Lön och shopping

Jag jobbar, jobbar och jobbar numera! känns inte som jag hinner mycket annat juu. Det kan man se på tillståndet min lägenhet är i. Den är stökig döhh! hinner ju aldrig städa, dammade och grejade lite igår men det räcker inte, skulle liksom behöva storstäda stället. Fan får väl styra med det i helgen då.

Åhh idag va det äntligen LÖN. Fy fan så gött och se lite cash rulla in på kontot! firade det hela med att ta värsta shoppingrundan idag efter jobbet. Shoppade halvt ihjäl mig. Köpte TVÅ par skor, oops! hihi, jag va tvungen! köpte ett par svarta stövlar med het klack som satt helt perfekt, man blir totalt fabulous i dom! sen gick vi förbi den nya skoaffären som har öppnat, kunde inte låta bli att gå in och bara kolla lite. Slutade med att jag köpte ett par skor till. Kan uppfattas som ett onödigt köp  och det va det väl antagligen oxå. Men va fan, hello new shoes!

Köpte såklart kläder oxå bland annat värsta heta myskläderna. Dom ska jag ha när jag kollar TV på söndagarna och när jag går powerwalk runt stångån! hihi :)

Sen när man kom hem va man visst tvungen å betala räkningar. Såå nu har det redan minskat en aning på kontot men det va det värt! shit shopping kan göra en på löjligt bra humör, speciellt skor! jag schämtar inte! :)

Hittade även min drömtelefon idag. Sååå jävla het mobil, måste ha den!!! en sony ericsson w580i är det. Svart, grå, turkos och allmänt snygg! behöver faktiskt en ny för den jag har nu fungerar inte som den ska asså.

image75
Ge mig!!!


Imorrn är det äntligen fredag, tackarr! är upplagt för fest och massa sömn! fy fan vad jag ska sova i helgen. Ska bli såå grymt skönt.

Helvete vad jag fryser, min lägenhet känns som nordpolen. Vet inte om mina element funkar, verkar inte så asså. Ska ta en varm dusch och krypa ner i sängen, ska upp tidigt som fan imorrn juu, usch! :/

Aja, full fart mot helgen iaf..

puss

Vem kom på idén?

Jaa vem fan kom på idén med att skapa en randig Kalles-kaviar med smak av BANAN???  Så jäääävla äckligt det låter! jag äter iofs inte kaviar men gör man det vill man väl knappast blanda det med mosad banan?

Fan va töntigt att hetsa om det i sin blogg halv 1 på natten en lördagkväll när man ska upp och jobba imorrn..aja, kan ändå inte sova eftersom jag klev upp typ halv 2 idag. Jaa, jag va trött! va äääre? det måste vara årstiden, eller vad säger du tönt? hihi

Jag vill inte jobba imorrn! :/

puss

image70

Blä!


Fest med jobbet

Fan va kallt det är! man fryser ju om allt man har så fort man går utanför dörren! usch :/

Veckorna bara flyger förbi, helt plötsligt va det helg och den blev rolig. Platens i vanlig ordning i fredags, nyktert men ändå roligt som fan!

Igår (lördag) va det fest med några från jobbet. Började lite lugnt vid 4 tiden med ett glas vin och massa skitsnack och slutade med brutal fylla och ännu mer skitsnack, haha! tycker förövrigt att man vid 21 (snart 22) års ålder borde ha lärt sig att man INTE ska blanda olika sorters alkohol när man dricker. Tydligen hade inte Clara lärt sig det och drack vin, sprit, cider och fick en kalasfylla som räckte och blev över. Helt plötsligt nån gång vid 10 va mitt huvud så jävla tungt och allt bara snurrade så jag gick och la mig en stund. Vaknar efter nån timme och upptäcker att nån har lagt en filt över mig och ställt en hink nedanför sängen, nån va tydligen orolig för att jag skulle spy men så långt gick det aldrig. Har iaf omtänksamma jobbarkompisar! :) aja, sen sov jag ytterligare nån halvtimme och vaknar av att alla härjar i hallen om att taxin är på väg och att dom ska dra till stan, hör även att nån säger att dom ska låta mig ligga kvar och sova. Då flyger jag upp som ett skott, öppnar dörren och kommer ut helt yrvaken och med världens rufs i håret och börjar yra om att jag ska minsann inte alls sova mer och jag ska absolut med till stan.

