Parmiddagar

image221

Jag och en kompis diskuterade det här med parmiddagar häromdagen. Min kompis hade blivit bjuden till en sådan hemsk tillställning i helgen som va och faktiskt gått på den. Såhär i efterhand försökte vi definiera vad som skiljer en trevlig liten middag från en otäck, ångestframkallande parrmiddag. Vi kom fram till en hel del. Bland annat att det aldrig bjuds in mer än EN singel per parmiddag. Anledningen till detta är oklar. Men visst är det pinsamt och ganska patetisk när man sitter där på hörnet och tvingas lyssna på allt "VI-snack". Ni vet, när alla meningar inleds med ordet VI. För när man är ett par verkar alla ens egna åsikter försvinna totalt. Japp, istället hatar man alla filmer, låtar, drinkar och restauranger tillsammans.

Något mer som ofta kommer på tal när det handlar om parmiddagar är när paren vid bordet inte nöjer sig med att äta från sin egna tallrik utan måste absolut dela tallrik, mat OCH gaffel. Gränsen är nådd om dom använder samma servett. Fast det är som tur va ganska sällsynt.

Sen har vi ju det värsta av allt. Det som drabbar den som fått äran att agera ensam singel på en parmiddag Nämligen när samtalsämnen om villor, bilar och barn tar slut och mikrofonen går över till "the lonely one". Då känns det som en strålkastare riktas mot en där man sitter på sitt hörn. Sen ramlar dom in, frågorna. En efter en och dom alla handlar självklart om hur singellivet leker? Om man hittat mannen i sitt liv ännu? Om man trivs i sin ensamma 1:a? Samt om man inte känner att den biologiska klockan tickar? Hmm, det enda man kan göra är att bjuda på ett smörigt och fejkat leende och svara med endast jaa eller nej. I och med det behöver man inte "blotta" hela sitt liv med en massa förklaringar hit och dit om varför man är singel..osv.

Nej parmiddagar är inget man längtar till direkt. Skulle man nu bli tvingad att gå på en får man se till att ta sig därifrån tidigt. Helst innan efterrätten.

Oj vad jag svamlar nu. Är så jäääävla trött så det har väl sina förklaringar. Tur att man är ledig imorrn iaf. Röd dag, tackarrr! Är ju valborg men det är så grymt överskattat så egentligen kan vi säga att det är en helt vanlig onsdag. Känns som att man gick in för det lite mer när man va yngre. Nej ingen fest ikväll, blev taco-kväll hos Becka istället. Fest blir det på lördag däremot, jag laddar redan nu!

Fast nu ska jag sova.

puss

Really, really bad!

image220

Ojojoj så dåååålig jag har varit på att uppdatera! Jag som nästan hade fått rutin på min blogg. Aja, det har iofs sina förklaringar. En iaf och den är riktigt bra. Det är ju nämligen vår med en liten släng av sommar! Jisses så underbara dagar det har varit denna vecka alltså. Helt underbart väder, man blir ju helt lycklig! Jaa och inte vill man väl sitta INNE och tråka framför datorn då heller!? Nej då vill man hänga utomhus så länge det är ljust ute typ.

Hmm, så ska man lyckas uppdatera mer än en vecka. Iofs har jag jobbat och slitit som vanligt. Usch det är inte kul att jobba när man ser folk utanför som sitter och njuter i solskenet. Men man får trösta sig själv med att det inom inte allt för lång tid är dax för semester. Det ska bli sååå skönt! Tre lediga veckor, tackarrr! Får se vad man ska hitta på då.

Förutom jobb har man ju självklart hunnit med massa annat oxå. I fredags grillade vi hos Christine, det va årets första grillkväll men absolut inte den sista. Fan va gott det är allstå! Sen kollade vi film och snackade skit. Riktigt trevlig kväll. I lördags blev det shopping på hög nivå. Gjorde stan i norrköping för en gång skull, kul och kolla lite andra affärer som vi inte har här. Köpte i vanlig ordning skor. Inte bara ett par utan tre. Man ska inte vara blyg när det gäller skor! :) Sen köpte jag lite allt möjligt, underkläder, linnen och en tröja. Lär inte vara det sista jag shoppar den här månaden om jag känner mig själv rätt.

