Lyxigt värre

image147

Idag har jag gjort staten en tjänst.

I och med detta har jag skämt bort mig själv oanständigt mycket. Till att börja med köpte jag skor (jaa jag vet att jag köpte ett par förra veckan med) iaf, jag köpte ju då inte bara ett par, utan jag tänkte att - Va fan, jag har ju gjort staten en tjänst! så jag köper FYRA! fast dom flesta av skorna jag köpte va det ju REA på, tackarrr!

Nu lovar jag att det inte blir mer skor på ett tag. Får inte plats i min hall och absolut inte i min garderob. Aja, nu vill jag bara att det ska bli vår så man kan använda alla underbara skor. Är inte många av mina skor som passar det här väglaget, tyvärr!

Va nyss och hämtade ut nya linser, sen svängde jag in på ICA. Skulle bara köpa äppeljuice men kom ut med desto mer. Fortsatte nämligen att skämma bort mig själv inne på ICA så jag köpte dammsugare. Fy fan, det är så in i helvete gott. Inget man kan trycka i sig varje dag men jag hade ju redan bjudit mig själv på en massa annat lyxigt såå, va fan! :)

På tal om nåt helt annat tror jag att jag börjar bli förkyld. Min hals gör ont och jag nyser hela tiden. Usch, jag vill inte! har inte tid att vara sjuk juu.

Imorrn är det fredag och då blir det fest kan jag lova. Verkar dumt att va sjuk då, så jag ska nog göra lite te, kan nog göra gott för halsen.

puss

Ny favoritserie

image146

Idag hade nya serien Gossip girl premiär i kanal 5. Jag har lovat mig själv ett flertal gånger att inte bli insatt i några av alla dessa nya serier som ständigt dyker upp. Jag lyckades hålla mig ifrån både O.C (jag måste vara den enda som inte följt det), One tree hill och Kyle XY. Såg väl nåt avsnitt av dom alla men blev aldrig insatt i någon av dom serierna. Tur det, för vem har egentligen tid att följa precis allt!? Ohh well, däremot föll jag pladask för både Greys Anatomy och Desperate Housewives.

Nu till recensionen av den här serien. Måste erkänna att jag va skeptisk i början. Tyckte det verkade vara en dålig kopia och remix av O.C och One tree hill men där hade jag fel. Den va istället fruktansvärt bra och verkar innehålla det mesta. Intriger, otrohetsaffärer, heta män, lögner, hemligheter, vilda fester och draman i allmänhet. Med andra ord, detta är en serie som bara måste följas!

Så numera är tisdagar 20.00 bokade!

Nu ska jag hoppa in i duschen.

puss

En helvetes dag

image143

Idag har jag haft en såndär riktig helvetes dag. Ni vet, en dag när precis allt går fel. Till att börja med ringde dom från jobbet strax efter 6 på morgonen (jag börjar annars halv 9) och ville att jag skulle komma in tidigare. Va så fruktansvärt trött men det va bara att kliva upp och ge sig iväg. Skulle med en buss för att komma till jobbet så fort som möjligt, brukar annars gå men det hade jag inte tid med idag. Missade iaf bussen jag skulle med, tackarrr! hatar bussjävlar! speciellt sånna som åker ifrån en när man kommer springande. Aja, efter mycket om och men kom jag iaf till jobbet. Men när jag väl kom dit gick det mesta bara fel och jag kom inte igång i tid med det jag skulle göra vilket slutade med att hela arbetsdagen låg steget efter. Aja, framåt eftermiddagen vände min otur iaf.

Kom hem för inte så länge sen. Är fortfarande jättetrött, har druckit hur mycket kaffe som helst på jobbet men det har inte hjälpt alls. Så jag ska inta soffläge och ta ett vil.

Hoppas att alla andra haft en bättre dag.

puss


New shoes

image136image137image138image139


Köpte dom här fruktansvärt heta skorna idag. Kunde inte låta bli, det va liksom kärlek vid första ögonkastet, dessutom kan man inte få nog av stilrena, svarta pumps. I like it. Dom va faktiskt inte dyra heller, så jag behöver inte ha jättedåligt samvete.

