Framtiden

Åhh vilka underbara veckor det har varit. Lagom med jobb, röda dagar och fint väder. Det gillas otroligt mycket.

Har annars inte hänt så mycket spännande. Lite festande har det ju varit fast utan några väldiga bravader. Lite shopping har det blivit, dock inga skor faktiskt! hihi, oväntat. Firade mors dag i söndags, jag och brorsan som va jävligt bakis åkte hem till päronen. Grillade och åt glass med jordgubbar. Så jävla gott!

Gå runt stångån gör man ju lite då och då. En dag förra veckan gick vi där. Jag, Linn och Becka, plötsligt får vi syn på fyra precis likadana hus på andra sidan ån. Dom ligger så pass tätt att bor man där är det en fördel om man är bra vän med grannarna. Vi bestämde då att där skulle vi bo när vi blev stora. Med våra män, barn, hundar, bilar och grillar. Resten av den promenaden runt ån bestod av att prata om hur det skulle va om vi faktiskt skulle hamna i dom där husen när vi va typ 40. Lär ju antagligen inte hända, eller joo visst kan man se till att bo nära sina vänner men kanske inte just i DOM fyra husen. Sad but true.

Iaf så tänkte jag på det där med framtiden. Det vi pratade om då va ju liksom drömläge. Finaste huset, perfekta mannen och ett stenkast ifrån sina bästa vänner och deras perfekta familjer. Man kan ju alltid hoppas på att det blir så men man har ju verkligen ingen aning. Man kanske slutar som ensamstående mamma med tre skrikande barn i en liten andrahands tvåa på bottenvåningen. Man kanske blir lämnad av en karljävel som man trodde man skulle dela livet med men som hellre ville dela liv med nån som då är 20 år yngre än en själv. Eller så kanske man sitter där när man är 45. Ensam. Ingen karl, inga barn, ingen bil och bara vänner som ständigt är upptagna med att umgås med sina familjer. Naeh, usch va hemskt. Så får det verkligen inte bli, haha! skulle vara riktigt illa..

Aja, sånt som märks helt enkelt..

torsdag iaf, då jävlar! Då öppnar PLATENS BAR äntligen!!! ska bli så skönt att kunna hänga på bästa stället, med dom hetaste karlarna, bästa musiken och snyggaste personalen. Fick inbjudan till invigningen idag av Sommer (shit S azz) hihi, tackar! :) ska bli den glammigaste kvällen på länge kan jag lova! jaa och antagligen den mest alkoholfyllda kvällen!

Hoppas bara man inte jobbar dagen efter......ihhhh!

Nu måste jag sova snart. Borde jag väl gjort för länge sen men jag råkade ta ett litet vil tidigare idag och då blir man så förbannat pigg! aja, ska iaf göra ett försök.

Ska bara tillägga att  min killkompis Anders fyller år idag. GRATTIS!



image36

På väg hem från krogen i lördags va jag tydligen kreativ och tog den här bilden. Nån eller några hade visst roat sig med att hälla en massa såpa i fontänen på Stora torget. Har hänt förr iofs men knappast i den här mängden. Såg ganska kul ut när folk blev jagade av omkringflygande stora "skumflak" som blåste runt. Kanske inte låter så kul men på hemvägen, halv 4 en lördagkväll, DÅ är det fan kul för då är man lättroad.


Party all the time

Har varit en skön vecka, ledighet gör alltid veckorna lite lättare och röda dagar gillas verkligen.

Har lyckats inviga Stora torgets uteservering i veckan oxå. Jag, Marie och Frallan satt där i onsdags och snackade skit och glodde på folk, riktigt trevligt! lite kallt bara men man överlevde. Åt grillat idag för första gången i år oxå, va hemma hos päronen och blev bjuden på grillat och fruktsallad. Så jäkla skönt å slippa laga mat själv såhär en söndag!

Tog det iaf lugnt i fredags. Jag och Mimmi kollade på TV sen mötte jag Becka och Judith i stan. Följde med dom en sväng till 55:an och drack en cider. Dom fortsatte ut på krogen men jag gick faktiskt hem och sov. Duktig Clara! hihi..

Blev ju iofs party igår då. Judith hade inflyttningsfest här på andra sidan vägen. Va rätt mycket folk och riktigt trevligt. Blev visst utgång sen oxå, lyckades ta oss in på Harrys/BK/Riva, igen! tur att man har kontakter där asså! :) eftersom man måste vara 23..egentligen. Det va iaf massa folk. Vi blev iofs förföljda av typ 3 olika män, skitjobbiga va dom. Kan inte bara visas fatta ibland!? tyyydligen inte! obehagliga karljävlar asså. Tänkte be dom tre heta polismännen utanför att komma och rädda oss där ett tag! hade varit trevligt! Mhm det är nåt med män i uniform asså! typ brandmän, poliser och vakter...jaa, jag skulle ju asså! ;) Testosteron!!! haha..
Hmm just det! träffade fan en lokal kändis oxå! woho! en karl som jobbar på TV4 Öst, kollar ju på det varje morgon på jobbet när man äter frukost. Jag gick iaf tydligen fram till honom och hade världens utlägg om att han va jättebra, snygg och att jag kollade på TV4 Öst bara för att han va med. Vet i fan om allt det där va sant men aja..han blev glad iaf! haha..

Gick hem i gryningen bokstavligen. Va fan ljust och jävligt ute då. Kunde inte sova för solen tog sig ju in mellan mina persienner, riktigt störande. Va helt varmt oxå, usch jag gillart inte! hatar att det är morgonsol på den här sidan av mitt hus, dumma!

Det va väl ungefär hela helgen.