Efter shoppingrundan åkte jag hem och gjorde mig iordning för kvällen. Party-dax! Först hängde vi på Beckas balkong med drickbart, bra musik och cigg. Satt där och pimplade rabarbercider i värmen. Så jävla gött! Sen gick vi bort till festen hos Judith där det som vanligt va massa folk och riktigt trevligt. Meningen va ju att vi skulle gå upp till Lorient och lyssna på när Beckas trummis-kille spelade med sitt band men vi blev kvar på festen så det blev verken nån konsert eller nån utgång. Kanske lika bra iofs, va så sjukt trött mot slutet av kvällen. Tur att man hade nära hem, rakt över vägen bara. Härligt!

Idag har man mest sovit, typ halva dagen. Det enda vettiga jag gjort är att handla och städa. Med andra ord bara en massa tråkiga vuxen-grejer. Sen blev det soffläge med en massa filmer. Har precis kollat på två BECK-filmer på rad, fan va bra dom är alltså! Fast nu är man ju lagom trött. Bäst man kryper ner snart så man orkar med att jobba imorrn.

Vad det än blir för väder den här veckan så lovar jag att skriva lite oftare!

puss


Män och deras penisar

image219

Jag slutar aldrig fascineras av män och deras så kallade peniskärlek. När man va yngre trodde man ju att det va nåt som tillhörde tonåren att killar va så besatta av sina egna könsorgan men jag har insett att det inte alls har med åldern att göra. Det spelar ingen roll hur gamla männen är, dom är lika jävla tända på sitt eget könsorgan för det.

Dessutom har alla män olika knep för att fånga våra blickar till dom nedre delarna. Det finns ju bland annat inte en enda kille som går en hel dag utan att dra lite i den, alltså utanpå byxorna. Detta gör dom inte bara i sin ensamhet, nej har man ögonen öppna så upptäcker man att det dras hit och dit mitt på ljusa dagen bland folk. Man kan nästan tro att budskapet dom vill säga är - Look what I got. Hur fan skulle det se ut om VI gjorde likadant? Jisses, då skulle det antagligen bli världens liv.

En annan sak som jag lagt märke till är hur män talar MED och OM sina penisar. Jaa dom pratar ju med sina egna könsorgan som om det vore en kompis liksom. När dom sen pratar om dom så får penisen ofta benämningen "han", aldrig "den". Nej den har ett eget liv och egna känslor. Dessutom är det ofta synd om den, det är då vi får rycka in och trösta den (honom).

Sen har vi det här med namn. Jaa det sägs ju att i princip ALLA män döper sina käraste ägodelar. Finns även dom som är mer påhittiga än andra och till och med döper sina "familjeklenoder". Men det är väl överkurs kanske!? Hmm, tillbaka till det här med att namnge en penis. Dom flesta män gör det enkelt för sig och tar sitt egna namn och bygger sen på det med nåt fantasilöst. Resultatet kan då t.ex bli "Lasse-Liten", fyndigt värre liksom. Sen finns det män som mer än gärna vill bjuda på en ledtråd, alternativt falska förhoppningar om hur stor/liten den är. Exempelvis Lillen, Kobran, Monstret, Snabeldraken, Paketet eller nåt annat som enbart antyder dess storlek. 

Tänkte att jag skulle avsluta det här inlägget med lite fakta. När jag fyllde 18 fick jag av mina vänner en mycket intressant bok. Nämligen Penisboken, en förjävla bra bok måste jag säga. Nu va jag ju inte helt ovetande om det manliga könsorganet när jag fick den boken men jag kan upplysa om att man kan plocka upp en hel del fakta man inte hade en aning om. T.ex vad man kallar en penis för i olika länder. Watch and learn!

