Work work

Har varit skönt med lite ledigt men nu är det dax att få ordning på allt igen. Framförallt min dygnsrytm, den har ju blivit totalt fel. Nu ska man istället gå upp tidigt, jobba, INTE gå ut mitt i veckan och gå och lägga sig på normala tider. Satte igång och jobba idag iaf, va riktigt kul faktiskt. Det är nog mest tack vare att jag har grymt bra arbetskamrater! :)

Regn va det inte dåligt om idag, fy fan! När ska det bli sommar egentligen!?

Helgen va iaf så jävla bra! speciellt fredagen..mmHmmmmm! hihi ;)

Snart ramlar lönen in på kontot oxå, kan det bli bättre? naeh jag har levt så jävla snålt senaste tiden men det är inte eko i min kyl längre iaf. Min snälla mamma tyckte synd om mig och köpte mat till mig häromdagen! naawww!

Ska styra upp lite i min lägenhet nu, den är full med kläder och i köket finns det massa jobbig disk, blä! Här brevid datorn ligger det även sjukt mycket viktiga och oviktiga papper som man borde gå igenom..

Är så mycket man borde...

Aja, mer nån annan dag!

puss

image55

Jaa jag kan bli bra på bild, va äääre? :)

Kåtmärkt

I sex och samlevnadsprogrammet "Fråga Olle" som gick i kanal 5 förr i tiden hade dom ett inslag som hette "Kåtmärkt". Det va kändisar som fick berätta om platser som dom tyckte borde kåtmärkas. Med andra ord platser där det var som upplagt för att flörta, hitta en partner eller ha sex på.

Jag har kommit fram till att det finns en och annan plats som verkligen borde kåtmärkas.

Ica.
Jaa, Ica är det perfekta stället för flörtande och sånt. Varje gång jag handlar hittar jag alltid nån att vila ögonen på. Det behöver ju nödvändigtvis inte vara på just Ica. Nej, Hemköp, Netto, Tempo eller Coop funkar antagligen lika bra. Anledningen till att jag vill kåtmärka mataffärer är för att hela vägen genom affären fram till kassan kan bli extremt intressant om man är uppmärksam. Jaa, det kan börja med att man lite oskyldigt ger nån blick till nån kille vid fruktdisken. Sen hamnar man av nån slags slump på samma sida vid brödet och helt plötsligt dyker han upp när man står i havet av olika sorters juice. Det är då man nästan skulle kunna säga nåt. Fast då ska det vara nåt genomtänkt och bra och inte nåt fantasilöst som "Jaha, du dricker oxå den juicen?.."
Jamen vem vet, har man tur och säger rätt saker eller bara allmänt ger rätt blickar kanske man slipper gå och handla själv nästa gång..!?

I en kö.
Jag talar av egen erfaren het när jag påstår att köer kan leda till annat än vad man köade för från början. Vad man köar till är ganska oviktigt egentligen. Jag stod i en oändlig bankomatkö. Den rörde liksom inte ens på sig. Killen framför va iaf väldigt söt och luktade gott. Han fick det hela att kännas liite lättare. Det blev dock ännu trevligare när han början skruva på sig och vända sig om ett antal gånger, hans leende blev bredare för varje gång han vände sig om. Till sist började vi prata om att det va drygt att stå i en kö som inte verkade gå framåt. Sen pratade vi vidare om det ena och det andra. Plötsligt säger han att han egentligen inte behöver ta ut pengar för han kan ju faktiskt betala med sitt kort och ta ut pengar på krogen. Jag undrar ju självklart varför han spenderat en dryg halvtimme i en bankomatkö som den här och får det gulliga svaret "Jamen jag stod ju kvar här för att sällskapet bakom mig va så trevligt.." Naawww.
Halvtimmen efter det upptäckte jag att han var väldigt bra på att kyssas.

