Karlar som karlar

image202

Åh imorrn är det äntligen fabulous friday. Helgen är hittills relativt välplanerad. Imorrn blir det fest hos Linn, ska fira att hon fått ett nytt jobb, att Becka hittat sommarjobb på Island samt att jag blir fastanställd nästa vecka. Det blir en riktig jobbfest. Eller så är det bara nån halvdålig ursäkt för att få pimpla vin och gå ut. Hmm, va knivigt det blev nu. Iaf, på lördag fortsätter festligheterna fast i födelsedagens tecken. Sara ska ha birthday-dinner med hela gänget. Blir säkert riktigt trevligt. Finns även risk för utgång då med. Oj va länge sen man gick ut två dagar i rad. Jag menar, förr när man va ung (!) så va man ju oftast ute onsdag, fredag OCH lördag. Jisses, tiderna förändras. Scary!

Idag efter jobbet va jag och Elin på stan och brände pengar. Köpte bland annat ett par skor (nähä?) och lite smycken och grejer. Sen gick jag hem och lämnade av allt och drog några hus bort och hängde med Becka och Sanna. Kollade TV, skrattade åt en massa lättroade saker och kom fram till att män är en gåta som inte ens Einstein himself skulle kunna löst. Dom är ju självklart inte alls lika på alla sätt och vis men det finns en sak dom ALLA har gemensamt. Det är deras sätt att hantera kärlek, närhet och oss kvinnfolk. Sen spelar det liksom ingen roll om dom är blonda, mörkhåriga, smala, muskulösa, långa, korta, fula, snygga, snälla, dumma, omtänksamma, egotrippade, ärliga, lögnare, otrogna, mesiga, häftiga..osv...nej, det spelar veeerkligen ingen som helst stor roll. För precis alla är rädda för allt som innebär att komma nån annan nära. Dom vågar inte satsa, försöka sig på nåt eller chansa. Nej dom väljer självklart den enkla vägen. Som betyder att först visa intresse, sen se till att få det besvarat så dom kan få "doppa", i samma veva säger dom precis det man vill höra, för att få doppa igen..och igen...och igen. När man då börjar visa riktigt tycke för dom, jaa då drar dom. Då kommer dom ju på att det kanske har gått lite fort fram, att dom inte vet vad dom vill eller känner, att dom inte har dom rätta känslorna för en.

Det är ganska komiskt att dom alla fungerar precis likadant när det gäller att utveckla ett ligg till nåt mer. Men ärligt talat, vad är dom så rädda för? Kan det vara så farligt att chansa nån gång? Går det åt helvete så får det väl göra det då, men då har man ju iaf gett det hela en chans. Sen är det kanske jobbigt nån period men va fan, livet går ju vidare. Men som sagt, det är väldigt få män som vågar ta reda på om man är en storvinst eller en nitlott. Alla verkar utgå ifrån att man är en nitlott som det ändå aldrig kommer fungera med. Men come on! Den inställningen är väl ändå inte speciellt sund eller? Okej, jag är misstänksam mot män jag träffar oxå, fast går det så pass långt att man ses regelbundet och faktiskt gillar varandra då släpper min misstänksamhet och jag är redo att satsa och CHANSA. Fast när man väl är redo för det, jaa det är ju precis just då som man skrämmer iväg dom.

Herregud, det handlar inte om att hoppa från sjunde våningen. Det handlar om att ge en relation ett försök och se vad det kan bli av det. Kanske blir det one sad story eller så har man tur. Då slutar det med att man flyttar in i ett hus vid stångån och skaffar barn, hus, hund och lån.

Inget man får veta om man inte vågar chansa..

puss

Secret love

image201

Tillbaka på jobbet då, känns faktiskt helt okej. Farligt med ledighet egentligen, man blir lite smått slö. Dessutom hade jag inte helt oväntat skaffat mig en totalt omvänd dygnsrytm under helgen men den börjar sakta men säkert bli återställd nu. Fast snart är det ju helg igen och då är det väl samma visa, men jag kan verkligen inte kliva upp tidigt på helgerna alltså. Nej då sover jag till förmiddan och går och lägger mig fram på småtimmarna. Herregud, jag måste ha flest i-landsproblem av alla..

Idag blev det en sväng på stan med Marie efter vi slutade jobbet. Va tvungen och gå till telenorbutiken och fixa ett nytt sim-kort för det jag hade va helt fuckat. Fick iaf ett nytt gratis, vilket va tur för igår köpte jag en ny telefon och den va verkligen inte gratis. Köpte den jag har tjatat om i nåt tidigare inlägg. Sony ericsson w580i, one fabulous phone.

