For a kiss to be really good

"For a kiss to be really good, you want it to mean something. You want it to be with someone you can't get out of your head. So that when your lips finally touch, you feel it everywhere. A kiss so hot and so deep you never wanna come up for air. You can't cheat your first kiss. And trust me, you don't want to...
Because when you find the right person, that first kiss,
It's everything."

-Dr. Alex Karev (Greys anatomy)


image84

Väl valda ord från ett riktigt ögongodis!

 


Det går aldrig att dölja en fylla

Jaa efter en veckas jobb och slit blev det till slut helg, tackarrr!

Har iofs varit en rätt rolig vecka. Jobbet har gått bra som fan och jag har blivit  födelsedagsfirad nästan varje dag! jaa tisdagen har jag ju redan berättat om i inlägget innan. Men i onsdags blev jag firad av Marie och Marie, Susse va oxå med på ett hörn. I torsdags bjöd Jessica på tårta och på fredagen va det fest hos mig och då kom resten! :)

Jaa i fredags va det som sagt förfest i mitt crib. Har inte festat hos mig sen 1947 så det va riktigt trevligt. Drack rabarbercider och blev onykter. Försökte både dölja det och förneka det men det funkade visst inte. Nej hur fan döljer man en fylla egentligen!? den både hörs och syns hur lätt som helst när nån (jag)  börjar bli full. Aja va iaf nostalgiska och bläddrade igenom alla mina gamla skolkataloger på förfesten och då kan jag lova att man inte behövde vara onykter för att garva ihjäl sig. Herregud, hur såg man ut egentligen!? skulle nog va lättare för alla som läser att förstå vilken förändring jag har gjort utseendemässigt om jag la ut en bild på mig själv från typ 7:an. Men samtidigt vill jag inte skämma ut mig själv totalt, haha!  Vi kom fram till att det pinsamma va ju att DÅ gick man omkring och trodde att man va typ snygg och häftig. Sad but true! Får va glad att man är het nu iaf. Fast iofs, om några år kanske jag tittar på gamla bilder från när jag va i 20-årsåldern och tänker "naeh hur såg jag ut egentligen? trodde jag att jag va häftig eller?.."  Kan nog inte bli värre än bilderna från högstadiet dock.

Efter mycket om och men tog vi oss iaf till Platens där min fylla tyvärr dog totalt. Inte bra alls tyckte jag, dessutom va det ju typ inget folk där och när dom väl började ramla in så va det nästan inget folk man kände. Fattar inte vart alla va. Fredagar på Platens brukar aldrig slå fel, är ju alltid massa folk man känner som hänger där då. Mycket konstigt, va iofs helgen innan lön så folk kanske valde det billiga alternativet. Att stanna hemma. Gick iaf hem tidigt och när jag väl lagt mig i sängen upptäckte jag att allt snurrade. Mycket intressant! haha, nej det va nog mer jobbigt när jag tänker efter.

Sov oanständigt länge, till 14.00. Vaknade med värsta huvudvärken, trodde först jag drömde att jag hade ont i huvudet men när jag satte mig upp märkte jag att huvudvärken följde med. Gjorde sen allt för att försöka få slut på det hela. Drack typ 3 liter vatten, lagade mat, duschade och drack kaffe. Nån gång framåt kvällen släppte den jävla huvudvärken och jag kunde känna mig som en människa igen. Så pass att jag orkade städa och diska!

Skulle blivit utgång ikväll med men jag hade verken ork eller egentligen råd med det. Måste leva snålt i veckan. Blev tacos och film hos Becka. Kollade på "Ladder 49", så jävla bra film, schämtar inte! va helt insatt! Sen pratade vi som vanligt om män. Är alltid kul att sitta och analysera dom små liven. Kom fram till att män är så jävla rädda för vissa saker och att vad dom än försöker få det till så är det iaf inte vi som hetsar om ett och annat.  Men oj vad vi tycker om dom ändå, haha!

Nu ska jag sova.

puss

image82

"Ladder 49" innehöll inte bara heta män, den va bra oxå!

hihi

Happy birthday to ME!

JAG FYLLER ÅR IDAG!

Eller den här dagen är snart slut men jag har haft en fabulous födelsedag! :) Numera går man omkring och är 22 år gammal och inte fan känner man nån skillnad, kollade mig i spegeln i morse och va lika snygg som vanligt såå..hihi :)

Har fått finfina presenter av mamma å pappa idag! fick ett duntäcke som prasslar och är allmänt fluffigt och helt mysigt! så fick jag ett svart överkast oxå så i natt sover jag i the most fabulous bed kan jag lova! :) sen fick jag en parfym och en kaffebryggare. Äntligen kan man dricka RIKTIGT kaffe på morgonen! tackarrr! :)

Min telefon har förövrigt plingat som aldrig förr idag. TACK för alla sms jag har fått från alla! :) (till och med vissa töntar kom ihåg min födelsedag, mycket intressant!) haha..

Veckan verkar rulla på med en jävla fart, är redan onsdag imorrn juu! blir nog nån slags fest i helgen. Har varit två helger i rad utan sånna saker så nu är det fan dax! Har ju ny klänning med så den måste ju användas!

