This is the life



Det är lördag idag men just nu känns varje dag som en enda helgdag. Röda dagar och ledighet är så jäkla underbart. Juldagen blev trevlig. Jag, Becka, Bella, Emma och Ida käkade gott och drack vin. Sen drog vi till Platens som iofs va oväntat tomt på folk, fattar inte vart alla va nånstans. Vi hade dock kul ändå, men förfesten slår oftast krogbesöket.

Igår vaknade man upp med en släng av huvudvärk men vi tog oss ändå upp till stan och kollade läget en sväng, avslutade med en kaffe på Waynes. Sen kom M till mig och då blev det soffläge, mera kaffe och mys. Jisses, jag är så jävla kär! <3

Idag blir det nog ganska lugnt. Har precis gått promenad och käkat frukost. Nu ska jag duscha och sen blir det shopping tror jag. Ska ringa och kolla om mina kära vänner vaknat till liv.

puss

I´m bringing blogging back..



Nej jag tänker inte lägga nån energi på en massa dåliga ursäkter och bortförklaringar till min så kallade bloggpaus. Däremot tänker jag verkligen skärpa mig och denna gång menar jag det! :)

Lusten att börja blogga igen har säkert att göra med allt lyckorus jag känner i kroppen just nu. Jag minns faktiskt inte när jag mådde såhär bra sist. Till att börja med är alla kompisar på hemmaplan och när vi alla va samlade förra helgen kunde man knappt förstå att det va sant, så jävla underbart! <3 Sen har jag för tillfället semester, tog ledigt alla klämdagar och mellandagar osv. Så jag börjar inte jobba förrän 7:e januari, lovely. Jag ska bara njuta och vara allmänt ledig.

Sen har jag ett till lyckorus. Jag har träffat en karl. Med tanke på att jag ligger efter med mitt bloggande måste jag erkänna att det inte direkt va igår jag träffade honom, va faktiskt några veckor sen. Eftersom jag inte vill hänga ut honom totalt här i bloggen får han gå under blogg-namnet M, kort och gott. Trodde aldrig jag skulle träffa en man som han alltså. Han är helt underbar så det finns knappt ord för det. Det va dessutom länge sen jag kände pirr i magen och det är inte helt fel. Tror aldrig jag varit såhär kär heller, vissa säger att det lyser om mig och det kan nog säkert stämma!

Åh jag tycker om att må såhär bra, samtidigt som det alltid finns en viss rädsla och oro med det. Man vågar nästan inte tillåta sig själv att vara lycklig. Man är ju van vid att det går åt helvete då men jag tar chansen eller risken kanske jag ska säga och lever ut min lycka totalt. Det känns som att det kommer gå åt rätt håll ändå.

Jaha, igår va det julafton och jag kan ju passa på att önska alla en god jul i efterskott. Julkort är inte min grej och god-jul-sms blev det bara några stycken av. Va iaf mysigt igår, blev bara vi fyra i familjen och det räcker så. Åt god mat, drack glögg, käkade pepparkakor med ädelost (mums), agerade typisk kärnfamilj och spelade fia-med-knuff där det blev blodigt allvar, haha. Nae men det va trevligt och vara hemma lite.

Nu sitter jag i mitt egna crib och dricker kaffe, har redan avklarat morgonpromenad och god frukost. Så nu roar jag mig med musik på youtube, kaffe och kedjerökning i väntan på att klockan ska bli så pass mycket att det är okej att börja fixa iordning sig för kvällens bravader. Yes, alla vet ju att det är obligatoriskt party på juldagen. Så ikväll ska alla vi brudar äta tapas och pimpla vin hos Becka. Sen utgång på det oxå, en helkväll med andra ord.

Imorrn mår man nog som man förtjänar.

puss

Turn it up..again!



Jag vet att mina youtube-inlägg är fruktansvärt tråkiga men, come on! Den här låten (Lady Gaga - Pokerface) är grym! Det gäller att spela den i lagom mängd så man inte tröttnar på den så fort bara!

RSS 2.0