Svenska - Snopp (fast jag personligen föredrar att kalla det KUK faktiskt)
Engelska - Cock
Norska - Pikk
Danska - Tissemand
Finska - Kulli
Tyska - Schwanz
Isländska - Tittlingur
Franska - Cigare
Polska - Chuj
Estniska - Munn
Spanska - Pene
Ryska - Khuy
Turkiska - Ortabacak
Italienska - Cazzo
Holländska - Plasser
Japanska - Chinpo
Kenesiska - Jilba
Persiska - Kir
Arabiska - Ayir
Portugisiska - Cacete
Hindi - Lavda
Hebreiska - Zayin
Ungerska - Fasz
Armeniska - Ander
Indonesiska - Kontol
Yiddish - Putz

Nån som ska ut och resa? Då är det bara att sätta igång och plugga!

Nu blir det soffläge och film.

(Jag saknar förövrigt N och Lorry nu...)

puss

När man tröttnar

image217

Jag har kommit fram till att det finns allt för många som befinner sig i en relation som dom egentligen är sjukt trött på. Det är enligt mig sånt jäkla slöseri. Man ska inte ödsla tid på en person man inte vill vara med eller knappt trivs med. Om man spenderar dag ut och dag in med att störa sig, ogilla och allmänt klaga på sin partner kan man ju fundera på om det är så man vill ha det resten av livet. Svaret borde vara enkelt tycker man, ett stort NEJ TACK. Sorgligt nog är det allt för många som inte orkar eller klarar av att gå vidare så dom stannar kvar i den så kallade tryggheten och står ut. Fast dom stör ihjäl sig. Faktumet att ha någon väger ofta tyngre för vissa än att leva med någon man VERKLIGEN vill vara med. Frågan är hur folk kan nöja sig med det, att ha någon, bara för att slippa vara ensam!?

Nej då är iaf jag hellre ensam, än att dela säng med en person som retar gallfeber på mig. Jag kan ta ett par exempel från mitt jobb. Inga namn nämda såklart men där finns det ett antal människor som lever i olyckliga relationer. Anledningen till att jag vet det är för att det är just på jobbet dom pratar av sig om sina förhållanden. Där spyr dom galla över sina män och det klagas på både det ena och det andra. Det kan vara allt ifrån att dom snarkar, inte slänger sina strumpor i tvättkorgen till att dom aldrig visar nån tacksamhet. Roligare förhållanden med mer gnista gå ju att hitta alltså. Men jag undrar en sak, varför lever man ihop med varandra om man inte har det bra? Varför går man inte vidare och lever ett lyckligt liv med nån som då och då köper blommor till en istället för att klaga på allt och aldrig säga tack. Eller tvättar sin egna tvätt utan att man ens behöver be dom.

Varje dag är det alltid NÅN på mitt jobb som har en story att berätta. I ungefär 8 av 10 fall handlar det om nåt dumt deras karlar sagt eller gjort. Eller rättare sagt INTE gjort. Vissa står dessutom och pratar helt öppet om att dom inte längre delar säng med varandra och att det är skönt att vara ledig när karln är på jobbet..osv...

Åh jag blir så irriterad. Visst tycker jag synd om folk som inte är lyckliga. Men dessa människor på mitt jobb t.ex som uppenbarligen är i stort behov av att byta upp sig får nästan skylla sig lite själva. Jag menar, det går ju faktiskt att göra något åt ett dåligt förhållande. Man behöver inte nödvändigtvis byta ut karln, det kan räcka med att börja säga ifrån och ställa lite krav. Istället för att bara finna sig i alla möjliga saker och "gilla läget". Nej gott folk, man ska inte nöja sig! Verkar dumt att vakna upp när man är 80 år och lida av permanent ångest.

