Always on the run



Oops! Nu är jag sådär dålig på att uppdatera igen. Man faller visst in i perioder när man verken orkar eller hinner skriva nåt. På senare tid har det mest handlat om att jag inte tagit mig tid alls. Har jobbat som vanligt och därefter har man haft massa andra planer. Bla, bla, bla..det blir så ibland. Måste iaf först berätta att min farfar fortfarande är på sjukhuset men mår ändå relativt bra. Fast han blir nog som sagt kvar där ett tag. Får se hur länge, huvudsaken är iaf att han mår bra! :)

Hmm nåt annat nytt att uppdatera om!? Njaa, har väl kanske inte skett nåt jättespeciellt direkt. Har shoppat lite nya skor och kläder inför hösten. Har även skaffat mig en skinnjacka, äntligen! Den är hur snygg som helst och tillsammans med mina andra nya fynd i garderoben kan jag lova att jag kommer vara så jävla snygg i höst.

Well, jag ska tyvärr inte bli långvarig här. Måste sova typ nu. Borde jag gjort för lääänge sen. Fan.

Imorrn är det iaf fredag och det står party på schemat. Blir lite fest med E och hans kompisar. Ska bli roligt som fan och mycket intressant..! Jaa för han är ju så himla fin den där karln alltså!

Fortsättning följer..

hihi ;)

puss

Lyckopiller



Igår ringde mamma och berättade att farfar hade vaknat! Ni förstår inte hur glad jag blev, världens lyckorus! Dessutom va pappa och alla hans syskon där nu och farfar hade kännt igen dom alla och pratat lite och så. Han ska vara kvar på sjukhuset men han mår iaf lite bättre! Så jävla skönt! :)

Dessutom va det i allmänhet en bra dag igår, lovely friday alltså. Blev balkonghäng med lite vin igår och sen utgång. Va riktigt trevligt, sjukt mycket folk.

Idag har man ju sovit halva dagen och ikväll vet jag inte riktigt hur det blir men antagligen fest. Verkar så iaf. Just nu vill jag mest inta soffläge och kolla på film eller ta ett maraton med en massa avsnitt med Sex and the city. Ska iofs upp till stan och pimpla kaffe med Bella och Becka sen. Bäst man ser till att bli människa tills dess.

Kan börja med att duscha kanske.

puss

Cause you had a bad day

Usch detta har inte varit nån bra dag alls. För ett tag sen ringde min far och sa att min farfar fått en stroke och ligger nu medvetslös på sjukhuset. Läkarna säger att det är allvarligt. Fy fan alltså. Vilket jävla skit. Allt bara brast totalt. Har alltid stått både farmor och farfar så himla nära. Det är verkligen världens finaste människor. Dessutom har båda två varit hur pigga som helst för att vara så pass gamla. Ville inte ens tro att nåt sånt här skulle hända. Är så jävla ledsen.

Fy fan kan inte sluta tänka på farmor, hon är helt förstörd. Likaså pappa och alla hans syskon. Åh varför skulle det här hända!? :(


Fan.

Morning glory



Jisses mitt huvud gör verkligen fruktansvärt ont. Har inte varit såhär oanständigt bakis på hur länge som helst, fy fan alltså. Jag sa ju det, att jag inte är 20 längre. Pallar bara med en dags festande per vecka.

Va iaf grymt kul i både fredags och igår. Va väl dock en aning mer alkoholintag igår. Typiskt fester på landet, man sysslar inte med mycket annat än att pimpla drickbart och kedjeröka. Man kan ju liksom inte gå ut på krogen eller gå hem direkt, dessutom va det ju 30-årsfest det handlade om. Med andra ord va tillgången till det drickbara obegränsad. Herregud, jag gick lös på lite av varje. Först mina sockerfria cider-favoriter med rabarbersmak, därefter vitt vin som va allt annat än gott. Gav upp det ganska fort. Blev då istället bjuden på öl, blä! Jag dricker inte ens öl, egentligen. Då fick jag helt plötsligt ett glas rosévin i handen. Gillar inte rosé heller, vanligtvis. Men detta va faktiskt riktigt gott. Så det blev inte bara ett glas, mums!

