Det är mycket nu

image179

Shit vilken vecka det har varit på jobbet, eller den är ju iofs inte slut riktigt än. Jag ska ju jobba på lördag med så det blir ju en dag extra för mig, lite drygt men mycket pengar blir det!

Som sagt, det har varit ganska rörigt den här veckan. Hade möte igår och det framgick då att det kommer ske en hel del förändringar. Slutade med att vissa va mindre nöjda än andra, några blev riktigt ledsna och så fanns det dom som blev hur nöjda som helst. Hur som helst va det en jobbig dag och eftersnacket idag har inte varit bättre. Hmm, hoppas det lägger sig snart. Är ju inte kul när folk är ledsna, dessutom blir det svårt att koncentrera sig på jobbet när man inte är i fullständig balans. Själv försöker jag jobba på och ta det som det kommer, vart man än hamnar så gäller det att man gillar läget. Man ska vara glad att man har ett jobb iaf!

Annars har det inte hänt så värst mycket. Varit dåligt med träning i veckan, blir ett pass i helgen och fullt ös med spinning i veckan som kommer!

Vädret har varit så jäääkla nice idag alltså. Blir så glad när det är sol, fick massa vårkänslor när jag gick hem från jobbet förut. Tog en sväng genom stan och alla vet ju vad det slutade med. Joo att jag blev tvungen att shoppa lite. Fast det va ganska blygsamt. Blev bara en väska och ett par riktigt fabulous solglasögon. Hittade massa kläder oxå som jag antagligen köper imorrn efter jobbet. Kände att jag inte skulle shoppa så jättemycket idag eftersom mina räkningar inte är betalda än. Tänkte greja med det nu. Fick riktigt grym lön denna månaden så det blir kanske inte såå sorglig läsning på kontoutdraget efter räkningarna trots allt.

Åh jag vill ha helg nu. Är upplagt för en riktig partyhelg vilket jag ser fram emot som bara den! Tänk vad en lugn helg (förra helgen) kan göra med ens partynerver, är helt laddad redan nu!

Ohh well, nu har jag inte tid att sitta här och skriva massa ointressant längre. Måste som sagt betala räkningar och sen hoppa in i duschen, borde dessutom städa oxå. Det är mycket nu alltså..

puss

Pest eller kolera

image175

Det är grymt kul med pest eller kolera frågor, men oftast känns det omöjligt att överhuvudtaget kunna svara, fast jag hittade några roliga frågor och svarade snällt på dom.

Att du bara får färdas i en barnvagn, eller enbart få förflytta dig med en åkgräsklippare resten av ditt liv ?
- Åkgräsklippare. Förutom oljudet kanske det kan vara rätt gött ändå. Den ska vara babyblå och ha en tuta. Sedan ska jag ha soltak och en öl i handen hela tiden. Fast jag gillar iofs inte öl. Ett glas saft ska jag fanimej ha iaf!
 
Sitta fast i en hiss med 3 riktigt svettiga gamla gubbar i 2 dygn eller ta av strumporna på ett svettigt fotbollslag med munnen?
- Ta av strumporna på fotbollslaget! Tänk er svettiga, halvnakna fotbollskillar. Det hade jag kunnat göra frivilligt.
 
Kyssa Bert Karlsson eller kyssa Brad Pitt som har munnen full med äcklig kaviar?
- Brad Pitt. Utan tvekan, även om det inte skulle vara direkt hett med kaviar och grejer. Va fan, det är ändå Brad juu!
 
I en veckas tid vara inlåst i en skrubb med Linda Rosing eller Sven-Göran Eriksson?
- Lätt Svennis! skulle pressa honom på massa heta fotbollskarlars telefonnummer! Fatta vad nummer jag skulle hinna samla på mig under en veckas tid.
 