Låter säkert extremt klyschigt nu men, man lever ju bara EN gång! Det får man inte glömma...

puss

Onödig fakta om mat

image216

Vet att jag lovade en uppdatering om helgen men kom sen fram till att det inte skulle fylla upp ett helt inlägg. Kan dock dra en kort resumé. Lördagens födelsedagsfirande blev trevligt! mycket skitsnack, bra musik och svingod mat! Blev däremot ingen utgång för min del. Kom iväg så sent och så är man ju inte gjord av pengar, tyvärr! På tal om det blir det nog rätt lugnt fram till lönehelgen. Shoppade upp sista pengarna idag på en grymt snygg jacka, love it! Men nu blir det att snåla i två veckor, blä!

Hmm, det va väl den lilla uppdateringen. Nu följer lite onödig fakta om mat! Kanske ingen som finner det roande men jag som är lättroad tycker det är kul.


 * Om du äter något, och ingen ser dig så innehåller det inga kalorier.

 * Då du äter en godisbit samtidigt som du dricker en sockerfri läsk, så slår den sockerfria läsken ut godisets kalorier.


* Då du äter tillsammans med en vän räknas inte din mats kalorier, så länge du inte äter mer än din kompis.


* Mat som används för medicinska ändamål räknas aldrig, t.ex. varm choklad, konjak, rostat bröd, ostkaka.

   
* Mat och godis som intages på bio innehåller inga kalorier eftersom de är en del utav underhållningspaketet.


* Delar av kakor innehåller inga kalorier, för när man delar kakan rinner kalorierna ut.


* Nattmat innehåller inga kalorier. Kylskåpets lampa är inte stark nog att visa kalorierna vägen till vad man plockat ut ut kylen.


* Matrester som finns på skedar och knivar  vid förberedandet av matlagning och bakning innehåller inga kalorier.


* Mat med samma färg har samma antal kalorier i sig. Exempel på detta är spenat och päronglass samt champinjoner och vit choklad. Choklad är en universell färg och går att byta mot vilken som helst.

Fan, jag är hungrig nu! Får bli blåbärsoppa, yeah. Sa ju att jag måste leva snålt.

puss


Är det bara jag som hatar hockey?

image214

Detta blir ett snabbt och kort inlägg. Tänkte mest klaga på hockey och slänga in en rykande färsk låt, en grymt bra duett mellan Justin Timberlake och Madonna. Riktigt lysande tillsammans måste jag säga! Tycker att ni alla ska lyssna på den och komma i bästa helgstämningen.

Igår va vi ute lite spontant, kollade hockeyn först, så jävla tråkigt! Jag måste vara den enda i den här stan som inte bryr mig ett skit om hur det går för LHC. Är inte insatt överhuvudtaget, hockey är verkligen det värsta jag vet. Fotboll däremot är helt okej, där ser man ju iaf hur karlarna ser ut. Ingen töntig hjälm i vägen. Dessutom är fotbollsmän överlag hetare än hockeygrabbar. Jaa för varför tror ni annars att JAG skulle kolla på sport, om inte för att spana på heta män!?

Det va iaf rätt kul igår. Dissade vinterjackan och mina stövlar igår och plockade fram vårjacka och ett par snygga vårskor med kilklack och öppen tå. Upptäckte dock på hemvägen att det va helt fel val. Fan va jag frös och idag regnar det. Vad hände med det fina vädret? Aja, ikväll får man väl tänka till när man ska välja kläder och skor. Men som jag sagt förut, detta är ju ingen modeblogg så nån töntig bild på kvällens outfit får ni inte! hihi

Nähä om man skulle komma igång då, blir att hoppa in i duschen till att börja med. Ha en kanonbra lördag! Själv ska jag på birthday-party ikväll. Blir förhoppningsvis riktigt trevligt!

