLT. Jisses vad kul det är att rensa. Hittade massa roliga och mindre roliga plagg. Vissa grejer förstår man liksom inte varför man köpte, vad fan tänkte man på. Hade man kanske ingen spegel? Sen fanns det ju som vanligt ett och annat plagg man faktiskt aldrig har använt. Det är ju extremt nödvändigt, eller inte. Fast en kjol som hängde typ längst in va ju riktigt snygg på. Prislappen hängde kvar men nu åkte den bort och troligtvis kommer kjolen till nytta. Slängde lite kläder oxå, eller jag gick ner med dom till förrådet, där kommer dom antagligen ligga och damma tills jag flyttar härifrån. Känns konstigt att slänga just kläder. Även fast det är kläder man inte kan ha eller ens vill ha så känns det dumt. Till och med riktigt fula plagg.

Tänk den dagen när jag ska rensa bland mina käraste ägodelar, nämligen mina skor! Herregud då kommer garanterat inget att slängas. Några skor i sopnedkastet accepteras inte!

Nae vad jag tjatar om typ ingenting.

Men jag är så pigg och rastlös. Blir aldrig sådär trött längre. Som jag blev förr efter jobbet, på den tiden när jag tog ett vil på tre timmar nästan varje dag. Nej nu har jag börjat med 40 minuters powerwalk runt stångån istället. Har hållt igång i nästan två veckor, visst är jag duktig? Tror det kan va därför jag är pigg kanske, känner ju även att jag faktiskt mår betydligt bättre oxå. Börjar ta mig ur den jobbiga period som varit nu. Det är skönt.

Jag vet att jag inte skrivit så mycket om det men jag orkade inte då och har ingen lust nu. Jag blir bara ledsen och ni vill väl läsa en glad blogg hoppas jag!?

Idag va det för en gång skull sol oxå, sånt gör mig glad om inte annat. Jag och Bella käkade tacos och snackade om män, detta eviga samtalsämne som aldrig tar slut.

På tal om män, idag upptäckte jag ett nytt span när vi va på stan. Jisses han va det hetaste jag sett på länge. Blev allt lite flörtande kan jag tala om. Oh my god, det där leendet va helt klart det charmigaste jag sett på länge. Säger inte vart han jobbar men jag kan garantera att jag ska gå dit jävligt ofta och flörta med Snygg-M. Jaa lägger man ihop hans namnskylt med hans utseende så får man det glammiga namnet förstår ni.

Nähä nu är det dax att krypa ner.

puss

Shake your money maker



Igår blev det lite spontant fest. Hade inte tänkt gå ut alls men sen drog Bella med mig på en inflyttningsfest nånstans i Vasastan, massa nytt folk och desto mer vin. Så innan jag visste ordet av hade jag dragit på mig en kalasfylla. 

Träffade en massa nya människor vilket alltid är trevligt. En av dom va väl lite speciell då kan man säga.  Jaa det va en kille där som vi hade blivit lite varnade för redan innan han kom till festen. Han va enligt paret som hade festen en såndär kille som raggade via sina pengar. Som överdrev vad saker och ting kostade och allmänt ville skryta om sina grejer. Detta blev genast bekräftat så fort vi började prata med honom. Jisses, han skröt ju om precis allt. Först hade ett föredrag om hur dyr hans guldklocka va. Enligt honom kostade den nästan 40 000. Fast vi hade fått reda på av säkra källor att den bara kostade 4000. Det gjorde att det blev extra kul att lyssna på hans skryt om den ganska fula klockan. Jag skrattade hejdlöst och killen förstod inte riktigt vad som var så kul, haha! Aja, sen fortsatte han tjata om hans tatueringar. Han hade båda armarna fulla med gaddar. Varje arm hade visst kostat 40 000 tillsammans. Det kan iofs stämma men man behöver inte skryta om det. Sen hade karln tydligen två jättedyra katter där hemma och hans nya keps kostade ju även den hur mycket som helst.

