Desperate Housewives

Yes! imorrn klockan 21.00 på kanal 5 är det säsongspremiär för en helt ny omgång med serien - "Desperate Housewives". Näst efter "Sex and the city" är det ju helt klart den bästa serien jag vet! Båda dom serierna talar verkligen för hur man skulle vilja leva sitt liv om man fick välja.

Fatta bara att leva som dom desperata hemmafruarna på Westeria Lane. Bo i lyxigaste villan tillsammans med en rik och snygg man som mer än gärna tar hand om barnen efter han har jobba klart, medans du själv dricker kaffe på grannens veranda. Grannarna består förövrigt av alla dina bästa vänner. Du har dyraste bilen, snyggaste skorna, middagen lagas av ditt välbetalda hembiträde och en manlig och het trädgårdsmästare klipper din gräsmatta i bar överkropp, så att du har nåt att spana på när din man jobbar och du tränar yoga hemma på verandan.

Eller varför inte leva ett very sexy life som dom gör i Sex and the city? Där blir det dock ingen lyxvilla men en fin lägenhet med bästa läget mitt inne i stan, dyr såklart men det har du råd med för du har ju ditt absoluta drömjobb som är så pass bra betalt att du t.ex kan köpa skor för tusentals kronor. En daglig lunch med dina bästa väninnor är ett måste. Kaffet på verandan är utbytt mot ett glas vin på nån lyxig restaurang och samtalsämnet handlar i 9 av 10 fall om sex. Någon rik och snygg äkta man har du inte men du dejtar ungefär 4-5 stycken hunkar i månaden i väntan på Mr Right.

Det är skillnad på dom båda sätten att leva men inte skulle man klaga vilket liv man än fick njuta av. Personligen skulle jag iofs kunna tänka mig att leva ett Sex and the city liv FÖRST för att senare i livet gå över till ett fabulous Desperate Housewives liv. Vore ju perfekt!

Idag har jag faktiskt varit lite hemmafru känns det som. Har varit kreativ och bakat! det blev två olika sorters muffins. Chokladmuffins och äppelmuffins med kanel. Blev svingott! funderar på att vara ännu mer huslig nån dag och baka eget bröd. Shit vilka vuxenpoäng jag samlar på mig!

På tal om vuxenpoäng, idag drack jag seriöst kaffe! och tro det eller ej men jag tyckte det va gott och nu är jag nästan lite smått sugen på det faktiskt. Det trodde jag aldrig skulle ske. Jag har varit en total motståndare till kaffe hela mitt liv, har försökt lära mig dricka det flera gånger men alltid dissat det och hållt mig till mitt te istället. Men nu kanske JAG har blivit en kaffedrickare!? haha, vi får väl se vad jag väljer till frukosten imorrn..!

Nu blir det TV sen är det nog dax och sova. Är jobba som gäller hela veckan lång! :/

puss


image65
Dom desperata hemmafruarna...

image66
...och deras män!

Freaky friday

Oj vad man har jobbat denna vecka. Har börjat tidigt varje dag och numera är det ju tyyydligen fortfarande mörkt ute när man går upp vid 5 och kallt är det oxå. Åh jag är så grymt besviken på sommaren 2007 helt ärligt!

Fan det är inte bara kylan och mörkret som är jobbiga just nu, jag har så in i helvete dåligt med cash den här månaden oxå! Är riktigt jobbigt. Bara för det har jag sett så sjukt mycket kläder jag vill köpa, skor med såklart! buhh, jag vill shoppa! :/  min kyl är iofs rätt tom oxå men det är viktigare att fylla på garderoben! ;)

I fredags blev det ju utgång i vanlig ordning. Roligaste fredagen på länge! Vi satt först hos Linn sen drog vi till Platens som vanligt. Va lite segt till en början det blev det minsann ändring på. Det visade sig bli en jävla massa folk, svinkul hade vi. Fan jag och Becka asså, vi äger verkligen! har inte garvat så mycket på länge! vi minglade runt, drack mojitos som smakade enbart socker, sjöng Bob Marleys "Jamming" för allt och alla, försökte hålla reda på Beckas alla män, spillde ut en massa öl, hetsade med P, anordnade "Idol-uttagning" utanför Platens och tvingade några stackars män och sjunga. Dom gick tyvärr inte vidare, fast dom va snygga för det.

Jaa, med andra ord va det en jävligt rolig kväll. Va bara lite trött på slutet, hade ju varit vaken sen 5 på morgonen. Så det va grymt gött och komma hem till slut och sova.

Börjar förövrigt dra ihop sig till årets fest! min bror fyller 25 och det ska firas den 29:e på Lorient. Kommer visst över 100 pers varav 80 stycken garanterat är MÄN. Får säkert en jävla överdos av testosteron, precis som Becka fick i fredags på Platens när hennes alla män va samlade på ett och samma ställe, haha så jävla kul :) naeh men festen den 29.e lär ju bli grymt rolig. Ser fram emot det som fan. Är inte ofta det är riktigt stora fester, tyvärr!

Naeh nu ska jag ta ett vil.

puss

Väskor

Åhh min hall är helt full med Louis Vuitton-väskor! Jessica kom hem från Turkiet i lördags och hade hittat två väskor och en plånbok för pengarna jag skickade med. Det blev en svart och en vit, plånboken va mörkbrun. Inte nog med det, dagen efter fick jag Beckas svarta Louis Vuitton-väska oxå! tackarrr! :) hade ju en sån väska sen innan med såå numera är det svårt att välja vilken man ska ha när man går hemifrån. Så är det ju iofs med alla mina kära skor oxå! Oj, vilka ilandsproblem jag har lyckats samla på mig dåå!

Aja, är iaf lovely med nya väskor!

puss

image63

Såhär ser en av mina nya ögonstenar ut!

RSS 2.0