Återkommer med mera uppdatering imorrn!

puss


Marknadsföring

image213

Det finns tydligen olika sätt att marknadsföra sig själv på, check this out...

Du är tjej och ser en snygg kille på en fest. Du går fram till honom och
säger: "Jag är fantastisk i sängen".

Det är direkt marknadsföring.


Du är på fest med massa kompisar och ser en snygg kille.

Ett av dina gamla ligg går fram till honom, pekar på dig och säger att du: "..är
fantastisk i sängen".

Det är annonsering.


Du ser en snygg kille på ett party. Du går fram till honom, får hans
telefonnummer.

Nästa dag ringer du och säger: "Hej, jag är fantastisk i sängen".

Det är telefonförsäljning.


Du ser en kille på en fest, slätar till klänningen, går fram till honom, häller upp en drink åt honom och frågar: "Får jag?" Lutar dig fram, låter dina bröst nudda hans arm, rättar till hans slips och säger:

"Bara så du vet, jag är fantastisk i sängen"

Det är PR (Public Relations).


Du är på en fest, ser en snygg kille. Han kommer fram till dig och säger:

"Jag har hört att du är fantastisk i sängen."

Det är tecken på ett starkt varumärke.


Du är på en fest och ser en snygg kille. Han gillar dig men du övertygar honom att gå hem med din kompis istället.

Det är representation.


Din kompis kan inte tillfredsställa honom så han ringer dig istället i hopp om att du ska lyckas bättre.

Det är teknisk support.


En kille kommer in på en fest. Han blickar ut över rummet. Inser att han vill ha precis ALLA där, så han ställer sig på bordet och skriker: "Jag är fantastisk i sängen!!!"

Det är spam.


Såå nu behöver ni inte reda ut dom olika begreppen! :)

puss


Lonely

image211

Kom och tänka på en sak nyss. Nämligen ensamhet. Oftast dyker den känslan upp på kvällstid, när man ligger i sängen och inte kan sova. Då kan sängen kännas enormt stor och man själv förvandlas till världens mest ensamma person. Det enda sällskapet man har är sina tankar och funderingar som snurrar runt i huvudet.

Jag har en fantastisk familj som jag älskar och inte skulle klara mig en sekund utan. Bättre vänner än vad jag har går nog inte heller att hitta. Utan dom skulle jag dö. Jag har nyligen fått fast tjänst på mitt jobb där jag trivs som fisken i vattnet. Mina arbetskamrater är hur bra som helst och jag gillar verkligen mitt jobb. Då kan man tycka att det räcker så, att en sån som jag inte borde känna mig ensam. Jag borde heller inte känna att jag behöver nåt eller för all del NÅN mer att förgylla tillvaron med. Men det är ju just där som skon klämmer. I need a man. Jisses vad illa att man har lyckats med det mesta förutom att hitta nån att hålla i handen. Män har ständigt kommit och gått och visst har dom bidraget med nåt bra allihop. Dom har gett mig bra självförtroende, trygghet, närhet, komplimanger, ömhet..osv...men ändå sitter man här själv. För en mindre bra sak dom alla lyckats med är att INTE stanna kvar. Ska det vara så förbannat svårt att hålla dom kvar. Ska man behöva ha dom i koppel för att dom ska stanna!? Det har liksom alltid varit NÅT som inte varit bra, nåt som saknats eller så har det bara varit fel från början. Okej, när det handlar om lösa relationer och sexuella förbindelser är det aldrig några som helst problem. Sånt kan man skaffa sig i princip närsom. Perfekt om man nu bara är ute efter det. men vill man ha nåt mer, gå steget längre jaa då får man helt plötsligt jobba ihjäl sig.

Ska det vara så? När ska det vända? Kommer det vända alls, eller kommer män ständigt vara rädda för att binda sig med just mig? En större fråga är ju, vad gör jag för fel? Tycker själv att jag är en bra människa som både kan och vill bra saker. Visst har vi alla våra fel och brister men personligen tycker jag själv att mina bra sidor konkurrerar ut mina dåliga. Fan, jag är näst intill perfekt ju! haha..