När vi är på väg till telenor ser vi en gammal jobbarkompis komma gående på andra sidan övergångstället, vi kan kalla honom K. Han går hand i hand med en tjej och vi båda blir nyfikna på vem hans nya love är eftersom han aldrig verkat vara en kille som håller sig till bara en. Ingen av oss har sett honom på länge så vi springer i fatt honom, ropar sen på honom och när det kuttrande paret vänder sig om ger K oss genast en besvärad min och börjar på en sekund pladdra om en massa strunt. Tror inte ens han sa hej där innan struntpratet satte igång. Medans K står där och pratar ser vi båda att hans andra hälft ser lite förvånad och undrande ut. Blicken sa både att hon undrade vilka vi va och när fan K skulle presentera henne för oss. Svaret blev kort därefter, inte alls. För på ett ögonblick får K väldigt bråttom och tar sitt bortglömda och ignorerade sällskap i handen och halvt springer ner över torget.

Både jag och Marie är överens om att K alltid varit en ganska knepig kille, men idag va det värre än vanligt. Dom stora frågorna va självklart, varför va K så himla obekväm och nervös? när han i själva verket är den totala motsatsen. Hmm och varför i hela fridens namn presenterade han inte sin nya? Jag tror mig ha svaret. Jag tror helt enkelt att K skämdes för sitt nya ragg. Med tanke på att K alltid uttalar sig om att han är en riktigt casanova som bara hovar in riktiga babes och inget annat och nu kom han hand i hand med en som kanske inte riktigt är hans stil. Nej hon va en sån person som den K vi känner skulle sågat på en sekund. Ska tillägga att K är en kille som oxå bryr sig ganska mycket om vad man tycker. Vill ofta ha ens åsikt om saker och ting. Det brukar han visseligen få. Men vi skulle aldrig döma honom, vem han än kommer hand i hand med. Ska fråga ut honom nästa gång jag ser honom och ta reda på om min teori stämmer. Alltså om han helt enkelt va rädd för vad vi skulle tycka.

Varför skäms egentligen vissa för sin partner? Jag menar, det är väl bara vad man själv tycker som spelar roll? Folk som ogillar andras partners kan ju tänka såhär, att det är inte dom som är ihop med personen ifråga så varför klaga och döma? Jag skulle iofs inte heller vilja att halva Sverige spanade in min karl. Då skulle det kännas lite smått hotfullt istället. Inte kul det heller.

Nej folk ska inte vara så rädda för andras åsikter. Ska försöka få fram det till K så han i fortsättningen presenterar sin partner för sina kompisar.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sooova! Är så sjukt trött.

Idag hade jag förövrigt besöksrekord här i min blogg, tackarrr! Kul att så många verkar finna mitt svammel intressant. Keep on reading! :)

puss

Etta på utelistan

image195

Nej nu är ju den här ledigheten snart slut. Varför ska det gå så fort? Aja, är bara att get back to work och gilla läget. Blir iofs inte hel vecka vilket är gött. Igår blev det iaf påsklunch med familjen. Min bror mobbade mig för att jag har blivit tråkig. Han sa att jag och mina kompisar va etta på utelistan (finns det ens en sån?). Anledningen va att vi numera aldrig dyngar ner oss totalt, alltid går hem tidigt från krogen och ibland inte går ut överhuvudtaget bara för att alla är trötta. Jag protesterade förr fullt till en början, sen insåg jag att han hade rätt och då fick jag försvara mig med att det inte va lika kul ute längre samt att när man jobbat hårt en hel vecka blir man trött. Jaa, jättedåliga ursäkter jag vet.

Hur som helst skulle vi bevisa motsatsen igår och göra ett försök att ta oss in på innelistan istället. Först gick jag, Becka och Emma till Hemköp och handlade en salig blandning med onyttigheter att frossa i. Allt detta slank ner tillsammans med en massa påskmust, till en början. Sen gick vi lös på alkoholen. Herregud vilken extremt onyttig kväll då, usch! Aja, började dricka och blev onyktra. Pratade om allt mellan himmel och jord, fast vissa ämnen va mer oanständiga än andra. Vi pratade nämligen en hel del om penisar. Diskuterade både omkretsar, längd, färg, form, hastighet, omskurna penisar och pung-utséenden. Med andra ord, inget snack för känsliga människor. Bara skamlösa töser som vi. Självklart pratade vi inte bara om det men det va garanterat huvudämnet. Är inte det typiskt oss? Jovars.

