Spontan utgång

Jag älskar mina nya jobbtider, 9-15. Underbart!

Helgen blev inte så lugn som jag tänkt mig. Eller iofs, fredagen va rätt soft. Jag och Becka kollade på TV tills våra ögon va fyrkantiga. Lördagen däremot, blev inte alls lika lugn. Det råkade bli spontan utgång med Jessica, Caroline å Lollo. Vi drack en massa turkisk pepparshots och sen åkte vi ner till stan med en (jävligt billig) taxi. Betalade den i natura! haha, va dock inte såå illa som det lät. Han fick en puss på kinden av oss alla., shit vilka slynor vi är då! haha..

Sen hamnade vi först på Harrys/Riva/BK. Det va faktiskt trevligt. Ibland kan man känna sig som ett lammkött på en billig köttmarknad där, men i lördags va åldern rätt låg ändå. Va sjukt mycket folk oxå! man fick liksom armbåga sig fram. Aja, sen gick vi tyvärr till Platå, jag gillart inte! det är verkligen stället för folk med rosa skjorta, bakåtslick, skyhöga stilettklackar (som dom inte kan gå i) och pappas pengar. Usch! gick med på att gå dit för att alla andra ville det.

Hur som helst så va det kul att se lite folk.

Nej, det här inlägget blir nog inte mycket "roligare" än såhär..

Lovar att återkomma med nåt mer intressant senare i veckan!


puss

image17

Det är tur att man är lättroad..

Sol & Singelliv

Såå lugn helg då. Ingen alkohol, inget krogen, ingen bakfylla..ihhh, jag är så duktig!

Har solat idag. Hade på mig linne och uppvikta jeans, kunde iofs haft på mig mindre kläder men man vill ju inte sitta helt avklädd bland folk asså! aja, borde nog klätt av mig ändå för efter att ha suttit där i typ 10 minuter va halva mina ben JÄTTEbruna och jag hade en rätt så ful bränna efter mitt linne! haha, inte lätt att vara neegroo! ;)

Åhh, det är så underbart nu när det är riktigt varmt ute. Speciellt när alla män börjar klä av sig och gå omkring i linnen och visa sina heta armar! we like ;) det är nästan sjukt va mycket nytt folk det dyker upp så fort det blir varmt. Linköping är ju en ganska liten stad så man är ju van att bara träffa på folk man redan känner! Typ gamla ex, kompisars gamla ex, män man redat legat med..osv! Men nu när det är varmt, då kan man tro att vissa har legat och sovit under vintern för man upptäcker nya heta män varje dag. Hade man bott i en storstad hade man inte reagerat på samma sätt för då ser man ju nytt folk varje dag. Men i en liten stad som Linköping har man koll på dom flesta speciellt om är man alltid har med sig ögonen. Då missar man minsann aldrig om det passerar några heta mansfolk! hihi ;)

En annan sak man ser mycket av på sommaren är alla dessa par. Dom är överallt och dom är så kära och nästan irriterande lyckliga. Dessutom går dom hand i hand framför en på stan, har mysig picknick i trädgårdsföreningen, hånglar loss på bussen i sätet brevid, delar på en glass på Stora torget, står och snuffar mellan hyllorna på Ica eller har ett nästan oanständigt förspel i domkyrkoparken. Och allt detta sker framför ögonen på oss. Då menar jag oss singlar. Ibland tänker man typ "åhh va gulligt" men oftast tar svartsjukan över och då vill man helst bara att dom ska fara och flyga. Eller iaf att dom ska gå hem och hångla där istället. Komiskt.

Egentligen trivs jag för det mesta med att vara singel. Men det är klart...det skulle inte vara fel att ha en pojkvän heller. Nån vidare tur med att hitta HONOM har man ju tydligen inte asså. Alltid är det ju NÅT. Jaa, det är ta mig fan alltid nåt som är fel. Det kan vara vad som helst. Han är redan upptagen (orka vara "den andra"?), han vill bara ligga med mig (det vanligaste problemet), han vill inte ha nåt förhållande "just nu" (va fan, tror karln att jag ska sitta och vänta tills det passar?), han bor för långt bort, han kan inte välja vem han vill ha av mig och typ hans ex ( det va nästan pinsamt), han har inte tid med ett förhållande (ska han med tåget eller?)..eller så känner JAG att det bara inte kommer funka. Jaa ni, det har iaf alltid varit NÅT som sagt.

Aja, nån gång ska jag väl hitta den perfekta mannen-i-mitt-liv.