Att vara den som beslutar att byta ut "Kalle Ankas jul" mot en timmes mjukporr eller att du måste gå upp och titta på "Grevinnan och Betjänten" varje morgon klockan 6 ?
- Jag tror jag väljer att kliva upp till klockan 6, blir lagom att kolla på det där programmet innan jag går till jobbet. Mjukporr på julafton känns inte helt okej alltså.

Vad skulle ni svarat på frågorna?

Jag blev tvingad

image174

Jag har försökt låta bli att blogga om hysterin kring denna kräkframkallande svenska tradition. Melodifestivalen. Jag har även försökt undvika att kolla på nån av alla dessa 47 deltävlingar hit och dit. Men eftersom jag var för omotiverad till att gå ut igår blev det ju självklart en hemmakväll och då fanns det tydligen inget annat än melodifestivalen att kolla på, kände oss nästan tvingade till att kolla på skiten. Denna delfinal va förövrigt live här ifrån Linköping, glammigt värre.

Nu till mitt totala sågande av det hela. Inte helt oväntat att jag måste klaga, jag hatar schlager och allt som har med det att göra. Eftersom jag inte är insatt överhuvudtaget heller så hade jag inte en susning om vilka som skulle vara med och tävla. Hade bara hört nåt om att Eskobar va med på ett hörn vilket jag blev förvånad över. Varför vill dom vara med i en sån överskattad tävling!? Ställde mig samma fråga förra året när The Ark va med, iofs så vann dom men ändå. Trodde verken dom eller Eskobar var några schlager-artister. Förövrigt va det mest konstiga låtar och ännu konstigare kläder. BWO kunde ju knappt röra sig! Patrik Isaksson va dock stilig i sin kostym, men vilken karl bär inte upp en kostym!? Hans låt va mest som en enda sömntablett, varför envisas alltid nån med en kärleksballad? Dom går ju ändå aldrig vidare. Varför hon den där "dunka-mig-gul-och-blå-människan" va med alls vet jag inte. Låten hette Upp & hoppa men det enda man tänkte under deras framträdande va typ Gå och lägg er! Det enda som va bra med hela programmet va ju när unga komikern Björn Gustavsson tog plats på scenen, fy fan va han är rolig. Dessutom visade han hud och avslöjade lite oväntat sitt sexpack med magrutor under tröjan, hmm mycket intressant!

Som vanligt blev man förvånad över svenska folkets musiksmak när röstningen va klar. Det enda jag kan gå med på att hålla med om är att BWO gick vidare med all rätt. Ingen låt i min smak men det va ju ändå en äkta schlager-låt som antagligen har goda chanser att gå långt i finalen. Om resten säger jag bara - What?

Nej, nu räcker det med schlagertjat från min sida. Ska fixa lite mat istället.

puss

Let´s talk about sex

image173

Kollade en repris av sex och samlevnadsprogrammet Fråga Olle. Herrgud vilka frågor folk ställer. Visst, man kan inte veta allt om blommor och bin men oftast i Fråga Olle dyker det upp frågor som faktiskt är ganska självklara. Känns bara lite overkill att ta sig tid att verkligen skicka ett mail till Fråga Olle för att få reda saker som hur man fejkar en orgasm, hur lång tid ett förspel tar eller om det gör ont första gången man har sex (jaa, detta är frågor som dykt upp i programmet.) Folk är väl kanske för pryda för att diskutera ämnet med varandra, fast det vore så mycket enklare. Dessutom skulle dom få svar på sina frågor mycket snabbare. Fast det har väl lite att göra med vilka man umgås med kanske. Finns ju vissa som är extremt pryda och får spelet bara för att man råkar häva ur sig ordet kuk. I min kompiskrets är vi alla ganska lika på den fronten. Där får man i princip använda vilka ord man vill eller för all del berätta om sina erövringar utan att censurera halva storyn eftersom det ändå inte är nån som direkt tappar hakan. Vi är som sagt inte blyga. Det går t.ex aldrig en enda förfest utan att snacket om män, sex och vibratorer kommer på tal. Är väl kanske därför ingen av oss behövt maila Olle!?