Efter allt skitsnack och drickande promenerade tre onyktra damer till ner stan, kallt, blåsigt och jävligt va det. Hoppade in i en lååång Platens-kö som va full med minderåriga. Kändes som att en högstadieskola, eller möjligtvis en gymnasieskola hade studiebesök. Orka? Nej det gjorde vi inte, utan drog oss ur kön. Gick helt ärligt hem, då va man tydligen fortfarande onykter och fnittrig som en fjortonåring. Skapligt onödig fylla!

Okej, nu kan jag nästan hålla med om att vi verkligen är etta på utelistan.

Vaknade med lindrig huvudvärk idag. Soffläge och kaffe står överst på listan för tillfället. Va ett jäkla tjat om listor alltså, haha! Aja, ska iaf inte göra allt för mycket idag kan jag lova. Möjligtvis vara social med min bakfulla vänner.

Förövrigt så är N töntig.

puss

Happy holiday

image194


Jaha glad påsk får man väl lov att säga idag då. Jisses va fort det går, tyckte inte det va länge sen man önskade varandra god jul. Tiden går tydligen fort när man "har roligt", eller jaa, jobbar hela tiden och knappt har tid att kolla på klockan eller hålla reda på vilken månad och vecka man befinner sig i. Som jag har sagt förut, det märks att man numera är vuxen.


Aja, jag klagar inte. Jag gillar alla högtider som innebär röda dagar och ledighet. Dessutom gör påskmusten sitt också. Jag är galen i påskmust och skulle antagligen kunna dricka litervis om jag fick chansen. Närå men förjävla gott är det. Påskägg däremot växte man ifrån när man va typ 10 kanske. Fast ibland ska min mamma va så fruktansvärt nostalgisk så då gör hon iordning varsitt påskägg till mig och min bror. Är iofs ganska gulligt men, men.


Nähä nu ska jag iaf iväg och äta påsklunch med familjen.


GLAD PÅSK!


puss


Nine-one-one, Iám on fire!

image192

I det sexpratande programmet Fråga Olle diskuterade dom igår sexiga yrken. Bland alla olika exempel fanns självklart alla klassiker med. Alltså, läkare, brandmän, kockar, vakter och poliser.

Personligen måste jag ju erkänna att jag är lite halvt svag för män-i-uniform i allmänhet, det spelar nästan ingen roll inom vilket yrke. Det är själva uniform-grejen man gillar. Fast favoriten är ju ändå brandmän, om jag nu måste välja. Bor lite passande granne med räddningstjänsten så jag vilar ögonen dagligen på alla dessa hunkar. Åh, minns att vid några tillfällen i somras stod hela brandstyrkan och tvättade alla brandbilar, det va en fröjd för ögat kan jag lova. Höll nästan på att gå in i en lycktstolpe! Iofs hade ju räddningen varit nära då...

Poliser och vakter är inte heller dumt. Jag har ju alltid haft ett gott öga till vakter och dom har alltid haft ett gott öga till mig verkar det som. Vart jag än går lyckas jag alltid skapa nån slags connection med vakterna. Detta brukar iofs löna sig för jag behöver väldigt sällan eller på vissa ställen aldrig plocka fram mitt leg. Sen är jag väl inget hatobjekt för en vakt. Är sällan kalasfull, ställer aldrig till med bråk och har aldrig sett till att få mig själv utslängd från en enda krog. Jag är nog en ganska trevlig person.

Läkare ser jag ju varje dag och dom är väl heta iofs. Fast det är ändå inte det sexigaste yrket. Dom är nog mer charmiga och omtänksamma. Brandmän, poliser och vakter är helt klart sexigare. Dom är liksom mer stora och maskulina, grrrr! I like that.

Kockar är oftast ganska heta. Iaf när dom fortfarande är i så pass ung ålder att dom ännu inte hunnit skaffa sig en provsmakar-mage. Kockar som stått vid grytorna och smakat av gräddiga såser och smöriga grytor i flera år kanske inte är i sexigaste laget. Men för det mesta är dom sexiga och kock är garanterat godkänt som sexigt yrke. Dessutom är det ju pluspoäng att gänga med en man som verkligen kan laga mat, på riktigt. Inte bara koka makaroner och steka korv.

Oj vad jag svamlar, vet inte ens om jag skulle komma fram till nåt. Ohh well, kom precis hem från jobbet och nu är det äntligen långhelg. Fyra hela dagar ledigt, lovely! 