Nu blir det duschen och sen ska jag verkligen krypa ner i min numera väldigt sköna säng, märks om jag lyckas vakna alls imorrn. Kanske sover FÖR gott i den nu..!?

puss


image81

Inte ett enda spår av att man blivit äldre, kan ju komma igen
när jag blir 30 kanske..!?

Snö

Jaa, det har seriöst kommit lite snö. Inte mycket men den finns där och jag tycker inte det är roligt alls. Naeh jag fryser och längtar redan till våren och sommaren! usch :/

Lugnaste helgen på väldigt länge har iaf snart passerat. Förra helgen va iofs oxå helt fri från fest men då jobbade jag ju så den blev inte helt och hållet lugn ändå. Denna helg har däremot inte tagit allt för mycket på krafterna.

I fredags gick jag ut från jobbet och mötte ett töntigt snöblandat-regn-oväder som va helt olägligt eftersom jag inte hade nåt paraply. Jag blev förbannad och gick genom stan, hittade en jättefin klänning och blev lite gladare! Sen gick jag förbi världens bästa Becka och hängde där och snackade skit, fick en tidig födelsedagspresent oxå! nya påslakan som va hur fina som helst, tack vännen! :) sen va ju den stora frågan om man skulle gå ut och festa eller inte!? efter mycket om och men bestämde jag mig för att faktiskt inte gå ut. Tro det eller ej!

Gick hem (fortfarande i ett jävla cp-väder). Spenderade sen hela fredagen i soffan framför TV:n, kollade på "Fast and the furious", fy fan vilka MÄN asså! Vin Diesel har inte dålig kropp döhhhh! annars va det mest massa shit på TV, är ju inte van vid att sitta hemma på fredagkvällarna eftersom dom oftast spenderas på krogen. Behövde iaf inte känna mig ensam för jag pratade i telefon med tönten typ hela kvällen oxå, mm mycket intressant! haha :) man kan säga att han och jag hängde typ hela fredagen, hihi. Somnade sött relativt tidigt och vaknade upp utan bakfylla och det va inte helt fel och säkert inte helt onyttigt heller.

Lördagen blev lika lugn den. Softade halva förmiddan sen gick jag upp till stan och drack kaffe med mamma. Sen blev det middag, skitsnack och ett glas vin med Susse, Sara, Elin och Sara. Riktigt trevligt. Satt och pratade gamla minnen och körde massa frågespel som tydligen va från 11 år men som visade sig va svåra för sånna som är 21. Antingen är det vi som är dåligt pålästa om årtal, krig och geografi och sånt eller så är bara 11-åringarna numera extremt allmänbildade..!?

Inte helt oväntat började alla hetsa om att vi skulle gå ut sen men jag va stark och gick hem, är inte på festhumör alls den här helgen. Aja nu sitter jag här och är töntig och skriver blogg en lördagnatt med MTV:s "partymode" rullandes i bakgrunden! festligt värre med andra ord!

Fast snart är det nog fan dax att sova.

puss

image78

Vin Diesel och Paul Walker är fan oanständigt heta båda två!

Stressad

Jaa fy fan. Jag har verkligen varit stressad och uppe i varv dom senaste veckorna. Jobbat som en galning, jobbar över, knappt tagit några raster och när jag väl haft tid att sätta mig ner då blir jag rastlös efter typ 5 minuter. Shit jag måste stressa ner lite! är guld värt att jag varit ledig nu i tre dagar efter att jobbat sju dagar på rad. Är bara jobb torsdag, fredag den här veckan. Lite lagom efter dom här veckorna som varit. Jag börjar bli människa igen, speciellt efter all sömn jag tagit igen nu när jag varit ledig! :)

Helgen blev ganska trevlig ändå. Trots att jag inte kunde gå på årets halloweenfest på Platens! :/ blev att spendera helgen på jobbet! dock med ett härligt OB-tillägg på lönen, tackarrr! sen fick jag träffa en viss tönt som va kalasfull fast söt ändå! ihhh, mysigt som fan va det!

Tvingades sen ta mig upp vid 6 på morgonen och gå till jobbet, usch! va nog det värsta jag varit med om. Det va kallt, jag hade knappt sovit alls och jag va inte motiverad överhuvudtaget till att jobba. Va nära att somna flera ggr på jobbet sen oxå, fy fan så trött jag va! helt sjukt! sov skapligt länge dagen efter kan jag lova.

Nu börjar det bli riktigt mörkt tidigt. Först är det mörkt när man går till jobbet och när man är på väg hem börjar det redan bli mörkt. Man hinner ju knappt se dagsljuset. Saknas bara att det kommer en massa jobbig snö! usch, jag hatar att frysa och så fort det kommer snö blir jag som en liten bambi på hal is, halkar alltid hundratals gånger varje vinter! spelar ingen roll vad man har för skor, jag lyckas halka ändå! aj aj :/ Är iofs fint med snö sen vid jul och nyår men annars kan den helt ärligt gå och lägga sig.

Jag har iaf köpt en ny vinterjacka och den är såå fin. Tänkte ju köpa en skinnjacka men jag hoppar över det, kanske blir en längre fram. Nu har jag iaf världens finaste trenchcoat i ull. Grymt snygg och skön som fan!

Nu ska jag dricka kaffe, jävla snabbkaffe. Fy fan, måste köpa en kaffebryggare!

(Jag fyller år på tisdag nästa vecka bara så alla vet, hihi)

puss

RSS 2.0