Folk borde prata oftare om sex och absolut ägna sig åt det desto mer!

På tal om sex har jag plockat upp lite värt-att-veta om ämnet. Visste ni att...

Sex är en av de säkraste idrotter du kan ägna dig åt. Du tränar och
stretchar i stort sett varenda muskel i hela kroppen. Det är betydligt
roligare än att simma, och du behöver inga specialskor .


Sex är ett effektivt botemedel mot lätta depressioner. Det lösgör
endorfiner i blodet, skapar en explosiv upplevelse, och ger dig en
känsla av välmående.


Sex är världens säkraste lugnande medel. Det är 10 gånger mer effektivt än Valium.


Sex är ett bra botemedel mot huvudvärk (så nu kan du inte skylla på den...).

En kärleksstund kan lösa upp de spänningar som blockerar blodkärl i huvudet.


Sex gör att du sover bättre - sömn är oerhört viktigt för hälsan.
Sex är roligt. Ju mer du skrattar, desto längre och hälsosammare lever du.
Sex gör att du känner dig vackrare - och känner du dig vackrare så blir du det.


Sex innebär intensiv fysisk beröring. Beröring är ett sätt att komma
människor inpå livet.

Dessutom - om vi älskar ofta har vi inte tid med konflikter och gräl plus att det är ju faktiskt ganska skönt..!


Det är synd bara att man inte har nån karl på heltid som man kan ta ut sin sexuella hunger på..fan!

Nu ska jag sura över det!

Hej så länge, puss


 


Ice ice baby

image171
Alla vet ju att det inte går att hitta smarrigare glass än Ben & Jerrys. Där kan vi snacka syndigt gott! Helst ska man vara aningen deppig, sitta uppkrypen i soffan med mysbyxor och en dvd-box med Sex and the city ätandes direkt ur paketet eller rättare sagt, burken. Det är ett äkta Ben & Jerry moment.

Är nästan så det är upplagt för lite glass denna fredag. Skulle gått ut ikväll men det blev ändrade planer, lutar åt onyttigheter framför en film istället. Fast tro inte att jag ska vara lugn heela helgen, imorrn ska jag ut! Verkar bli ett besök på Harrys av alla ställen. Jisses, nu är man tydligen gammal oxå, haha närå men det är ju faktiskt där som alla riktiga MÄN finns..! Eftersom män mognar ett par år senare än oss gäller det ju att man väljer bland män i högre åldersklasser, för att vara säker på att slippa dom omogna i samma ålder som en själv. Dessutom har jag fått för mig att ju äldre dom är desto mindre komplicerade är dom!? Fast det är klart, en man är ju alltid en man. Med andra ord, komplicerad i vilket fall som helst.

Äh va rörigt det blev nu, tror jag är lite trött. Aja, nu blir det iaf film!

puss


Underhållning

image168

Så va det måndag igen då. Trodde mina arbetstider va 7-16 idag men eftersom halva jobbet har åkt på den där förbannande magsjukan blev det lite längre än väntat.

Usch så segt det va att stänga idag. Inte en kotte kom och köpte fika på eftermiddan heller så där satt man med en hög skvallertidningar man redan läst och gamla damtidningar för betydligt äldre damer än jag själv. Iofs va det ganska underhållande. Nästan alla sånna där tidningar har ju en sida med kontaktannonser, i vanliga fall brukar jag aldrig läsa sånt. Men nu hade jag ju inget bättre för mig så jag kollade igenom vad folk skriver i sånna där annonser egentligen. Herregud vilka krav och önskemål det fanns. Jag som trodde att det bara va det här klassiska med långa skogspromenader, mysiga hemmakvällar och romantiska middagar. Nej numera är folk tydligen mer desperata än nånsin tror jag.