Ska hoppa in i duschen nu. Ikväll verkar det bli vindrickande. Mycket möjligt att det blir utgång oxå, vi får se!

puss

                                                                                             

Svineri

image191


Pratade nyss med min kusin som är hemma från London, vi hörs tyvärr alldeles för sällan. Det blev iaf en rejäl uppdatering och en himla massa skitsnack. Hon hade visst hittat en london-hunk under sin vistelse där. Jättekul tyckte jag men när jag fick höra resten av storyn kom jag fram till en sak. Det är inte bara svenska män som svinar och ljuger. Inte heller nöjer dom sig med en partner i taget.


Den här killen och min kusin hade visst dejtat under flera månader. Dom träffades när hon åkte dit för att jobba som bartender. Han jobbade också där, jaa det va så pass klyschigt att dom träffades på jobbet. Ohh well, till en början va det visst bara oseriöst ligga efter jobbet men det utvecklades efter ett tag till romantiska dejter med både middag, bio och kvällspromenader hand i hand. Dom sågs regelbundet och allt verkade så himla bra, love was in the air, big time.


Nu till detta svineri. För några veckor sen ringer karln och vill träffa henne omgående. Hon åker hem till honom och över en kaffe berättar han att han under nästan hela tiden dom träffats också träffat en annan. What? Alltså, hur lyckas dom jävlarna? Varför ger dom sig ut på så pass djupt vatten och den största frågan av alla, vad får dom att tro att dom ska lyckas ta sig ur en sån grej levande? Bra frågor det där alltså. Aja, anledningen till att han berättade detta va att han kände sig dum som höll på såhär, fast det tog honom tydligen tre månader att komma på det. Det värsta av allt är att man själv skulle ju känna sig så dum. Så korkad och blåst. Min kusin sa att det va just det som nästan va värst, att känna sig så blåögd. Men come on! Inte ska man väl behöva gå in i en relation med en kille man tycker om och tassa på tå och förbereda sig på att karln om ett par månader kanske ropar in en till spelare på plan.


Tyvärr är man ju lite smått misstänksam hela tiden, mot nästan alla män man träffar. Riktigt illa att det är så. Men det är som jag har sagt tidigare, det finns ytterst få män som nöjer sig med EN. Varenda en är ju upptagen, otrogen och doppar hit och dit verkar det ju som. Vissa kan tycka att om man träffar eller ligger med upptagna män är man minsann medbrottsling men man får ju inte direkt nåt informationsblad om karlns civilstånd innan man ramlar i "fällan". Den infon brukar dyka upp efteråt, när skadan redan är skedd.


Hur som helst är det sinnesjukt att nån kan gå två människor bakom ryggen under så pass lång tid. Ännu värre är det ju att det dåliga samvetet kryper fram först efter TRE månader. Det är oanständigt lång tid.


Nej usch! Svineri på hög nivå säger jag, en sån borde knappast få behålla könsorganet!

Nog om tråkigheter, ska krypa ner i soffan och kolla på en BECK-film. Samlar ju alla åtta man får med aftonbladet varje torsdag. Kul att se dom från början faktiskt, även om man redan sett dom ett antal gånger.

puss


Oh the drama

image200

Så va det söndag igen. Helgen tar alltid slut så fort, why?

Blev en lugn fredag följt av jobb på lördagen. Kvällen bjöd på fest hos Jessica och Carro. Va rätt många man inte kände där så det va kul att mingla med lite nytt folk. Fyllan kröp sig på ganska sakta den här gången, dessutom blev den inte särskilt brutal. Alla utom jag ville kolla på melodifestivalen så jag blev åter igen tvingad att se skiten. Denna gång hade jag dock alkohol att sysselsätta mig med medans alla andra härjade om vilken låt som va bäst och vem som hade snyggast kläder och bla, bla, bla. Sen vet inte jag om det va min fylla som pratade eller om jag har gått och blivit töntig, men jag påstod tydligen att låten som vann va bra. Hoppsan!

Efter några rabarbercider åkte vi ner till stan. Hamnade på Harrys och BK sen, där va det sjukt mycket folk. Gick knappt att ta sig fram, men kul hade vi.

Det enda som förstörde kvällen lite smått va en oväntad catfight som startade lite smått redan på festen. Det började med anklagelser från nåt håll och övergick i skrik och gap och fula ord. Med andra ord en typisk och rätt fjantig catfight. Dessutom totalt onödig. Varför kan man inte bara prata igenom det hela och lösa det så? Okej om det handlar om lite större saker men när det kommer till små obetydliga skitsaker kan man antingen prata om det och lösa det på fem minuter eller bara skita i det så rinner det ändå snart ut i sanden. I det här fallet kan jag iofs delvis förstå att det blev irritation, är ju aldrig kul att bli anklagad för en massa saker men ändå. Nej usch, jag tycker inte om när folk bråkar och allra minst ens kompisar.