Va som sagt en riktigt trevlig fest. Åt kräftor, eller vissa gjorde det iaf. Jag hoppade över, dom är ju fan jobbiga att skala och greja med. Däremot grillade vi senare och det va desto lättare att få i sig, så jävla gott! Sen blev det presentutdelning, fuldans på gräsmattan, ett antal diskussioner om det ena i-landsproblemet efter det andra, brottning och slagsmål mellan killarna där vapnet bestod av plastbestick och eftersom det är män som "bara" är mellan 25-30 vi pratar om tyckte ingen att det va låg nivå när dom helt plötsligt startade ett halvnaket vattenkrig. Det va iofs rätt trevlig underhållning. Tänk er själva en massa halvnakna män brottas på en gräsmatta tillsammans med en vattenslang! Grrrrrr! haha :P

Vet inte exakt vad klockan va när folk började tröttna men alla somnade iaf lite här och där till slut. Jag hade turen att lyckas klippa en soffa som jag fick helt för mig själv. Fy fan så gött, jag har sovit riktigt bra. Till skillnad från endel andra som fick dela soffor och madrasser med 2-3 pers till. Vaknade relativt tidigt och insåg att mitt huvud gjorde ont och att det inte skulle gå över i första taget. Som tur va fanns det kaffe, hällde i mig 2 glas i ett svep plus en macka. Sen började man ju komma igång lite iaf. Men eftersom det va folk överallt och en konstant lukt av alkohol i varenda kvadratmeter av huset kändes det fan hopplöst att ens försöka skaka av sig bakfyllan.

Ute regnade det ju så man kunde ju inte direkt hänga utomhus i friska luften, tyvärr. Som tur va kom min mor och hämtade oss rätt skapligt så nu är man hemma och snart ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag storhandla och äta riktig mat. Samt hoppas på att mitt huvud slutar jävlas.

Ska hälla i mig några liter vatten oxå, det lär behövas.

puss

Fabulous friday



Äntligen helg då! Tycker veckan gått så jäkla sakta men nu är det iaf fredag. Har föresten inte gjort nåt speciellt i veckan, jobbat och slitit. Gått min obligatoriska powerwalk i alla väder man kan tänka sig. Vädret har seriösa problem att bestämma sig alltså. Lite häng på stan har jag hunnit med oxå. Har pratat lite med E då och då med. Han är så sjukt söt men som jag sa i inlägget innan, han är lite knepig. Hmm, vet inte vad jag ska säga mer. Jag återkommer, okej!? ;)

Aja ikväll är det fest på schemat. Massa vin och självklart ett besök till Platens. Emma åker tillbaka till sitt plugg på söndag och Becka kom ju hem i veckan så vi ska ha en sista/första fest på samma gång. Är så jävla laddad, har planerat min outfit och mitt vin ligger i kylen och blir kallt, yummy! Just det, imorrn blir det föresten ännu mer fest för Elins karl fyller 30 så vi ska dra ut till deras landställe och fira honom. Blir nog riktigt kul. Shit mycket fest på en och samma helg, får se om jag lever på söndag. Är ju inte 20 längre..

Nej nu har jag gett er ett livstecken iaf. Nu måste jag städa lite, ser ut som helvete här. Sen måste man hinna äta nåt med.

puss

Sensual seduction



Oops! Vilken oväntat trevlig lördag det blev..

Startade upp med fest ute i Ljungsbro. Yes gott folk, vi dissade innerstaden för att bege oss ut på "landet". Gjorde vi iofs rätt i för det blev riktigt kul. Vi va hos Bellas syster och drack gott vin käkade nacho-rolls som förövrigt är oanständigt goda, samt kedjerökte på balkongen. Trevligt värre!

Sen började alla snacka om hur vi skulle fortsätta kvällen och framförallt VART. Vissa ville till stan, Bella och hennes karl ville vidare hem där Bellas bror hade fest med alla sina kompisar. Det tyckte jag lät mycket intressant eftersom hennes bror råkar vara förbannat het. Så vi delade helt enkelt på oss och folk åkte åt olika håll. Iaf då så fortsatte jag, Bella och S kvällen med häng på altanen tillsammans med E (hennes bror alltså) och dom andra grabbarna. Så jävla roliga karlar alltså, fy fan va jag garvade. Dom va inte kloka ju, dessutom bjöd dom på helt vidriga drinkar som va spetsade med whisky, blä! Det va inte ens gott.

För att inte väcka hela grannskapet och för att slippa frysa ihjäl gick vi sen in och E tyckte vi kunde hänga nere hos honom istället. Sagt och gjort. Det fortsatte med mera vidriga whiskydrinkar och guitar hero och en massa skitsnack. Sen blev jag lämnad själv med alla män för Bella och S pallade inte mer och gick och la sig. Strax därefter började dom andra grabbarna oxå ge upp, mest för att E typ körde iväg dom, haha!

Ehh, jaa sen va det bara jag och E kvar. Mycket intressant..