Kolla bara på dom två exemplen jag la in i början av inlägget! Hoppas inte dom är skrivna av några seriösa människor, i så fall får man ju nästan lov att bli lite halvt mörkrädd. Men OM det nu är på fullt allvar så undrar jag en annan sak, är det verkligen folk som svarar på det där!? Hmm..mycket bra fråga!

Om jag skulle skriva en kontaktannons skulle den väl ungefär se ut såhär:

Charmig chokladpralin på 22 jordsnurr söker
mannen i mitt liv som helst ska vara vältränad,
omtänksam, spontan och ha hjärtat på rätt ställe
Själv har jag har absolut ingen skam i kroppen
så istället för att säga det med fina ord ska jag prata
i klarspråk. Jag gillar mysiga hemmakvällar, med
andra ord är det aldrig fel att spendera en hel kväll
i sänghalmen. Om jag gillar långa skogspromenader?
Jaa, sex utomhus är ganska spännande ibland. När det
gäller romantiska middagar kan jag upplysa att jag är
en jävel på att laga mat - Whipped cream or chocolate sauce?

Svar till "The best a man can get"

Åh ironi är det bästa!

puss

Satisfaction

image165

Det blev som jag trodde igår. En mycket intressant kväll.

Jag hade lovat att komma i tid till festen, hade till och med planerat att vara där typ först av alla. Så blev det ju inte. Jag kom som vanligt trendigt sent. Alla andra hade redan börjat pimpla så det va ju bara att hänga på. Utan mat i kroppen går det som sagt fruktansvärt fort så efter ungefär tre rabarbercider kunde jag klassas som onykter. En viss N va som sagt där, hade ju inte sett honom på jättelänge. Han hade blivit biffigare än vanligt och i och med det va jag ju tvungen att klänga lite extra på honom. Fast han va iofs himla givmild igår så det jämnade ut sig.

Åkte hem tidigt och hoppade över utgång. Jisses va mycket roligare man kan ha alltså...

hihi ;)

Nu ska jag iväg och träna.

puss

Mycket intressant

image164

Har sovit bort halva dagen vilket jag verkligen behövde efter en veckas slit på jobbet där det varit lite halvt kaos. Ohh well, kanske dax att ta tag i den här lördagen nu!? Ska börja med att hoppa in i duschen så jag vaknar till lite. Är sjukt segt idag alltså, usch!

Ska på fest med jobbet ikväll, dessutom kommer N dit oxå! :) Blir nog riktigt trevligt. Fast jag har ännu inte ätit nåt idag och kommer antagligen inte hinna göra det innan jag drar dit vilket kommer sluta med att det inte kommer krävas mycket för att alkoholen ska slå till.

Hmm, det här kan bli en mycket intressant kväll.

Jag återkommer med mer detaljer imorrn..

puss


Män och deras datorer, bilar och TV-spel

image161

Idag lyssnade jag på konversationen mellan tre av karlarna på mitt jobb. Dom pratade oavbrutet om datorer för att sedan gå över till att tala om bilar och vidare till TV-spel. Jag har nog aldrig varit så tyst under så pass lång tid som jag va när dom pratade. En av dom hade tydligen köpt ny bil och malde på om hur grym och snabb den va. Sen började dom andra två prata om nåt jättehäftigt spel och vilken taktik man skulle ha i det för att lättast ta död på sina motspelare. Vad ska man säga liksom? Jag kan inte ett skit om datorer, jag bryr mig inte särskilt mycket om bilar och jag förlorar bara i TV-spel.

Jag frågade dom iaf sen hur mycket tid dom alla skulle lägga på dessa tekniska intressen om dom hade varsitt förhållande (alla är för tillfället singlar). En svarade att den han blev ihop med minsann fick finna sig i att han behövde lägga ungefär fem timmar om dagen till att spela dataspel. What? Stackars den personen som måste kämpa i fem timmar för att få hans uppmärksamhet.