Sen finns det iofs fördelar med att vara singel. Bland annat slipper man oroa sig för att ens pojkvän ska vara otrogen mot en. Med tanke på att ganska många killar varit otrogna mot nån annan MED mig blir man ju nästan mörkrädd. Som singel bryr man sig inte så mycket, fast man kanske borde!? men vadå, jag är ju singel och får väl göra vad fan jag vill..eller!? Så länge det bara är sex det handlar om är det ingen fara. Man ska däremot passa sig noga för att få känslor för upptagna män. För man ska ju inte tro att dom skulle lämna nån dom varit tillsammans med i flera år för en själv. Nae, det har inte hänt nån. Ingen jag känner iaf och inte mig själv heller. Antagligen är det män som tycker att deras förhållanden är tråkiga och att sexet mer eller mindre har dött ut. Så då söker dom lite spänning hos oss singlar som är sexuellt utsvultna och alltid tacksamma för lite kuk. Nej jag menar inte mig själv nu bara för att jag är singel. Men det är säkert så DOM tänker om oss. Dom upptagna männen alltså. För det är nog väldigt bekvämt för dom, att bara ha sex med nån som vill samma sak som dom, bara knulla och gå hem. Skillnaden är väl att man som singel går hem till en tom lägenhet utan nåt dåligt samvete. Dom däremot, går hem nöjda och glada (?) till sina stackars sambos och låtsas som inget har hänt. Förhoppningsvis skäms dom, det borde dom iaf.

Hmm, just det! det va ju fördelar med att vara singel jag skrev om, inte nån uppsats om otrogna män! I alla fall så finns det ju fler fördelar. T.ex att inte behöver anpassa sig efter nån annan, man har inte lovat nån något, ingen blir svartsjuk när man spanar in andra män och det är mycket plats över i sängen.

Okej, det där sista va väl kanske inte direkt nån fördel. Men det lät fan bra.

Nää..over and out.

puss

image10

Zach Braff <3  Vill du bli mannen i mitt liv?

Saknar

Jävla fredag asså!

Till att börja med blev det ju tyyydligen ingen ledig fredag! gick och la mig sjukt sent igår eftersom jag skulle få sova ut dagen efter..TRODDE jag! men nähärå, halv 7 ringer min kära chef och ber mig jobba för en hade blivit sjuk, fan! va så jävla cp-trött asså :/ fick skjuta fram min tvätt-tid till kvällen oxå, yeah! tvätta på en fredagkväll, haha! har jag fan inte gjort nån gång innan. Men jag va ju tydligen trött när jag kom hem efter jobbet så jag skulle bara "vila ögonen 2 sekunder" ehh..råkade visst sova djupt i 3 timmar (bara)..missade halva tvätt-tiden och hann bara tvätta 2 maskiner, bra Clara!

aja, blev iaf pigg..nähä?

Sen blev det stan en sväng, vi hängde på 55:an i typ en halvtimme, wohoo! va mycket folk iofs! men fan va tråkigt det är när Platens är stängt, seriöst!! PLATEEENS! :/ asså innan som stängde igen gick helgerna som på rutin. Va liksom alltid Platens varje fredag och lördag!

Man gick hem efter jobbet på fredagen, softade lite sen gjorde man sig het inför kvällen. Förfest i nåns crib med vin och bra musik. Sen Platens!! åhh, mingla med folket, glida på dansgolvet, va med på bild (som man aldrig blir bra på) dricka tequila i baren, hänga med vakterna (och bli mobbad) dricka insmugglad alkohol inne på dubbeltoan, sitta och trängas i dom röda sofforna och kolla på heta Platens-karlar! awww..shit P, shit M, shit A, shit S azzzzz! hmm, eller ramla i den jävla trappan! haha, kommer så väl ihåg när jag gjorde det, fy fan! va fruktansvärt full och hade inte koll på verken tassarna eller benen, så helt plötsligt ramlar jag framåt i trappan och får kanten på ett trappsteg rakt in i mina stackars smalben! AJ HELVETE! kändes som att mina ben gick av. Är flera månader sen men jag har fortfarande minnen kvar..i form av ett ärr på varje smalben, hett! ;)

nae som sagt, saknar Platens bar asså..