Hann inte kolla så mycket kläder, får bli mer sånt en annan dag. Fick en saftig lön den här månaden, tackarrr! så jag ska skämma bort mig själv genom att shoppa loss ordentligt hade jag tänkt! ;)

Jaha annars har det väl inte hänt så mycket nytt i mitt liv. Har varit mycket att styra med på jobbet i veckan och så har man tränat och varit duktig men nu känner jag att det ska bli skönt med helg så den kommer väldigt lägligt. Ikväll verkar det bli lugnt. Imorrn däremot, då blir det antagligen fest. Ska träna och tvätta med. Inte lika kul, men nödvändigt!

Nu ska jag äta tacos, har varit sugen på det i flera dagar!

Innan jag sätter igång med det ska jag ge er en passande låt, med tanke på att jag köpte skor idag. Underbara New shoes med Paulo Nutini.

puss


R.I.P Heath Ledger

image129

Fick höra idag att den brilljanta skådespelaren Heath Ledger dog idag. Han hittades medvetslös i sin säng hemma i lägenheten på Manhattan. Blev totalt chockad när jag fick reda på det! han dog troligtvis av en överdos trodde polisen. Han blev bara 28 år. Fy fan va tragiskt!

Heath Ledger hade precis hunnit spela in sin roll som Jokern i nästa Batman-film, The dark knight  och han medverkade i bland annat..

Casanova
Brokeback Mountain
The brothers grimm
A knight's tale
The patriot
10 things I hate about you

Usch, livet kan ta slut så fruktansvärt fort. Det är otäckt.


Olika sorters bakfyllor

image127

Idag är det söndag och jag antar att flera tusentals människor (dock inte jag själv) ligger hemma i soffläge och mår som dom förtjänar. Ni kanske tror att det bara finns en slags bakfylla - illamående, ångest och huvudvärk. Nej, det finns olika sorters bakfyllor, det gäller bara att hitta sin personliga!

Brukar du drabbas av...

Askungefyllan:
Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.

Den fula ankungefyllan:
Du vaknar upp och inser att du är mycket snyggare än vad du va igår.

Rödluvefyllan:
Du vaknar upp utanför din mormors hus med en korg brevid dig.

Kejsarens nya kläder fyllan:
Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.

Snövitefyllan:
Du vaknar upp med 7 främmande män i sängen.

Törnrosefyllan:
Du vaknar upp efter 100 år av att en okänd man som tagit sig in via trädgården hånglar med dig.

Lilla Sjöjungfruns fyllan:
Dina fötter klibbar ihop och dina nya bästisar består av en krabba och en fisk i svenska flaggans färger.

Stålmannefyllan:
Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.

Fantomenfyllan:
Du har såväl din pyjamas som dina badkläder på dig och du pysslas om av en liten tjockis i bastkjol.

Joakim von Anka fyllan:
Du vaknar och har en stor hög med pengar, men inga byxor.

Musse Pigg-fyllan:
Dina öron är svullna, och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.

Kalle Anka fyllan:
Du vaknar hes och byxlös, och börjar skälla på alla i din omgivning.

Stora Stygga Vargen fyllan:
Du har så dålig andedräkt att du skulle kunna blåsa omkull ett hus.

Pippi Långstrumps fyllan:
Du vaknar mellan en häst och en apa och finner en väska full med pengar.

Nalle Puh fyllan:
Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.

Tarzan fyllan:
Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.

Bambi fyllan:
Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll.

Vilken bakfylla passar in på dig?


Boys are stupid, throw rocks at them!

image126

Egentligen borde man säga "bilden talar för sig själv och därmed end of story". men det kan man väl inte göra. Det vore ju extremt omotiverat, eller hur?

Hmm..

Äh, tror inte jag behöver säga så mycket mer när jag väl tänker efter.


Fashion against aids

image118

HM och Designers Against AIDS slår sig ihop i kampen mot aids och lanserar en kollektion för killar och tjejer tillsammans med Rihanna, Timbaland och en rad andra kända designers, musiker och artister. Syftet är att sprida kunskap om hiv/aids som numera drabbar väldigt många, främst unga. Kollektionen "Fashion Against AIDS" kommer att finnas på alla H&M:s ungdomsavdelningar från och med februari 2008.