Rökrummet.
Förr, när det va tillåtet att röka på krogen hade favoritstället Platens Bar ett rökrum. Det va jättelitet, mörkt, luktade äckligt och var ständigt fyllt med rök upp till taket. Men där inne stod man minsann och bolmade ändå. Jag menar, på vintern va det ju jätteskönt att slippa gå ut i snön och röka. Då va det betydligt "mysigare" och stå i rökrummet och knyta nya vänsskapsband. Jaa, för så va det verkligen. Ibland kunde man nästan inte gå in i det där rökrummet utan att flörta loss lite. Det känns lite konstigt att kåtmärka just rökrummet men oj vad killarna i rökrummet vad flörtvänliga. Miljön va ju inte den sexigaste. Nej man stod som packade sillar och rök i ögonen gick inte att undvika. Inte brännmärken från andras ciggaretter heller. Ändå har man lyckats inleda en och annan "romans" där inne. Det har oftast börjat med det klassiska "Kan jag låna din tändare?.."

IKEA.
Om du bara visste hur trevligt ett besök på IKEA kan bli. Jag gick på IKEA själv för inte så länge sen och det va minsann inte dåligt med flörtande. Männen man ska sikta in sig på är visst dom i personalen. Oj va dom är hjälpsamma och trevliga. Dessutom är dom duktiga på att ställa frågor runt om det man ska köpa för att till slut råka få fram att dom undrar om man är ensam i sitt hushåll. Den typen av frågor är lätta att genomskåda. T.ex om man ska köpa en pastakatrull kan man få höra: "Jaa, dom är jättesmidiga när man ska göra pasta! det kommer du märka, eller det kanske är din pojkvän som lagar maten!?.."
Att shoppa på IKEA själv är en garanterad magnet. Den manliga personalen flyger på en nästan överallt. Vid lamporna, mattorna, sängavdelningen och hushållsgrejerna. Är iofs bara trevligt efetrsom 80% av alla män som jobbar på IKEA är i 25-årsåldern! Såå IKEA bör absolut kåtmärkas. Har man tur kanske man slipper gå på IKEA
själv i fortsättningen.

Yngves Café.
Jaoo, på bästa fiket i Linköping kan man garanterat flörta sig trött. Det här är ett fik som består av enbart heta män, dom flesta sitter där dagligen med en kaffe och sina cigg. Hänger man där kan man verkligen spana. Vi sitter ofta på Yngves uteservering med våra feta solglasögon och vårat kaffe som oftast hinner bli kallt eftersom vi pratar mer om män än vad vi dricker kaffe när vi fikar. Yngves Café ligger i den mest lägliga korsningen som finns. Där Ågatan och Platensgatan korsar varandra. Även kallat för "fyr-punktskorsningen- Yngves, Platå, BK och Karamello. Därifrån ser man allt som är värt att se! Gå dit och spana för fan!

Gymmet.
Det sägs att man inte ska flörta på gymmet. Folk är ju faktiskt där för att träna. Ändå är det på nåt sätt en ganska sexig miljö. Jag menar, vem kan låta bli syndiga tankar när man ser ett tiotal män ligga på rad i bänkpress och stöna. Naeh, då kan man lätt komma av sig på löpbandet kan jag säga. Om man dessutom tränar på samma gym tillräckligt länge kan jag lova att nån av dom där tiotal männen lägger märke till dig. Visst man är väl kanske inte såå fabulous på gymmet, svettig, inget smink och taskigt hår men det finns väl alltid nån som tycker det är charmigt! Har man tur kanske man fyller på vattenflaskan samtidigt som Mr Right och vips, man slipper gå och träna själv i fortsättningen.