Jag talar av erfarenhet när jag påstår att det inte finns nåt som kan rubba en mans koncentration när han sitter vid datorn, har näsan i en tidning om bilsport eller kämpar för livet i ett våldsamt TV-spel. Det spelar ingen roll om du t.ex talar om att du tänker ställa dig och diska naken, tvätta hans vita strumpor tillsammans med ett av dina röda plagg, påpekar att hans bästa kompis är snyggare än honom och att han dessutom gjort dig på smällen, erbjuder kaffe med dopp, talar om att du tänker hoppa från balkongen..osv. Vad du än säger kommer du antagligen få ett och samma svar. -MmmHm, det blir bra. Strax därefter kommer du garanterat få höra - Vadå? vad sa du föresten?

Sådär kan det vara när jag pratar i telefon med N samtidigt som han spelar vid datorn. Jag kan berätta om nåt, oftast nåt kul som hänt under dagen. Iaf, när jag pratat på i sisådär nån kvart och sen förväntar mig ett svar eller iaf lite respons på att han hörde vad jag sa. Då får man höra exakt det jag tidigare nämde. Förlåt vad sa du, kan du ta det igen? Ehh, jaa jättegärna!

När det kommer till bilar är det samma visa. Försök ta uppmärksamheten från ett gäng män som flockas kring ett riktigt vrålåk. Med ögon stora som golfbollar diskuterar dom hit och dit om hur snygg den är, hur snabbt den går, vilka färger den finns i osv..kan lova att det inte heller här funkar att visa hud eller komma med fräcka förslag. Dom kommer verken se eller höra dig.

Tyvärr har jag aldrig träffat en enda karl som inte haft intresse för datorer eller bilar. Det ligger väl i männens natur iofs att gilla sånt. Precis som det gör för oss med våran förkärlek till skor. Fast vi spenderar iaf inte fem timmar om dagen till sånt.

Herregud, det är illa att dom tre värsta konkurrenterna man har är datorer, bilar och TV-spel. Vad ska man göra åt det? Repa hans bil? Dra ur jacket när han sitter vid datorn? Eller smygträna på att bli riktigt djävulskt bra på TV-spel för att sen vinna över honom så pass många gånger att han tröttnar!?

Hmm, nåt av det funkar säkert.

puss

Alla hjärtans (jävla) dag

image160

Imorrn är det dax för dagen som fokuserar på alla kära och galna.  Alla hjärtans dag.

Den stora hjärtedagen är dock inte lika efterlängad hos alla. Men alla som har nån att dela denna kärleksfulla dag med lär ju uppskatta den iaf. Dom kan ju räkna med både rosor, romantisk middag, kyssar och kärleksfulla aktiviteter i sänghalmen.

Om man nu råkar vara singel då. Vad ska man göra då!? Ska man dyka ner i en chokladkartong och äta hjärtformade chokladpraliner framför en snyftig film? Eller ska man kanske gå ut? Svänga loss på dansgolvet tillsammans med alla andra olyckliga singlar. Är inte ofta man med all säkerhet vet att allt mansfolk på dansgolvet verkligen är singlar. Men på alla hjärtans dag vore det ju mycket lustigt om inte alla upptagna män var hemma. Annars kan man ju faktiskt ignorera vad det är för dag och bara segla igenom den som ingenting. Gå till jobbet, träna, duscha, fixa käk, kolla TV, sova. Kanske är lika bra att göra så, då blir det som vilken dag som helst och inget extra deppande. Hmm, varför finns det inte en dag om året som är tillägnad alla som är singlar? Det vore väl ganska rättvist ändå!? Det borde garanterat införas omedelbart!

Jag ska tydligen jobba 11 timmar, efter det ska jag skynda mig hem och tvätta. Det är ungefär så kärleksfull min alla hjärtans dag blir.