Annars hade vi som sagt kul. Va bara såå jäkla kallt när man skulle promenera hem. Kom hem och landade inte helt oväntat i soffan, fortfarande helt frusen och kall. Skulle ringa va det tänkt men somnade tydligen med telefonen i handen. Jaa, där låg jag i min obekväma soffa en hel natt med min telefon i handen och kläderna på. Såg antagligen inte allt för hett ut. Fast utvilad va jag sen, vaknade runt 1 på förmiddan. Skönt!

Idag har man inte gjort allt för mycket. Va ute en sväng i solen iofs, fick nästan vårkänslor. Underbart väder! Igår kom Susse hem från säsongsjobbet i Åre så vi samlade ihop hela gänget och tog en fika hos Sara. Drack en massa te och snackade skit, trevligt. Är tyvärr inte allt för ofta vi ses sådär allihop. Så är det att vara vuxen tydligen, alla har fullt upp med sitt. Sad but true.

Ny vecka nu då, den blir iofs inte hel eftersom det är påsk. Åh, långhelger gillas kan jag lova. Dessutom kommer N the man hem! :)

Hmm detta blir nog en bra vecka...

puss

Instängd

image188

Jag är såå fruktansvärt trött på mitt crib. Eller det är väl mest storleken jag börjar tröttna på. Dessa 31 kvm kändes helt okej till en början, men nu känns det bara instängt och litet. Är dessutom trött på att konstant bädda sängen eftersom den syns hela tiden, är heller inte kul att aldrig få plats med det man vill ha. Ta min soffa som exempel. den är obekväm as hell och jag gillar den absolut inte men den är en av få soffor som faktiskt får plats i min lägenhet. Är svårt att möblera ett litet place oxå! Nej tror det är dax att byta upp sig! Frågade min hyresvärd häromdagen om jag kanske kan få en större lägenhet i samma hus, för på nåt konstigt sätt har jag värsta förkärleken till det här huset. Det är centralt och hyrorna är löjligt billiga. Han visste inte riktigt hur det va med den saken men han skulle höra av sig. Hoppas det finns nån ledig, jag är helt laddad i så fall.

Aja vi får se hur det blir!

Hur som helst är det iaf fredag idag. Hade varit riktigt lovely om man varit ledig hela helgen men icke. Jobb imorrn tydligen, blä! Jag behöver sova juu! Iofs har man ju en långhelg framför sig nästa vecka när det är påsk och grejer.

Ska iaf ta det lugnt ikväll, blir däremot fest imorrn! :)

Naeh ska dricka lite kaffe innan jag sätter igång och städar. Ser förjävligt ut här nämligen.

puss

Kåtmärkt - del två

image186

Minns ni mitt inlägg under rubriken Kåtmärkt? Om inte hänvisar jag er till att söka i bloggen på det och läsa det. Det är såhär, att jag har upptäckt nya platser att kåtmärka så här kommer del två. För alla snurriga själar som inte förstår vad jag överhuvudtaget menar med kåtmärkt kan jag kort och gott tala om att det handlar om platser som är gjorda för flört, ragg, span..osv..

Enjoy!

Stångån
Så fort vädret tillåter är det alltid skönt att ta en powerwalk runt stångån. Är man en latmask går det även bra att lägga sig på en gräsplätt brevid alla som motionerar och lapa sol istället. Funkar oxå att landa på en filt med nåt kallt att dricka framåt kvällen. Med andra ord kan man hänga vid stångån i princip vilken tid på dygnet som helst. Nu till saken, herregud vad det vimlar av snyggingar där omkring. Män som är ute och springer, spelar kubb, solar. Jaa dom är överallt. Så på med promenadskorna och ge er ut på en spanarsväng runt ån. Går som sagt även bra att ta med sig en filt och sätta sig i gräset och spana från stillasittande position.

Kollektivtrafik
Jag kåtmärker nåt så pass avtändande som kollektivtrafik. Detta i och med att jag vet att det är ett utmärkt ställe att utbyta flörtiga blickar på. Det gäller bara att välja rätt plats i bussen/tåget. Helst ska man sitta på dom där platserna så man hamnar mittemot nån. Är det då nåt manligt ögongodis kan det ju hända att man kikar upp från sin Metrotidning och kanske till och med bjuder på ett leende. Får man då respons på sitt flörtiga leende så kan man efter en stund dumpa tidningen och bara ägna resten av resan till att snegla, spana och le. Kollektivtrafiks-flörtande brukar dock inte leda till mycket mer än att man på sin höjd går av vid samma hållplats. Hur som helst, gillar man oskyldigt flörtande som mest innebär att le och skicka blickar så hoppa på en buss vettja!

