Höst

Man har inte viljat inse det riktigt men nu är det ta mig fan höst! usch! jag gillart inte, det har ju liksom aldrig varit nån riktig sommar.

Hmm vad har hänt sen sist? inte mycket, livet står ganska still just nu. Man jobbar, fryser och sover typ. Nu har jag iofs haft det ganska ledigt ett tag och passat på och göra saker jag inte hinner annars och träffa folk jag inte sett på länge. Städat min lägenhet har jag däremot inte tagit mig tid att göra. Den ser förjävlig ut kan jag upplysa alla om. Började röja lite tidigare idag men kom inte så långt för jag skulle visst rusa ner på stan och härja.

Ska städa imorrn, jag lovar! Undra vad jag får för det, nöjet att städa kanske? som vissa säger..

Helgen va rolig. Stora torget och Harrys på fredagen. Pimplade några cider och sen blev det en jävla massa dans till dålig musik. Lördagen bjöd på en kalasfylla nere på Platens och den fyllan höll sig kvar ända tills jag skulle vingla hem. Väl hemma vet i fan vad jag höll på med. Pratade med mig själv och slängde visst kläder omkring mig, även glas. Skulle tydligen dricka vatten men det tappade visst glaset i golvet. Hoppsan! Sen fick jag för mig att jag skulle kolla på film (jävligt onödigt) så jag la mig i soffan och somnade väl kanske efter 5 minuter in i filmen. Vaknade upp i soffan och började nästan skratta åt mig själv. Va fan, somnar i en av världens mest obekväma soffor när jag har en säng som är hur skön som helst. Aja, så kan det gå om man fortfarande är full när man kommer hem.

Det är föresten då man verkligen kan komma sig för att styra med dom mest konstiga sakerna, eller egentligen är det väl inga konstiga saker det är bara konstigt att göra sånna saker vid den tiden på dygnet. Jaa t.ex kan man får för sig att man bara måste städa sin garderob, koka makaroner, ringa till folk som sover, kolla på en ganska dålig film, lyssna på musik utan nån uppfattning om hur hög volym man har, göra negerbollar, duscha eller typ frosta av frysen.

Komiskt.

Slut på helgen är det iaf och dax för ny vecka, lite drygt. Har iofs tusen saker att styra med i veckan så den kommer nog gå rätt fort ändå.

Imorrn ska jag springa på stan och leta efter en skinnjacka. Becka köpte en superfin idag, blev helt på att köpa en jag med. Jag vill ha en mörkbrun! ska leta massor imorrn! ihhhh :) måste köpa nya skor oxå, jaa jag måste faktiskt! va äääre? jag vill ha nya höstskor. Då kommer det kännas LITE lättare att acceptera att sommaren är slut och att hösten är här.

Har planer för min lägenhet oxå. Hade jag iofs för länge sen men nu ska jag ta tag i det. Ska fixa och dona lite i den så den blir riktigt fin. Ska köra svart och vitt i själva rummet. Måste köpa ett svart överkast som förövrigt verkar i princip omöjligt att hitta. Sen ska jag fixa gardiner, svarta såklart. En svart matta och vita kuddar på sängen och i soffan. Vill ha fler svartvita tavlor på väggen oxå, har ju två. Ska styra upp lite i mitt badrum oxå. Har ju bott här i över ett år nu så jag är fan trött på hur det ser ut här nu. Man måste förändra lite ibland. Aja, blir säkert bra ska ni se! :)

Nu blir det soffläge och nån film tills man blir trött. Men jag har ju tydligen inga problem att somna i min soffa, även om den är obekväm.

puss

image62
Jag vill ha!!!  (fast mörkbrun, tackarr)

Uppdatering

Det börjar bli så in i helvete kallt ute nu! sommaren! va äääre?

Oj jag ligger visst en helg efter..va fan, får dra förra helgen i en liten snabb-resumé då..

Fick besök på fredagen. Åh så trevligt, blev ett långsamt farväl för vissa skulle tyydligen åka ifrån mig. TÖNT<3

Tycker om dig ändå..

På lördagen va det 30-årsfest för Frallan på landet, firade Marie lite oxå för hon hade ju faktiskt oxå fyllt år! :) Kan ju säga att vi hade tur med vädret, iaf halva kvällen. Solen va allt framme en sväng. Aja va en rätt trevlig fest med mycket bål, musik, alkohol, folk, tårta, sång och ännu mera alkohol. Blev självklart en karatefylla som faktiskt inte spårade ur utan istället höll i sig klockrent hela kvällen. Sötast på hela festen va garanterat "Heey Mr Dj", naawww! hihi. Som sagt, en bra fest trots att vissa förstörde det hela lite på slutet. Shit vilka idioter det finns..

Efter en bra helg kom en bra vecka med en massa jobb.

Helgen som va bjöd på lite av varje.  Musik och heta män på Nykvarn, en fröjd för både ögon och öron. Platens på både fredagen och lördagen. Inte så oväntat men oj va trevligt.

Naeh nu blir det film, lär ju antagligen somna i soffan för jag är grymt jävla trööött! :/

That´s all for today.

puss

image61

Miss patty patty.


Livet är inte så hårt

Livet rullar på rätt friskt just nu. Mycket jobb, mycket sol, mycket närhet, mycket fest, mycket pengar.

Fan va töntigt glad jag är numera, mår så grymt bra! Det värsta är att när man är såhär glad och lycklig sitter man ändå lite på nålar och inväntar att det snart ska gå åt andra hållet. Att allt helt plötsligt ska gå åt helvete. Sen sitter man där och är lika bitter och mår lika dåligt som jag gjorde för några månader sen.