Fast N kommer faktiskt hem i helgen! :)

puss

- Hej ska vi hångla?

image156

Igår blev det hör och häpnad rödvin innan vi svängde ner på stan. Va en ganska lugn men trevlig kväll. Bland många samtalsämnen under kvällens gång kom det här med att hångla upp. Varför gör man aldrig det längre? Vad hände med att det ibland kunde räcka med att faktiskt bara hångla, utan att det gick vidare till nåt mer? Hångel är sällsynt numera. Sen spelar det ingen roll om man befinner sig i ett förhållande eller om man lever singellivet i krogsvängen. Det är ju ingen som bara hånglar!

Jag minns mitt första riktiga hångel. När jag påpekar att det va mitt RIKTIGA vill jag bara tillägga att det jag gjorde innan knappast räknades som hångel, det va mer "långtids-pussande". Kan man säga så? Aja, ni förstår förhoppningsvis vad jag menar. Ohh well, gick i 7:an tror jag och va på fest. En såndär fest som jag idag skulle vilja kalla för fjortisfest. Den hade allt en fjortisfest ska ha. Objudna gäster, sexpack med öl från ICA, spyor i trädgården, kedjerökning på balkongen, ångestfyllda telefonsamtal och så hångel då såklart.

Jag hamnar i köket där ungefär halva fjortisfesten befinner sig. Vid ett överbefolkat köksbord sitter man och kör jag-har-aldrig. Brevid mig står en kompis och hånglar upp sin pojkvän. Dom hånglar så pass länge att man nästan kan tro att luft inte behövs för att överleva. Brevid mig står min-kompis-pojkväns-kompis. Hängde ni med? Iaf, denna kille hade jag spanat in enda sen vi började 7:an, vi kan kalla honom J. Hade aldrig sagt mer än hej till honom så där stod vi helt knäpptysta. Till sist bryter J isen och säger: -Fan vad dom hånglar då! ska inte vi med hångla lite? Jag hinner knappt påbörja nåt svar förrän J tar tag i mig och sticker ner tungan i min hals. Jaa så illa va det. J va snygg men han kunde inte hångla, kunde väl kanske iofs inte jag heller på den tiden. Iaf, J hånglar upp mig i evigheter och inte nog med att han undersöker min hals, killen verkar dessutom tro att min mun är dubbelt så stor för när det hela är över blir jag tvungen att torka mig runt munnen. Blä!

Därefter tar J en snus och jag går därifrån. Det va väl ungefär så jag minns det.

Kommer ihåg att jag levde på det där hela kvällen. Jag hade ju faktiskt hånglat med J. Ohh my god liksom. Han va ju mitt span och helt plötsligt även mitt hångel.

Nu i efterhand kan jag upplysa om att jag har hunnit uppleva desto fler och garanterat bättre hångel. Tur är väl det.

Men som sagt, man borde hångla mer. Då menar jag alltså BARA hångla. Är ju faktiskt ganska mysigt men oj vad underskattat!

Hmm, jag saknar N nu...


puss (eller hångel?)


Alla söker vi efter nån

image153

Först va det bönder, sen ensamma mammor och så alla dessa säsonger av The bachelor. Alltihop med samma syfte, att se till att dom alla hittar kärleken.

Nu är det ju tydligen dax igen. Fast denna gång är det frusna män från norrlands trakterna som söker kärlek. "Vill du tina upp nån av våra frusna män?" lyder frågan inför premiären, haha! Kan inte låta bli att skratta åt det hela.

Undra när det blev så populärt att söka efter kärleken via TV!? Det kanske va redan när dom visade "Tur i kärlek" 1991, eller? Nyss va det ju så "inne" att leta efter den rätta på nätet men nu verkar som sagt kärlek via TV ta över mer och mer. Kontaktannonser är det väl knappast ingen som verken skickar in eller svarar på. Jaa det skulle väl vara dom som verkligen vill ha nån som gillar mysiga hemmakvällar och skogspromenader. Krogen är väl egentligen inte ens giltigt som förslag. Jag menar, hur ofta hittar man den stora kärleken på dansgolvet eller i baren? Möjligtvis tillfällig "kärlek" som varar mellan fem-i-tre på natten till sju på morgonen.