Riktigt bra idé tycker jag med tanke på att det tyvärr blir allt vanligare med hiv/aids. Usch, det är obehagligt. ANVÄND KONDOM gott folk!

image119image120
image123image124

Kolla in HM:s hemsida så kan ni se kläderna där, fanns ett och annat snyggt. På tal om kläder behöver jag uppdatera min garderob omgående. Jag har inte shoppat sen 1947. Tror det blir en sväng genom stan imorrn efter jobbet! får se om man kommer hem med nåt. Hittar man inte kläder kan man ju alltid köpa ett par skor...!?

Nu ska jag sova.

puss

Leva livet baklänges

Jag fick ett klockrent sms idag..

"Vad tror du om att leva livet baklänges? Man skulle starta med att dö och få det överstökat. Sen vaknar man upp på ett ålderdomshem och får det bättre och bättre för varje dag. Man blir så småningom för pigg för att vara där och får sin pension. På sin första arbetsdag får man en guldklocka. Sen arbetar man i 40 år tills man är ung nog att dra sig tillbaka från arbetsmarknaden. Man dricker, festar och förbereder sig på att ta det lugnt. Sen är det dax för grundskolan, efter det blir man barn. Man har då inga förpliktelser tills man blir baby. Dom sista nio månaderna tillbringar man flytande runt i en lyxig tillvaro med centralvärme och roomservice. Tills sist försvinner man från denna värld i en enda stor orgasm.."

Är det bara jag som är lättroad nog för att skratta åt det där!? :)

Annars har jag inget nytt att berätta. Jobbet går bra, träningen med.

Livet rullar på, fast inte baklänges då..

puss

Kommentera mera!

Jag har tänkt på en sak. Statistiken på min blogg blir bara högre och högre. Nu är ni många som läser min blogg. Det är kul att se att så många verkar gilla den. Jag vet att den kanske inte alltid är jätte-intressant men jag gör mitt bästa för att den ska vara underhållande. Dessutom har jag fått nöjet att träffa två av mina "fans" live. Av alla ställen som finns råkade jag faktiskt träffa på båda på mitt jobb. Dom båda påstår även att dom råkade googla sig fram till min blogg.

Där ser man! får hoppas att google.se ger mig ännu fler läsare framöver.

Jag saknar ändå en sak. KOMMENTARER! dom är jag tyvärr inte bortskämd med och med tanke på att det numera är så många som läser borde ju iaf NÅN ha nåt att säga!? kom igen nu, va inte blyga. Kommentera mera! :)

Avslutar detta inlägg med att bjuda mina läsare på mer musik. Tog ett tag innan jag började gilla den här låten men nu lyssnar jag på den så pass ofta att jag antagligen kommer tröttna på den inom kort.

puss


Tempted to touch

image117

Jag är inne i en period när precis allt mansfolk tilltalar mig. Män man annars inte skulle lägga märke till blir helt plötsligt heta och man kommer på sig själv kolla in den ena efter den andra och man kan knappt möta en karl på stan utan att klä av honom med blicken.

Tror det är ett tecken på mitt just nu extrema behov av att ha en man i närheten.

Ehh..JA! antagligen..

puss

Fuck nyårslöften

image116

Jag gillar inte nyårslöften. Nej man håller dom ju ändå aldrig. Det är bättre att varje nyår tänka att det kommer bli ett bra år och att man ska försöka leva hälsosamt, sluta röka, dricka mindre, inte ligga med sina ex-pojkvänner, lägga av med godis, gå och lägga sig tidigare, osv. Som sagt, man kan iaf försöka.

Jag har naturligtvis inga nyårslöften men däremot kan jag upplysa alla om att jag ska försöka med en jäkla massa saker. Inte lönt att rabbla upp allt när det mesta finns med ovan.