I taxin va jag helt pigg och började må lite bättre. Tror ändå inte att jag ska ha som rutin att ta ett vil varje gång jag är på fest. Så jävla mobbat, haha!  aja, när vi väl kom till stan blev det ett jäkla liv om vart vi skulle och efter mycket om och men kom iaf jag fram till att jag nog skulle gå hem och sova istället. Det gjorde jag garanterat rätt i kan jag säga, somnade på typ en sekund när jag kommit hem.

Vaknar rätt tidigt och inser att mitt huvud gör förbannat ont. Jaa bakfyllan va äääre? :/

Tog iaf tag i mig själv och promenerade upp till Subway och hängde med Judith. Vi drack kaffe och höll Becka sällskap när hon jobbade. Märktes nog att man va trött, satt och garvade åt typ allt.

Nu ska jag och Jessica gå iväg och se om det finns nån ny BECK-film man kan hyra. Tror det hade kommit nån ny, så jäkla spännande! BECK-filmerna äger!

Imorrn är det allvar igen och dax att jobba. Inleder veckan med att jobba 7-16, fy fan så segt.


puss


Jobb, fest och härlig höst

Jag veeet! jag är sämst på att skriva blogg! den dåliga ursäkten är nog bara att jag inte haft tid eller inte orkat rättare sagt. Det första lät bra, det andra va nog sanningen..!

Tack vare att jag är lat ligger jag ju en eller nästan två veckor efter i uppdateringen..såå jag börjar med en kort resumé av vad som hände förra veckan, förra helgen och veckan som gått nu.
Förra veckan va fylld med en massa jobb och slit. Det har faktiskt varit riktigt kul måste jag säga, just nu trivs jag nåt så enormt på jobbet och i och med det känner jag att jag gör ett ännu bättre jobb då!

Veckan slutade iaf med en helg fylld med väldigt mycket fest. I fredags blev det förfest hos Elin med en jävla massa vin. Riktigt trevligt, hade plockat fram en massa gamla skivor från typ högstadietiden så musiken va jävligt vintage. Sen gick jag, Linn och Ida och mötte Becka nere på Platens. Där minglade vi omkring som vanligt. Kvällen borde ha slutat tidigare än vad den gjorde, man borde inte druckit det man drack och egentligen skulle man väl kunna dra slutsatsen att vi inte skulle gått ut överhuvudtaget. För dagen efter va alla så jävla sega, bakfulla och trötta. Jag klarade mig dock ifrån att va bakis men shit så trött jag va. Inte bra när man har en 25-årsfest framför sig.

Den stora 25-årsfesten för min bror blev riktigt rolig trots att fredagen hade tagit på våra krafter. Mycket folk, mycket mingel, Olsson & Skog och god mat gjorde väl iofs det hela lättare att komma på rätt spår igen. Det hela avslutades med att i vanlig ordning gå till Platens och fortsätta festen där. Grymt rolig kväll.

Nu sitter jag här och har precis avslutat ännu en veckas jobb. Har varit väldigt mycket att styra med jobbet denna vecka, dessutom är typ alla sjuka, förkylda och sånt. Så vi andra har jobbat för typ tre pers var känns det som. Nu kan man njuta av helgen med ett jäkla gott samvete! Ikväll blir det vin och möjligtvis en sväng till Platens.

Nu är det iaf höst på riktigt. Jag måste erkänna att det är rätt härligt ändå. Kom fram till det idag när jag promenerade hem från jobbet genom trädgårdsföreningen, att det är ändå rätt fint när solen lyser och alla löv är gula. Saknas bara en snygg skinnjacka, tyvärr har jag inte hittat nån än, ska springa på stan imorn och kolla tänkte jag.

Tycker förövrigt att vissa töntar ska komma hem snart, saknar dig faktiskt! :/

Nu ska jag ta ett vil så man orkar gå ut ikväll.

puss

image69

Tog en bild på hemvägen för att visa hur härligt det är med fina höstdagar. Råkade dock hamna två vädligt heta män i ett väldigt roligt TV-program i förgrunden. Va inte alls meningen..


RSS 2.0