Aja, ska bli spännande att se vad som kommer här näst, Brandmän söker flamma?

puss

My milkshake brings all the boys to the yard

image152

Jag börjar äntligen känna mig relativt frisk. Är bara i halsen förkylningen hänger kvar lite. Har hällt i mig säkert litervis med te dom senaste dagarna men nyss bytte jag ut varmt mot kallt och gjorde milkshake. Kreativt. Den bestod av mer mjölk än glass och va absolut inte lika lyxig som den på bilden, men blev riktigt god ändå. Dessutom va det himmelskt för min hals med lite kyla.

Imorrn är det seriöst redan fredag. Shit vad fort den här veckan har gått. Ska bli skönt med helg, jag behöver verkligen sova. Eftersom jag börjar bli frisk kanske man kan få sova en hel natt utan att hosta sönder sina revben. Tackarrr.

puss

Guldkorn

Jag har "städat" min dator lite, rensat bort massa onödiga grejer ifrån den. Har bland annat gått igenom en salig blandning av låtar och det va minst sagt underhållande. Hittade massa gamla låtar från förr, låtar man glömt bort, pinsamma låtar..osv. Sen hittade jag även ett riktigt guldkorn. Beyonce och Jay-Z har inte bara gjort en duett direkt men håll med om att Bonnie & Clyde helt klart är den bästa!? Grymt underskattad och bortglömd låt!

Enjoy!


I huvudet på clara

image150

Jag behöver manlig närhet. Just nu är det nästan det enda som snurrar i huvudet på mig. Åh, varför är den så långt bort för? en viss N kommer ju aldrig hem, han är en tönt!

Dessutom blir min förkylning bara värre och värre, hostar mig igenom nätterna vilket gör att jag är fruktansvärt trött på jobbet. Känner mig egentligen inte i form för att jobba men det får gå. Träna kan jag däremot inte göra vilket är himla olägligt eftersom det går så bra och är så jäkla kul.

Naeh jag vill bli frisk nu!

Ska krypa upp i soffan med lite te och kolla på Scrubs innan jag sover.

puss

Let´s (not) dance

image149

Köpte några skvallertidningar förut. Satte mig i soffan och dök ner bland senaste nytt i kändisvärlden och upptäckte att det numera pågår ett tema i varenda skvallertidning. Allt verkar kretsa omkring det förbannade och så kallade underhållningsprogrammet Let´s dance.

Då undrar jag bara en sak. Vad är grejen med det? Varför all denna hysteri? det är ju inte ens bra! Förstår verkligen inte hur det kan vara så omtalat och populärt. Men tydligen verkar jag vara en av få som inte sitter klistrad vid TV:n på fredagkvällen för att kolla när svenska kändisar dansar salsa, tango, vals och allt vad det heter. Jag sågar verkligen dom flesta svenska underhållningsprogrammen, inte bara Let´s dance. Program som Idol, Sing-a-long, Pokerfejs och Postkodmiljonären. Usch, sånt klarar jag inte av alltså.

Däremot är jag ett big fan of svenska filmer. Såg Göta Kanal 2 förut och låg nästan dubbelvikt av skratt. Riktigt rolig va den med andra ord. 

Förövrigt vägrar tydligen min förkylning att försvinna, trots alla apelsiner. Ska krypa ner i sängen alldeles strax och hoppas på att jag vaknar imorrn och mår lite bättre iaf.

puss

Tydligen förkyld

image148
Jag är fruktansvärt förkyld. Min hals gör oanständigt ont och jag nyser och hostar heeela tiden. Kul, verkligen jättekul. Tack så mycket.

Fan, jag vill inte vara sjuk! är ju typ aldrig det. Är dessutom bakis, mycket dålig kombo.

Sitter iaf och dricker te och äter apelsiner i hopp om att bli bättre. Funderar på att lägga mig i badet, fryser ju såinihelvete oxå.

Dålig lördag.

puss

RSS 2.0