När ska nån karljävel upptäcka det?

Nu ska jag försöka sova. Misstänker att det kommer bli svårt. Fast jag har ju trots allt tre kuddar i sängen så helt ensam är jag ju inte.

Herregud, det där va inte ens roligt...

puss

Rock away

Tänkte bara bjuda på en grymt bra låt...


Vårkänslor!

Vintern kan helt ärligt gå och lägga sig nu! :)

image206

..för nu är det vår!

Åh vilken perfekt lördag. Än så länge. Vaknade ganska skapligt för det första. För en gång skull kunde man ju fånga dagen. Sen drog jag upp till stan för att käka lunch med Idha, har inte sett henne på jättelänge så det va kul och ses och snacka igenom allt man missat. Ingen dålig uppdatering. Efter lunchen gick vi ut i ett riktigt vårväder, det va helt sjukt varmt i solen! Fick värsta vårkänslorna, lovely! Gick och köpte årets första glass och en kaffe bara för att fira in våren. Köpte en av GB´s nya glassar ananas-split och den va grymt god. Lätt nya favoriten. Sen gick vi upp till stora torget och satte oss på en bänk mitt i solskenet, Becka kom oxå förbi sen. På stora torget va fyra byggjobbare i full gång med att bygga ihop uteserveringen, äntligen! Då vet man verkligen att det är vår. Det va inte helt fel att sitta där med en glass och spana på heta byggarbetarmän, det är sånna små tillfällen man kommer på att livet inte är så hårt ändå. Förövrigt så passerade det ju ungefär tusen andra heta män i vårvädret som vi självklart spanade på. Bra dag!

Åh jag blir helt lycklig av detta väder. Jag är verkligen ingen vintermänniska. Visst snö är mysigt men jag hatar att frysa så sol, värme och allt såntdär är guld för mig! I like that. Med andra ord kan vintern och dess kyla ta ett långt vil och inte återkomma på ett bra tag.

Nää jag ska inte bli långvarig här, skulle mest bara upplysa alla om våren. Ikväll blir det middag hos Elin med hela gänget. Mycket middagar och grejer numera alltså, men å andra sidan så är vi ju tydligen vuxna.

Ha en bra lördag!

image209

Ananas-split, så jävla GÖTT!

puss

Onödig fakta?

image204

Jag har precis smällt i mig massa choklad. Nu mår jag illa, blä! Dessutom känner jag mig som i söndags när vi frossade i enbart onyttigheter. Känner mig med andra ord som en fylld pralin hela jag!

Men choklad är faktiskt inte bara dåligt. Visste du t.ex att...



Du blir glad & lugn - kakao ökar serotoninhalten i hjärnan som har samma goda inverkan på humöret som solljus.

Du blir smal - kakao har en amfetaminliknande effekt som motar bort hunger.

Du ökar förbränningen - mörk choklad ger mättnad och gör att du förbränner energi snabbare.

Du sänker kolesterolhalten - Choklad har positiva effekter på blodets kolesterolvärden.

Du får goda näringsämnen -  en bit mörk choklad innehåller mer kalcium, protein och riboflavin än motsvarande mängd banan eller apelsin.

Du skyddar hjärtat - Mörk choklad innehåller samma antioxidanter som finns i rött vin, dessa kan minska risken för cancer och hjärt-och kärlsjukdomar.

Du blir pilsk!!! - choklad frigör anandamid, kroppens eget cannabis som ökar sexlusten.

Du blir pigg - choklad ökar vakenheten.

Du blir uthållig - förr användes choklad som stridsdrog.


Du lever längre -  
De som regelbundet äter eller dricker kakao har lägre blodtryck och lever längre.