Imorrn blir det stan på förmiddan, det är tänkt att man ska shoppa lite men med tanke på min ekonomi blir det nog mest fönstershopping! ska kolla vad jag ska inhandla när den efterlängtade lönen kommer. Ska mest kolla grejer till lägenheten, har snart bott här 1 år nu, fan va fort tiden går! aja, känner att det är dax att förnya det lite och skaffa vissa saker jag tänkt köpa sen jag flyttade in. Typ dörrmatta, överkast, snygga kuddar till soffan och en skohylla.

nähä, man kanske borde sova. Men eftersom jag tyyydligen sov i 3 timmar förut är jag ju pigg nu! åhh, jobbigt :/

Får kolla lite Sex and the city så kanske man blir trött..

puss

image9

En fredagkväll på Platens bar, massa folk, het bartender och shit P azzz! <3
(jag är tydligen med där i bakgrunden oxå, yeah)


Långhelg

Jaa, det blir visst långhelg igen! iaf för mig, är ledig imorrn och det ska bli så jävla skönt!! är riktigt trött, fick tydligen jobba över idag så jag slutade kvart i 6..inte såå jobbigt egentligen eftersom jag började 11 men ändå, drygt!

Riktigt bra väder idag med, grymt varmt och en massa sol..I like :)

Jag och Becka va på "Netto" förut, nya mataffären i stan asså! vi kom fram till att vi ska börja hänga där ofta asså, va ju fullt med heta MÄN där inne, damn! blev ju helt stirrig! haha..jaa, jag skulle ju asså!  Sen fortsatte vi spana på Stora torget med varsinn glass, GÖTT! satt iofs i skuggan och frös men aja..det va gott med glass iaf :) va tyvärr dåligt med folk på stan! heey, where did everybody go? typ..

Jaha, så ska man inleda fredagen med att tvätta då! usch, tråkigt men det gäller att passa på att tvätta när man är ledig, efter jobbet orkar man ju knappt gå hem ibland! hmm, sen får man se vad helgen bjuder på. Kan bli en lugn helg för en gång skull. Skulle nog behövas asså! man borde typ gå på bio eller nåt, jag vill se den nya Beck-filmen!! nån som är på? :)

Dagens stora fråga är förövrigt: Vad är det med män och jävla "hehe"? helt ärligt! det är fan inget svar!

well? that´s all for today..

puss

image1
hihi, shit P azz..............awww


Skor

Åhh vilket underbart väder det har varit idag asså! helt varmt :) tyvärr har man ju spenderat halva dagen inomhus på jobbet och tydligen råkade man ju träffa på vissa man inte ville se där också! hmm, jag kan verkligen inte vara otrevlig, inte ens mot folk som förtjänar det!

typiskt..

imorrn har jag iaf sovmorgon, börjar 11..GÖTT!

shit..det är redan onsdag! tänkte gå ut ikväll..blev iaf tillfrågad, men jag sa faktiskt nej! (tro det eller ej) nae, orka? är ändå inget kul och gå ut nu när vårat kära Platens bar har stängt! hoppas dom bygger om fort!! och hoppas verkligen att uteserveringarna på Stora torget kommer fram snart..då finns det risk för en "after work" varje dag..i princip! hihi ;)

tog en sväng genom stan på vägen hem från jobbet idag..säger bara en sak: SKOR! jaaa tack!! såg massa skor jag vill ha! åhh, ge mig! måste det vara så långt kvar till lön!? tyyydligen! :/ nae, jag kan verkligen inte få nog av skor asså! måste däremot sluta slänga mina skor i en hög i hallen och skaffa en skohylla! folk som kommer hit måste liksom kliva över mina skor för att komma förbi hallen..illa! hmm, och med tanke på mitt sko-köps-beroende kommer inte den högen bli mindre om jag nu inte skaffar en skohylla! shit ilandsproblem azz, hihi..

ska göra te nu! har blivit grymt beroende av te i glas! Liptons "blue fruit" ska det vara..mmm gott!


by the way...snart helg!

puss

image5

so fucking fabulous! ge mig!

Tydligen

Jaa, tydligen skulle ju jag med skaffa en blogg (fast jag har mobbat alla som har en). Verkar ju vara det hetaste just nu, att skriva ner hela sitt liv i en blogg. Tur att man har ett glassigt liv att skriva om då också..wohoo!

Sitter här och är pigg fast jag verkligen borde sova, börjar halv 7 imorrn..iuhhh! hatar att vara pigg när man vill va trött för att man måste sova! har iofs varit långhelg så man är väl lite utvilad deluxe.

Jaa, påskhelgen va trevlig och innehöll väl i princip allt den skulle. Ledighet, fest, påskmiddag hos päronen, påskmust, släkt, påskägg och ännu mera fest. härligt..


nae, jag måste sova typ NU!

puss

image6

den här bilden är så jävla klockren!

RSS 2.0