Herregud jag klarar inte av sånna där killar. Vad tror dom, att dom får sig nåt genom att tala om exakt hur mycket saker och ting kostar!? Visst det finns säkert en och annan som faller för det men jag gör det garanterat inte. Är inte speciellt upphetsande att få reda på hur mycket en tatuering kostar. Tatueringar i sig är hett men vad dom kostar spelar ingen roll, det blir inte hetare ju dyrare den är. Guldklockor ska vi inte ens tala om. Inte när dom ser ut som nåt man vunnit på Liseberg. Nej och mina pärons katt kostade 50 öre och han är lika dyrbar som en perserkatt för flera tusen.

Nej att ragga via sina pengar är inget annat än billigt faktiskt.

Om nån undrar fick inte den här killen nåt ragg, inte vad jag kunde se iaf. Man kan ju alltid hoppas att han hittar nån liten golddigger som vill spegla sig i hans guldklocka. Personligen hoppar jag över.

Nu ska jag fortsätta med att vara bakis. Imorrn börjar jag jobba igen, yeah.

puss


Oh no you didn´t?



Nog för att jag är på ständig jakt efter mannen i mitt liv, men inte går jag väl omkring och äter varenda karl till lunch direkt och speciellt inte mina killkompisar som dessutom är upptagna. Men det är iaf vad vissa verkar tro. Så, here we go again...

Jag har en killkompis som jag kännt i flera år. Vi kan kalla honom A. Han bor i Stockholm och vi pratar om precis allt mellan himmel och jord. Oftast får han lyssna på mina ständiga problem som jag har med männen i mitt liv. Att prata med sina vänninor om killproblem är en självklarhet och visst kommer vi väl fram till en och annan analys. Men att prata med en kille om sånt, det är intressant ska ni veta. Joo för då får man en killes syn på det hela vilket varit extremt givande många gånger. Dessutom tänker oftast alla killar likadant så svaren blir på det sättet mer sannolika.

Oj vad jag flög iväg på nåt helt annat nu. Joo jag och A pratar iaf en hel del. Men vi är bara kompisar och inget annat, han befinner sig liksom i ett förhållande och jag har ju haft mina män hit och dit. Hur som helst, vi är mycket bra vänner. För en tid sen så va hans andra hälft som vi kan kalla S otrogen mot A. Det blev då såklart en massa tjafs och så men efter mycket om och men blev dom sams och fortsatte sitt förhållande ändå. Men detta har ju gjort att hon är ständigt orolig för att A ska ge igen och själv ha en liten affär vid sidan av. Fast så dum är inte han. Ändå hade S seriöst snokat igenom hela hans dator häromdagen. Där hade hon hittat konversationer från msn som va sparade. Självklart läste hon alla och fick genast för sig att A va otrogen, hör och häpnad med MIG!? What? Våra konversationer på msn innehåller inte annat än helt vanliga saker som jobb, fester, kläder..osv. Ändå trodde hon att jag lagt beslag på honom. Herregud, nu får man visst inte prata med sina killkompisar utan att bli misstänkt som det "svarta fåret". Men det kanske räckte med det faktum att jag är singel, jaa för då är man ju tydligen ett hot som vill ta alla andras pojkvänner.

Jisses, snacka om att vara orolig. Det är iofs tillåtet men inte fan snokar man igenom sin pojkväns dator? Nej det är lite överdrivet. Personligen skulle jag aldrig ha samvete till att kolla igenom verken min pojkväns dator eller telefon. Då är det bättre att som sagt fråga honom direkt och kräva ett svar. Att snoka är bara fult och det slutar bara med att hela grejen förstoras upp.

Aja, nog för att jag är en jävla maneater men jag har inga planer på att bli ihop med alla mina killkompisar iaf.

Men en annan karljävel behöver jag, undrar om det finns nån vettig över till mig? :)

puss

RSS 2.0