Sååå...ge er ut och köp en chokladpralin! Jag menar, vem vill inte vara både pigg, öka förbränningen OCH bli pilsk samtidigt liksom!? ;)


puss


Oslagbar helg

image203

Äntligen kan man blogga igen. Tydligen har blogg.se inte funkat på ett tag men nu verkar det hela vara som vanligt igen. Tänkte att jag såhär på tisdagen skulle gå igenom helgen som varit.

Helgen som förövrigt har varit oslagbar. Herregud, jag kommer knappt ihåg när jag hade såhär kul en hel helg sist. Nu ska vi se om jag kan lyckas dra en resumé. Joo, i fredags va det ju fest hos Linn. Fy fan va bittra vi va till  en början. Jag, Becka och Sanna satt och svor över karljävlar och deras fasoner. Linn och hennes karl satt mest och va helt gulliga och snuffiga mot varandra, vilket gjorde att man blev ännu mer bitter. Vi slutade iofs härja när festen blev utökad med ett gäng extremt heta män som Kim hade med sig. Dom va inte tråkiga kan jag säga. Vi gick från att svära över män till att dregla över dom, haha! Satt iaf där och drack innan vi drog till Platens som förövrigt bjöd på massa folk och totalt trevlig stämning. Har ju varit lite sisådär på Platens senaste tiden men i fredags va det bara sååå kul. Förutom ett litet bråk som inträffade, men annars va det drag på det hela.  Va helt pigg när jag kom hem och la mig i soffan och kollade på TV. Fast då tappade jag det totalt och somnade.

Lördagen började med att man sov lääänge. Då blev det ju genast ett jäkla hets upp till stan. Skulle hinna shoppa lite nya kläder samt hinna till systemet innan dom stängde. Mötte Elin och hennes andra hälft på stan och hann med några affärer iaf. På tal om det har jag köpt jättemycket nya kläder på sista tiden, min garderob börjar bli både överfull och färgglad. Härligt! Men eftersom det här inte är nån jävla modeblogg så vägrar jag slänga upp bilder på precis ALLT jag köpt, men jag kan avslöja att jag köpte en massa linnen, lite nya partykläder, smycken och tröjor. Aja sen va det bara hem och duscha och göra sig iordning och sen ge sig iväg till Saras födelsedagsmiddag. Hade riktigt trevligt. Åt smörgåstårta (eller trädgårdstårta som det heter enligt Sara), till det blev det en jävligt stark fördrink, massa vin och cider och allt va det var. Sen blev det favorit i repris från fredagen, med andra ord Platens igen. Åter igen en rolig kväll, jag börjar nästan gilla Platens-lördagar igen. Tråkigt bara att dom stängde vid två, på grund av sommartiden. Fick stå i en oändlig kö till garderoben. Den kön rörde sig en meter på en kvart kanske. Yeah. Efter nån timme va man iaf hemma, somnade på en sekund och sov till sen förmiddag dagen efter. Skönt!

Söndagen är faktiskt oxå värd att berätta om. Dagen kom tyvärr igång väldigt sent och med tanke på vilken underbart vårväder det va i söndags kändes det inte alls bra att man sovit bort halva dagen. Borde klivit upp vid typ 10 och gått ett varv runt stångån eller nåt. Ohh well..jag, Becka och Sanna hade en heldag som bestod av att bara äta, kolla på TV och glassa på balkongen. Becka lagade hemmagjord pizza som va sinnessjukt god, efter det bakade vi negerbollar och tryckte i oss massa annat onyttigt. Kunde verkligen rulla fram efter det men gott va det. Tur att man inte har sånna där frossardagar ofta alltså, mådde nästan lite smått illa där efter ett tag.

Nu är man tillbaka i en ny vecka med jobb igen. Nu är det inga långhelger eller röda dagar i sikte på länge. Men det är ju däremot semesterdax om inte allt för lång tid. Hääääärligt!

Nähä nu räcker det med bloggande för idag.

puss

RSS 2.0