Linköpings universitet
Jag är ju själv inte student och hänger inte allt för ofta ute vid universitetet. Men jag borde verkligen göra det, tydligen! Eftersom man får höra från kompisar som pluggar att det vimlar av karlar där ute och alla är dom ju från alla möjliga ställen. Med andra ord är det en salig blandning från vårat avlånga land. Man kanske borde åka dit och fiska efter en het göteborgare, en söt skånepåg eller en go värmlänning. Med tanke på att Becka ringer mig varje dag efter skolan och säger att hon har sett mannen i sitt liv (jaa olika varje dag) så verkar det vara the place att spana på. Funderar på att åka ut dit nån dag och äta lunch! Då ska det spanas vill jag lova, jag kanske oxå ser mannen i mitt liv!?

Elektronik affärer
Varje gång man ska köpa en ny telefon, byta sin TV eller lämna in nåt annat elektroniskt på lagning så tar man ju oftast en sväng in på affärer som Siba, Elgiganten eller Biltema. Är man tillräckligt uppmärksam vilket iaf jag är så ser man att hela personalstyrkan i en sån typ av affär är manlig, det är nästan så man blir hög av allt testosteron. Jaa personalen är som sagt manlig och extremt hjälpsam. Ibland hinner man knappt kliva in förrän nån dyker upp och erbjuder en hjälp. Sen pågår det ett ständigt flörtande från det att man berättar vad man har för ärende till det att man går ut från butiken. Enda nackdelen är väl kanske att man ibland kommer bort sig totalt och blir så stirrig av allt flörtande att man går med på att köpa en mobil man egentligen inte vill ha, en TV som är för stor eller en mixer som man aldrig kommer använda. Annars är det perfekta stället om man både vill flörta och bli ordentligt omhändertagen.

Sjukhusområdet
Sjukhuset är i vanliga fall ingen rolig plats men om man som jag jobbar där ser man inte bara tråkigheter kan jag säga. jag jobbar ju i restaurangen på sjukhuset ska jag tillägga för alla som inte vet det. Perfekta stället för att spana på män i vita rockar. Jag kan upplysa om att dom flesta läkarna faktiskt inte är så gamla. Man tänker sig att det är gråhåriga gubbar med stetoskop runt halsen. Men icke! Det är snarare vältränade män i 30-årsåldern, dock ibland med stetoskopet runt halsen. Dessutom vimlar det ju av läkarstudenter i området. Dom är både trevliga, flörtvänliga och man vet dessutom att det är killar som kommer ha bra jobb i framtiden, mycket intressant! Sen kommer nästa manliga kategori, fast under samma område. Byggarbetare! Eftersom sjukhusområdet är så stort pågår det ju nästan ständigt projekt lite här och där. Dom bygger, målar och snickrar på diverse avdelningar. Varje morgon ramlar dom in hos oss och köper frukost. Herregud alltså, måste erkänna att jag (som så många andra) blir halvt knäsvag när jag ser män i byggarbetskläder. Det är nåt speciellt med det. Räcker med att kolla på Room Service i kanal 5 så förstår ni vad jag menar! Några saker kan jag säga om dessa grabbar. Dom äter mycket, flörtar deso mer och har absolut ingen skam i kroppen när det kommer till vad dom kan häva ur sig. Jag älskar verkligen mitt jobb ibland, haha.

Sådär, nu får det räcka med kåtmärkta ställen för den här gången. jag återkommer när jag upptäckt fler. Har nån dessutom nåt tips på flörtiga ställen så dela gärna med er!

Nu ska jag snart sova.

puss

How many men is to many men?

image184

Äntligen blev det fredag. Det va frutansvärt efterlängtat kan jag säga. Ledig hela denna helg oxå så nu har man tid att ladda batterierna tills det blir måndag igen.

Blev spontan utgång ikväll. Först tacos och vin med Elin och Sara, sen en sväng tills Platens där iaf jag inte blev speciellt långvarig. Kom hem nyss och klockan är inte ens två. Börjar jag bli gammal!? Hjälp!