Videobutiken.
Att kåtmärka en videobutik känns nästan som taget från en film. Ni vet, man står där vid hyllan med skräckisar och helt plötsligt får man ett filmtips från höger i stil med "Har du sett den här? den är jättebra!". Antagligen från nån ensam stackars kille som inte vill se på film själv. När man minst vet ordet av kollar man på film med en främling. Njaa va!? inte såå realistiskt. Det som gör en videobutik kåtmärkt är nog mer att det är hett och flörta runt lite bland hyllorna, nästan som på Ica. Dessutom säger ett filmval rätt mycket om en person. Jag menar, man kanske inte vill blinka åt nån kille som står och väljer mellan "Chocolat" och "Top Gun". Nej, då siktar man hellre in sig på grabbarna vid skräckhyllan eller möjligtvis dom filmuppdaterade männen vid nyhetshyllan. Jag har aldrig vågat ge nån kille ett filmtips i nån videobutik men det är garanterat nåt man borde pröva. Det gäller bara att man har spanat ut vilken kategori man ska ge tips på så man inte erbjuder en since fiction-kille en komedi. Värt att tänka på nästa gång man hyr en film!

Har du nåt ställe som borde kåtmärkas? tänk efter, vart är det som upplagt för att flörta, vart har du själv träffat nån? allt utom krogen är godkänt att kåtmärkas! haha..

Nu ska jag gå och handla..! ;) hihi

puss

image54

Här kan man flörta bland hyllorna, tro mig!

Oemotståndlig

Mår betydligt bättre nu än sist jag skrev. Tur det, för det klär inte mig att gå runt och vara ledsen. Har gått från att torka tårar till att vara iskall istället. Det är lättare att hantera vissa saker då.

Jag är arg på DIG! jaa, du är elak och det trodde jag inte att du kunde vara. Men som sagt, jag är iskall mot dig nu och det kanske inte du trodde att JAG kunde vara!?

Nog om det nu..

Det har förövrigt varit en sjukt skön vecka och grymt rolig helg iaf. Veckan innehöll extremt lite jobb, har mest hängt med bästisarna, glassat på stan och svängt lite på Platens.

Blev lite after work i onsdags med några från jobbet, Becka va oxå med på ett hörn och det va populärt må jag säga, männen från mitt jobb blev ju som galna! haha, jag kände mig oxå jävligt oemotståndlig den kvällen kan jag ju säga. Shit karlar asså, ibland gör dom ju totalt oväntade saker, som iofs kan va trevliga..

I fredags blev det spontan utgång. Jag och Ida drack varsitt glas vin och drog ner på Platens en sväng. Minglade runt med en massa trevligt och otrevligt folk. Upptäckte att en viss ägare på "Blue Heaven" tydligen va jääävligt trevlig..! ;)

Faan jag är tydligen så jävla oemotståndlig!

I lördags va det dax för mera fest. Emmas födelsedagsfest som efter mycket om och men blev hemma hos Judith. Det va en fest med lagom mycket drag. Satt och pimplade i mig några strawberry desire och blev sådär lagom halvfull. Gick till Platens (nähä?) innan 11 och gled ner där gratis, gööött! Blev en rätt soft kväll, va typ nykter och sprang mest omkring och va allmänt snygg i min klänning, hihi.

Idag har det varit en typisk söndag. Det har regnat, vi har hängt gäng och ätit onyttiga saker och kollat på film. Som det ska vara en söndag. Iofs bjöd jag mina päron, farmor och farfar på fika på förmiddan. Det va trevligt av mig tycker jag! Jag va dock seg som bara den men höll rätt god min ändå.

Åhh nu är jag sådär opassande pigg igen. Va "tvungen" och ta ett vil förut idag. Man borde inte göra det men gud va skönt det är asså! hmm, man kanske skulle kolla på nån gammal halvdålig film så man blir trött!?

Fan jag borde egentligen vara jättetrött så som jag har hållt igång den här veckan med fester och grejer. Iofs, när jag känner efter är jag väl inte riktigt som jag ska i kropp och själ. Men det är då man vet att man lever! ;) Hur som helst ska jag ta det lugnt nu ett tag fram över, försöka iaf..

Over and out.

puss

image53

En lördagkväll på Platens. Becka och jag nafsar på Sommer som vanligt och
inte fan ser han ledsen ut för det!

Förvirrad

Jag mår inte bra. Jag fattar egentligen inte varför, vill bara gråta hela tiden.

Fråga inte, för jag har inget bra svar..

:(

"Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes.."






RSS 2.0