Igår va det minsann rivstart för beach 2008. Det va ju ett framsteg. Har helt ärligt köpt ett träningskort, det blir spinning fyra gånger i veckan, tänkte simma som förra vintern men det är roligare med spinning. Ohh well, det är en mycket bra början på alla dessa försök-till-ett-bra-år. Får se vad jag chockar med här näst. Sluta röka!?

You wish..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängläge.

puss

Jag är bäst

Yepp, jag lyckades helt ärligt lägga in en youtube-fil i bloggen. Det är inte dåligt för att vara mig kan jag ju säga, med tanke på att mitt förhållande med datorer alltid har varit känsligt.

Bjuder iaf på lovely Snow (hey oh) med red hot. Enjoy!


Män är inga änglar

image113

Nej män är nog snarare den raka motsatsen. Frågan är då varför man aldrig kan lära sig? alltså att dom inte är några änglar, att dom inte går att lita på, att man inte ska tro på allt dom säger, att dom aldrig håller vad dom lovar, att dom oftast beter sig som svin och att dom alla nästan är likadana.

Visst det finns ett och annat guldkorn. Ni vet, sånna där män som bara säger vad man vill höra, som är villiga att göra vad som helst för just mig, män som inte kan eller vill hålla sina händer borta ifrån en, nån som vill vara med en, ringa till en och verkligen tycker om en på riktigt. Utan att man behöver tjata, jaga dom eller på nåt annat sätt förvandla sig själv till ett pain in the ass. För vissa män tvingar en nästan till att bli sådär extremt jobbig. Men om dom t.ex bara kunde svara när man ringer första gången skulle man inte behöva telefon-trakassera dom ytterligare 40 gånger.

Åh jag vet att jag låter bitter men så är inte riktigt fallet, jag är bara så trött på den här ständiga jakten utan nåt vettigt byte.

Frågan är bara varför det tar så jävla lång tid att hitta en perfekt man!? ska det verkligen vara så svårt? är dom så pass sällsynta? är dom redan upptagna? finns det kanske bara ett begränsat antal?

I så fall lägger jag ett bud på en guld-korns-man nu direkt!

Good luck to me..

puss

Nytt år, nya tag?

image111


- Det är ett nytt år men luften utomhus känns precis likadan!
(ett brilljant citat av mig från igår när jag står på balkongen och andas in 2008-luften, hahaha! man får väl hoppas att jag inte va nykter!?)

Vaknade imorse och upptäckte att jag hade oanständigt ont i huvudet. Halva dagen har gått och det har fortfarande inte gett med sig. Bra start på 2008.

Antar att nyårsfesten igår har påverkat min huvudvärk. Det blev fest hos Judith med en massa folk, drinkar, kex, ost, snittar, och vindruvor. Va sjukt kul och jag har inte skrattat så mycket på länge. Riktigt rolig fest. 

Hade planerat att gå upp till stan lagom till tolvslaget men det hann vi inte, så det firades utanför porten istället. Sen började folk gå hem, vad är det om!? varför är det alltid så att folk anser att festen är slut direkt efter tolvslaget? aja, några av oss gick iaf in och fortsatte festen. Fast vid halv fyra sa kroppen ifrån, då kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Tur att det bara va att springa över vägen, så va man hemma!

Av nån jäkla dum anledning hade jag bokat tid för att tvätta idag, halv elva. Ursäkta, men hur kan man va så dum att man tror att man ska ha krafter till att tvätta på nyårsdagen!? vet inte vad jag tänkte med när jag bokade den tiden, jag kanske va full eller nåt. Det jag skulle komma fram till va iaf att jag fick inleda det nya året med att tvätta och att det inte va bra för mitt stackars huvud. Ska garanterat ta ett vil när jag är klar.

Jaha, vad tror man om 2008 då? jag kör på den positiva inställningen och hoppas på att det blir ett bra år. Imorrn börjar allvaret föresten, då är man tillbaka på jobbet. Känns helt okej faktiskt, man blir lite slö av alla dessa festliga högtider och röda dagar.

Innan jag hänger tvätt nu måste jag bara erkänna att det faktiskt är mysigt att det äntligen har kommit lite snö.


puss

RSS 2.0