Kvällens heta ämne var självklart män, vilket säkert inte får nån att höja på ögonbrynen. Vi blickade tillbaka på dom män vi haft i våra liv. När jag säger haft så menar jag inte bara dom man har haft skoj med i sänghalmen utan allt ifrån oskyldiga hångel till högstadiekärlekar och vidare till lösa relationer som aldrig blev nåt. Efter att ha pratat fram och tillbaka om alla dessa mansfolk kom vi fram till att under 22 års tid hinner man visst med en hel del. Herregud vilken slampa man är egentligen! Eller ska man skylla på att man bara plockat på sig lite livserfarenhet av livets goda!? Låter ju faktiskt mycket bättre. Hur som helst har man ju lyckats samla på sig en lista, inte oanständigt lång men tillräcklig. Ibland kan jag tycka att det skulle vara bättre om den varit kortare men då räddar jag den tanken med att glädjas åt att det inte är fööör många heller. Är ju inte direkt tresiffrigt. DÅ hade det däremot varit värre!

Tror dock att vi alla behöver ha en slampig period minst en gång under våran livstid. Jag är glad att jag har "lekt av mig" i så pass ung ålder. Jag menar, jag har ändå kommit till det stadiet där man inte längre finner nån mening med att hoppa i säng med vilt främmande karlar. Känns som man har been there and done that och nu räcker det, nu vill man ha riktigt kärlek. En karl som vill vara med en även på dagtid. Inte enbart efter tre en lördagkväll. Som sagt så är jag glad att jag känner så. Ser man inte till att vara lite busig när man är ung kommer suget efter one-night-stands och kroghångel bara krypa sig på senare i livet och det är väl inget man egentligen vill syssla med när man är runt 45-50 kanske? Nej man ska passa på att leva livet när man är ung! Sen säger jag inte att det är nåt fel med att vara 45 och njuta av det så kallade smörgåsbordet på krogen. Men jag personligen hoppas på att jag i den åldern tillbringar mina lördagar i soffan med min man och ett glas vin.

Man kan ju iaf hoppas!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, imorrn blir det spinning på förmiddan och vad kvällen bjuder på får vi se! Tror iaf inte att jag ska gå ut, kan vara nyttigt att ta det lugnt då och då.

Bla, bla , bla...godnatt!

puss

Jag kan själv!?

image183

Jag har haft problem med mitt badkar! Det har under en tid runnit ut vatten över heeela golvet så fort man duschat. Med tanke på att jag duschar mycket, ofta och länge har det egentligen varit ett akut problem. Tyvärr är det ju så att jag har en tendens att skjuta upp saker och ting, har får torka upp massvis med vatten efter varje dusch nu i en veckas tid och sagt till mig själv att -Imorrn måste jag ringa min hyresvärd! för att sedan "glömt" bort det, eller med andra ord skjutit fram det ännu en dag. Typiskt mig. Men idag tog jag faktiskt tag i det och ringde, fast utan resultat för min hyresvärd är olägligt nog bortrest fick jag reda på. Faaan! rent ut sagt..

Det är i det här läget man ska ha en man som kan fixa och trixa och visa sig manlig genom att hjälpa till. Samtidigt vill man ju inte vara en sån som är beroende av någon annans hjälp. Fast nu råkar det ju iofs vara så att jag är ganska mesig. Kan knappt byta en glödlampa, sy i en knapp eller skruva ihop en IKEA-möbel (fast man får en beskrivning till alla möbler). Hade jag dessutom haft körkort och bil så skulle jag garanterat inte klara av att byta däck på den. Nej usch vad jag sänker mig själv, överdriver väl en aning. Men det är iaf liiite så jag är, att så fort det uppstår problem blir jag som en femåring och ber nån som är lägligt tillgänglig om hjälp. Illa att jag ens erkänner det här. Måste nog tillägga att jag är bra på så mycket annat. Laga mat, baka, skura golv och köpa skor..osv..med andra ord är jag bra på typiskt kvinnliga saker. Jaa förutom att sy då!

MEN, jag har minst sagt överträffat mig själv idag...

Tillbaka till det här med badkaret. Tänkte först att jag skulle kunna lösa det på nåt annat sätt, typ gå igenom mina manliga kontakter, hugga den händigaste av dom och be honom fixa det åt mig, haha eller huur!. Nej man vill ju som sagt inte framstå som totalt handlingsförlamad. Jag gav mig helt enkelt på detta badrumsproblem helt själv! Såg säkert väldigt kul ut med tanke på att jag kravlade omkring på alla fyra där i badrummet med fryspåsar på händerna. Skratta inte nu utan tänk er själva om ni skulle gräva i en golvbrunn under erat badkar, just det! Sen tar man ju det man har, eller hur!? :) Det va iaf inte kul alls och fixa med det där kan jag säga, fy fan alltså. Tror dock att jag inte längre behöver någon hjälp för efteråt test-duschade jag och det rann inte ut en enda droppe vatten.

