Welcome to lalaland..



Oj jag har egentligen så jäkla mycket att skriva om. Dels är det saker som varit jobbiga, saker som är för underbara för att kunna beskrivas alls men även en massa vardagsgrejer och som ni förstår behövs det sjävklart en stor resumé av senaste helgernas bravader.

Men det känns så långt borta och inte alls sådär aktuellt som det ska vara när man berättar om det. Kan bero på mitt icke täta bloggande. Nu kan jag iofs skylla på att jag och mina vänner hängt en hel del under allas ledighet plus att jag är töntigt nykär just nu. Två bra anledningar att dissa datorn, eller hur!? :)

Känns verkligen som jag svävar på små rosa moln just nu i ett enda stort "lalalaaand". För en gång skull känns det verkligen som mitt liv rullar på ganska bra. Självklart är det alltid småsaker som dyker upp då och då men i största allmänhet kan det nog inte kännas mycket bättre än vad det gör nu. Bara en sån grej som att man har kunnat hänga ofta med alla kompisar betyder så sjukt mycket. Speciellt när vi alla va lediga ungefär samtidigt och nästan lika länge. Vi har verkligen tagit vara på den tiden och gjort sånt man aldrig hinner annars. Typ fika på stan, fönstershoppa, prova skor, luncha, laga mat, spela TP och dricka vin, spontant bjuda in oss själva på en random fest, grädda banana-pancakes mitt i veckan, äta bakfyllemat och vara allmänt bakis tillsammans, planera våran resa till Alicante..osv, osv. Helt jävla lovely med andra ord!

Kärleken rullar oxå på. Jag kan inte låta bli att kvittra lite, ska försöka att inte bli tjatig men va fan. Jag har verkligen aldrig varit såhär kär i nån karl. Världens finaste M är det bästa som hänt mig när det gäller kärlek och det känns verkligen så jävla bra. Han har precis ALLT jag vill att en kille ska ha. Han gör mig fruktansvärt lycklig, så pass att jag nästan spricker av lyckorus!

Åh det känns nästan förbjudet att vara såhär lycklig men samtidigt tillåter jag mig själv för en gång skull att vara det. <3

Med risk för att segla iväg och bli fööör sentimental kan jag ju tråka ut alla med vardagsfakta istället. Min plånbok är mer eller mindre tom och jag kan nästan lova att det ekar i den om man ropar "hallå!?", mitt kylskåp är även det tomt, jag behöver fylla min garderob med massa nya kläder, jag behöver inte några nya skor men det är klart att jag inte skulle tacka nej till ett par sprillans nya om jag RÅKADE hitta några, jag har vänt totalt på dygnet i helgen som va och behöver egentligen försöka sova typ nu. Men först ska jag hoppa in i duschen.

Sjukt intressant information, eller hur!? :)

puss

This years love had better last



Jaha nytt år, nya tag då!?

Blev en lyckad nyårskväll igår tycker jag. Jag, Becka, Bella och Emelia käkade god middag och drack vin. Sen gick vi igenom året som varit var och en. Personligen kom jag fram till att 2008 va året då det måste hänt mest saker och störst förändringar i mitt liv. Fast mest till det positiva. Vi toppade årskrönikan med en omgång av fjortis-hävar-leken "Jag-har-aldrig". Nivån va oanständig och inte helt oväntat blev det en massa snack om män, sex, penisar, pojkvänner, ex, andras pojkvänner, gamla ligg, dåliga ligg, roliga sexminnen osv. Typiskt oss men så jävla kul. Det är tur att ingen av oss är känsliga för att prata hit och dit om sånt för när vi väl kommer igång med sånt snack finns det knappt nån hejd på det hela.

Iaf, sen kom två kompisar till Bella och strax efter det ramlade lite mer folk in. Firade tolvslaget på balkongen som champagne och en, två och tre cigg och med Abbas "Happy new year" spelandes på youtube. Med andra ord, det ultimata tolvslaget.

Efter tolvslaget blev det som väntat lite segt. Så blir det alltid på nyår. Man börjar så jävla tidigt med det drickbara (jaa, och dessutom är vi ju inte 20 längre..) så efter 12 är man ju i princip redo att sova. Men vi orkade hålla igång till ungefär 2 iaf. Bra jobbat, men fan va trött jag va då alltså. Somnade på en sekund när jag kom hem. Vaknade vid halv 1 och kände mig ganska pigg och inte ett enda spår av bakfylla. Tackarrr!

Just det, I´ve got som news! I tisdags kom världens finaste M hit. Blev som vanligt mysigt. Dessutom pratade vi lite allvar och kom väl fram till att det verkligen är han och jag. Vi har ändå träffats i nästan en månad och båda är sådär löjligt kära. Det kändes lite konstigt att diskutera sånt, alltså hur man ska ha det. Vilket så kallat "fack" man ska placera sig i. Men det gick ganska fort och smärtfritt, haha. Närå men det kändes bra. Däremot känns det konstigt, att JAG av alla har skaffat mig en pojkvän, på riktigt. Men samtidigt som det känns ovant så är jag just nu lyckligare än nånsin. <3

Nähä, nu ska jag ta tag i den här första dagen på året. Blir att hoppa in i en dusch och dricka ännu mer kaffe.

Jag tror att 2009 blir ett förjävla BRA år!

puss

RSS 2.0