Nej, hoppas jag kan få må såhär bra länge nu. Det gör både mig och folk i min omgivning gott.

Jag har iofs en hel rad med anledningar till att må bra. Jag har en underbar familj som jag älskar till tusen. Utan världens bästa vänner skulle jag aldrig klara mig, mina vänner gör det verkligen värt att leva. Kan inte ens tänka mig hur det skulle vara utan dom! jag har på nåt konstigt sätt lyckats få ett ganska bra betalt jobb. Minns att direkt efter studenten mådde jag så sjukt dåligt och trodde aldrig att JAG nånsin skulle få nåt jobb. Visst jag har inte drömjobbet men jag är ändå glad över att ha det med tanke på hur svårt det är att hitta ett jobb för folk i min ålder. Dessutom utan mitt jobb skulle jag aldrig kunna bo i bästa lägenheten. Jaa, jag har verkligen haft tur med mitt crib. Mitt inne i stan med en löjligt billig hyra. Det kan inte bli bättre på den fronten.

Joo, man har mycket att glädjas åt. Som sagt, livet är inte så hårt i alla fall.

Nog om det...igår va jag kreativ som bara den och tog tag i att storstäda min lägenhet. Va så pass seriös att jag faktiskt gav mig in i min "walk-in closet" och rensade ur den. Nu kan man gå in i den utan att snubbla över skokartonger, kläder och annat shit. Gick vidare och rensade även ur min byrå. Slängde ner en hel såndär blå IKEA-påse med kläder i förrådet. Så grymt skönt och bli av med grejer man ändå aldrig använder eller behöver.

Somnade sjukt sent av olika anledningar (?) ;) ..och skulle tydligen ta mig upp vid 6 på morgonen för att gå till jobbet. Gick omking och va halvt sovande och drömde om mitt vil jag skulle ta när jag kom hem. Solade lite vid stångån med Becka innan jag gick hem. Så jävla underbart väder då! saknades bara en kall cider eller nåt. Aja, tog ett "litet" vil sen på tre timmar, helt död! Jaa, va äääre? hade antagligen ramlat ihop som ett vrak om jag inte vilat så länge.

Imorrn är det onsdag och det vore jävla fint och sätta sig på stora torget och dricka lite i solen (om det nu blir sol imorrn). Borde inte men det är ju så gööött. Får se hur det blir. Gör iofs inte såå mycket om det blir lugnt imorrn. Ska ju på stor 30-årsfest i helgen och det lär ju inte bli så lugnt asså! man kanske skulle vara hemma och ladda inför den istället..!? hmm, aja den som lever får se..

Nu ska jag sova, om jag kan. Är lite pigg fortfarande efter tretimmars-vilet. Olägligt..

Sov gott.

puss

Dålig

Oj vad jag är dålig på att skriva och ojojoj vad jag jobbar numera. Hela tiden, är så jäkla skönt faktiskt!

Skulle precis ha ett utlägg om hur bra min dygnsrytm hade blivit men kom precis på hur mycket tvärtom det va detta dygn, haha! jaa, va tydligen ute och härjade igår. Skulle till en början bara bli några öl med Nicklas och Krille från jobbet. Jaa, det  BÖRJADE ju så iaf. Satt vid ån och pimplade strawberry desire och njöt av solen, gott liv döhhh! :) sen gick vi vidare för att dricka mer med Becka och Linn på innergården. Trevligt som fan, dock en jävla massa rödvin som spilldes här och där.

När det blivit kallt va det dax att röra på sig, tänkte gå hem då. Klockan va ändå 10 så jag tänkte att om jag går hem nu kanske jag kommer somna tidigt, va bra! jaa, eller hur!? ehh..slutade dock med att jag följde med upp till stan. Gick till 55:an och tog en cider till. Ramlade sen ner på Platens och blev bjuden på mera alkohol. Ska även tillägga att jag endast ätit två knäckebröd och en yoghurt på hela dan så allt i alkoholväg påverkade mig ganska lätt. Va iaf grymt jävla kul på Platens, mycket folk och bra musik. Med andra ord en bra kväll..fast jag hade på mig mina guldiga flip-flop skor! va fan, jag hade inte planerat utgång juu! Aja, jag va ju tydligen het ändå ;)

Hade däremot planerat att gå hem skapligt, typ halv 1 senast. Men klockan sprang iväg med en jävla fart så det slutade med att jag va hemma runt halv 4 på morgonen..! Bra Clara! Kunde självklart inte sova bara för att jag va tvungen så jag sov väl kanske sammanlagt nån timme. Fy fan så seeegt det va att ta sig till jobbet sen dåå. Ont i huvudet och illamående, för lite sömn och för lite näring i kroppen döhhhh. Lyckades iofs dölja det med lite smink och ett leende.

Tog mig igenom en hela dag iaf. Sov en stund när jag kom hem, tog ett vil på "bara" två timmar..! GÖTT!

Imorrn är det öl med jobbet som gäller igen, blir förhoppningsvis trevligt. Sen är det födelsedagsfest hos Judith på lördag.

Det är mycket nu asså.

Förra helgen va förövrigt oxå rolig. Fredagen va mysig som fan. Lika mysig som förra fredagen..och fredagen innan den. Hmm, undra om det blir lika mysigt imorrn..!? hihi :) mmHmmmmmm..

Du är fin <3

Måste bara säga att jag ääälskar den töntiga reklamen för nån jäkla utbildningsgrej. Den med den jättelilla flodhästen, han som ligger och myser, badar lite och äter smulor! huuhhmmm, naawwww så sööt han är!!! jag dör! jag vill ha en sån liten flodhäst juuu! hihi :)

puss

image56

En strawberry desire vid stångån är fan inte fel asså!

RSS 2.0