Jag kan (tydligen) själv!? Hmm, får se vad min nästa utmaning blir..

Naeh nu ska jag fortsätta fixa och dona, ska ner i tvättstugan och hänga upp tvätten.

puss

Dance like nobody´s watching

image182

Ohh my god vilken fullspäckad helg det blev. Blev lite utgång i fredags, dock rätt lugn kväll eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen. Det va förövrigt segt som bara den, kändes nästan onödigt att jag ens va där med tanke på att det nästan inte fanns nåt att göra. Satt mest och hällde i mig hur mycket kaffe som helst och bläddrade i samma skvallertidning typ fem gånger. Klockan gick knappt framåt men till sist fick jag gå hem iaf!

Va i princip bara hemma och vände. Hämtade kläder, smink och alkohol sen drog jag till Hejdegården. Kom dit sist av alla så jag låg ju steget efter med allt. Så det va ju bara och sätta igång och göra sig fabulous och se till att bli onykter. Tog dock inte alls lång tid för mig att smälta in. Speciellt inte när det gällde att komma ifatt med alkoholen, fan va snabbt jag drack. Man kunde ju tro att jag skulle med tåget eller nåt. Blev onykter och totalt lättroad, mer än vanligt. Skrattade åt precis allt, tydligen så mycket att jag vid ett tillfälle låg dubbelvikt på golvet i samma veva som ett glas går sönder. Där ligger jag och asgarvar mitt bland allt glassplitter. Självklart skulle ju alla kliva i det oxå vilket iofs va ganska svårt att undvika med tanke på att det va utspritt med glas över halva golvet. Dessutom va ju ingen tillräckligt nykter eller kreativ för att ta bort det heller. Slutade med plåster till nästan alla. Dumma glasbitar!

Ohh well, ringde taxi och åkte ner till stan. Hoppade in i en oändligt lång kö till Harrys. Visste inte ens om vi skulle lyckas komma in, är ju trots allt några månader kvar innan man få vistas där inne med rätta åldern inne. Än så länge får man ta till diverse metoder. Igår började jag prata om ekonomi med vakten för att han skulle komma på andra tankar än att jag skulle plocka fram mitt leg, jag frågade massa dumma frågor och va allmänt jobbig. Så till sist sa han bara -Men gå in nu då!

Väl där inne höll min fylla i sig och fick mig att agera dancing queen all night long. Dansade så sinnessjukt mycket, oavbrutet i flera timmar. Shit vad konstigt att man orkar hålla igång på det där viset när man är full. Imponerande. Fast vi gjorde väl en och annan paus och minglade lite oxå, träffade massa folk från jobbet. Vissa hade dragit på sig en präktig kalasfylla och pratade totalt osammanhängande, så kul att se nån från jobbet sådär. Om inte annat är det kul att ha nån att mobba måndagen efter, hihi..

Promenerade hem i nåt töntigt snöblandat regnväder strax efter tre. Hällde i mig massa vatten och somnade i soffan, som vanligt. Hmm jag fattar inte varför jag alltid envisas med att lägga mig i soffläge när jag kommer hem efter krogen, slutar alltid med att jag somnar där och vaknar upp helt sne i kroppen eftersom min soffa inte är direkt bekväm. Kan lika gärna krypa ner i sängen på en gång tycker man. Herregud vilket i-landsproblem.

Sov oanständigt länge på söndagen, vaknade nån gång vid halv två av att det ringde. Blev irriterad som fan men insåg strax därefter att det ändå va dax att kliva upp. Usch mitt huvud gjorde aj aj ont. Kunde inte ens skratta utan att få total huvudvärks-attack. Blä!

Men efter lite bakfyllemat och Wallander-film senare på kvällen kände jag mig som människa igen.

Är tydligen redan måndag, är inte kul att jobba 6 dagar i streck. Hinner ju knappt njuta av helgen. Eller jaa, den enda helgdagen man får. Idag va det iofs en bra dag, kan stolt meddela att jag numera är fast anställd på mitt jobb. Eller tillsvidare anställd som det heter numera, same shit alltså. Känns så grymt kul, är hur glad som helst! :)

Nu ska jag dricka kaffe och kolla på film.

puss

Här har ni föresten kvällens låt från i lördags, där kan vi snacka dance like nobody´s watching när man dansar loss till den, så inihelvete bra låt alltså. Enjoy!


RSS 2.0