Råkade visst sluta med att jag lånade en sängplats av honom. Vilket iofs va förjävla mysigt och trevligt. Shit jag blev helt töntig och hör och häpnad, generad blev jag tydligen oxå! Är få män som lyckas få mig generad kan jag säga men den här killen är ju såå jävla söt så jag dör alltså! Är ju ingen nyhet för dom som känner mig att jag har spanat på honom rätt länge. Sen hamnar man helt plötsligt i hans säng, hoppsan! Blev både en massa snack om allt och inget, rätt mycket skratt och så ännu mer mys..hihi. Skapligt otippat men riktigt nice måste jag säga! ;)

Åh jag vet att jag skriver om en massa män hit och dit. Span, nya och gamla ragg..osv. Måste säkert låta som "Little miss slut" men det är inte så illa som det låter. Jag har ett spanande öga bara. Vore dock rätt kul att lära känna E lite bättre. Han är lite knepig har jag kommit fram till men det är väl dom flesta killar!? Jaja man ska inte få för sig för mycket har jag lärt mig så jag tänker såhär..att vi får se helt enkelt. Han är fin iaf.

Aja, söndagen har varit lugn som den ska vara. Sen kom ju Becka hem idag från Island så vi har suttit halva kvällen nu och druckit kaffe och pratat i kapp ett antal veckor, män och annat skvaller. Så jäkla lovely! Dessutom har vi redan planerat fredagen, det blir garanterad utgång med en massa vin! :)

Nu ska jag försöka sova snart, ny vecka och nya tag imorrn tydligen.

Det va iaf en mycket bra helg!

puss

One week later...



Just det, jag lovade ju att uppdatera förra lördagen. Bra att jag gör det en vecka senare. Oh well, vad ska man säga då!? Det blev en crazy night som iofs va rolig. Pimplade vin och drinkar som bara smakade sprit, yummy! Sen blev det en taxi till stan för en utgång på Platens. Helt okej, träffade massa folk jag inte sett på jättelänge. Alltid kul och precis som jag trodde innan va det inte alls jobbigt att träffa N, så det känns skönt!

Moving on..

Lördag nu igen då, jag har sovit bort halva dagen. Ovanligt. Nu äter jag blåbärsoppa och kollar in top 20 på MTV. Snart blir det en powerwalk och sen shopping. Antar att kvällen kommer ha med alkohol att göra..!?

Bla, bla, bla..jag ska sluta nu annars kommer jag bara svamla om en massa osammanhängande saker.

puss

Please don´t stop the music

Jag ska bjuda på en roligare uppdatering, det lovar jag! Tyvärr inte just nu, måste snart sova. Va så fruktansvärt trött idag på jobbet, helt sanslöst va det. Sen blev det en powerwalk i värsta ösregnet, det va inte ens kul alltså. Nu har jag dessutom diskat och städat lite så mina ögon går typ i kors, ska snart krypa ner.

Tänkte bara slänga upp en tung jävla låt, en cover men fy fan så bra den är!

Jag återkommer som sagt..

Godnatt!


Tonight



Åh bra vecka! Lugnt på jobbet, bra väder, massa häng på stan, lön och lite nya kläder har jag lyckats inhandla. Desvärre blev det dåligt väder och en massa töntigt regn nu helt plötsligt, olägligt såhär på lördagen.

Jaha fest ikväll då. Kan avslöja att en viss N kommer vara där, det är nämligen en gemensam kompis som ska ha inflyttningsfest med sin sambo. Grejen är att det känns helt okej. Det känns nästan till och med BRA. Det har gått så pass lång tid och jag har verkligen hunnit komma över allt det här jobbiga, gått vidare i mitt liv, alla känslor man aldrig trodde man skulle bli av med har svalnat, jag känner verkligen inte SÅ för honom längre. Behövde nog den här tiden som varit nu, när vi inte träffats eller pratat överhuvudtaget. Pratade för första gången på hur länge som helst tidigare i veckan, jaa man skulle väl kunna säga att vi pratade ut. Det kändes faktiskt lugnt och jag är inte ens nervös för att det ska bli jobbigt ikväll. Jag vet att det inte kommer bli det även om han verkade orolig för det. Nej det blir nog en rolig fest, ska bli kul att se vilka mer som kommer för jag har ingen aning. Spännande.

Usch jag ska snart hoppa in i duschen. Gick min dagliga powerwalk i regnet nyss, ser inte riktigt klok ut. Det ska jag strax ändra på. Ikväll kommer jag vara så in i helvete jävla snygg! Bara så ni vet! ;)

Jag mår så fruktansvärt bra just nu, livet bara seglar på och allt känns hur bra som helst. Kommer faktiskt inte ens ihåg när jag mådde såhär bra sist!? Tydligen länge sen.

Aja nu ska jag inte sitta av mera tid här, dax att göra sig fabulous.

Ha en trevlig lördag!

puss

RSS 2.0