Vill ha lön typ NU! är så jävla fattig nu asså. Har liksom inget hemma. Eller joo typ en påse morötter, äppeljuice och ketchup. Yeah! Behöver köpa nya kläder oxå, åhh vill ha nya jeans! :/

Naeh ska nog gå ut en sväng, skulle va skönt! Sen blir det nog film å popcorn i nåns crib. Brukar va så på söndagar.

Åhh nu är det ju sol ute oxå! LÄGLIGT!

Kvällens hetaste låt igår va förövrigt "Go west" med Pet shop boys. Jävligt underskattad låt asså! haha..

"Gooooooooooooo weeeeeeeeeeeeeeeeest..."

puss


image35

Shit heta azzz!

"Sweden, one point.."

Har tagit det riktigt lugnt, hela helgen faktiskt! så grymt skönt. Filmkväll i fredags och tydligen schlagerkväll i lördags. Jaa, usch vi kollade på den där jäkla skiten rent ut sagt! va det värsta jag sett på länge.

Jag har inte varit insatt i det här med melodifestivalen och Eurovision song contest alls. Det enda jag visste va ju att The Ark skulle va med. Blev fan nästan lite besviken på dom när jag fick höra att dom gått och blivit schlagernördar! att tävla i melodifestivalen verkar vara som med rökning. Det är svårt att sluta när man en gång börjat. Ska inte påstå att The Ark har varit några slags idoler för mig men ändå blev jag lite förvånad och bevsiken, trodde inte dom skulle gå med på att medverka i melodifestivalen.

Såg iaf på själva Eurovision song contest igår. Det va ju sjukt pinsamt att se vilken fruktansvärt dålig smak folk har. Jag trodde inte man kunde komma långt med en låt som bestod av hetsiga trumslag, en slags operasång som tar kål på trumhinnan, fjolliga män i vita kostymer sjungandes om kärlek eller sorgliga brudjävlar som ser ut som dom är på väg till en begravning. Men tyydligen va det just det folk där ute i världen ville se och höra mer av med tanke på dom sjukt höga poängen dessa låtar fick. För att inte tala om den låtjäveln (ursäkta språket) som vann, det va verkligen det sämsta jag hört och sorgligaste jag sett. Till och med jag som i vanliga fall inte bryr mig om vem som vinner den där skiten eller tycker att det är en särskilt underhållande tävling överhuvudtaget störde ihjäl mig. Jag va upprörd som bara den! va nästan skrattretande arg, haha! men ärligt, det fanns faktiskt låtar som va rätt okej. Va till och med så pass okej att dom lätt skulle kunna spelas ute på krogen. Måste även tillägga att The Ark bjöd på ett jävligt bra framträdande, räckte dock inte ända fram men dom bryr sig nog lika lite som jag. Tycker mest det är illa att folk inte har nån som helst smak för vad musik är. Jaaa, jag vet att alla har olika smak men hallå!? håll med om att vissa bidrag knappt kan räknas som musikaliska!

Nog om det nu.


Jag borde inta sängläge. Börjar tidigt imorrn, usch!


En liten detalj bara, det borde vara förbjudet för män att teasa! va fan är det om!?

Riktigt störande är det iaf.....shit P azzz!


aja, godnatt och puss


image33

The Ark - schlagernördar!


The walk of shame

Nää, jag är tyydligen inte duktig på att skriva här ofta, fast jag lovade! haha, typiskt mig asså!

aja, är ju iaf roligast att skriva efter helgen, då har man oftast nåt kul att skriva om..hmm, vet i fan om jag har det nu egentligen! hände liksom inget jättespeciellt i helgen. Vi va ute och härjade i lördags. Fulla blev vi och kul hade vi iaf. Hamnade på nån halvtråkig efterfest oxå. Den bestod iofs mest av att alla satt helt sega och trötta och kollade på TV. Åt glass gjorde vi tydligen med. Men vid 5 tiden va det fan dax att gå hem. Hade ju tydligen blivit ljust och jävligt ute då. Solen va på väg upp och folk va på väg till jobbet.

Inte för att jag hade gjort nåt syndigt. Vi hade ju bara suttit några stycken och snackat skit och käkat glass. Men ändå får man känslan av att man går "The walk of shame".

"The walk of shame" har vi alla gått nån eller flera gånger. Oftast är det inte efter en oskyldig efterfest med glass som man går den. Utan snarare när man i fyllans tecken hamnat på bortamatch på andra sidan stan och när man sedan på hemvägen kommer där i gryningen mötandes kreativa människor som sovit sina 8 timmars sömn och är på väg till jobbet. Själv går man där med sina partykläder som inte sitter som dom gjorde när man gick hemifrån, smink som hänger som stora påsar under ögonen, klackar som gör ont att gå på och efter sig lämnar man en mindre härlig doft av alkohol och allt för många ciggaretter. Det värsta är nästan när det är fint väder oxå, visst sol i all ära men när man går en "The walk of shame" då är fan inte solen rolig asså. Det är då man skulle göra allt för ett par feta solglasögon, ett par bekväma skor och en tandborste. Men hur ofta har man med sig en massa sånna grejer i förebyggande syfte då? haha..

Ovanpå detta går man ju där fullt medveten om vad man gjort oxå. Det känns även som att alla man möter oxå är medvetna om det. Man ser hur folk tittar på en när man möter dom och deras blickar talar nästan om att det står i pannan på en själv att man ännu inte gått och lagt sig, iaf inte i sin egna säng!

Glömmer aldrig några speciella walk-of-shame-minnen. Som när jag gick i gassande förmiddags sol i helt fel skor och trampade snett så många gånger att jag till sist tog av mig skorna och det såg ju inte mindre dumt ut. Eller när jag gick vilse. Jaa, jag gick vilse i min egna stad, slutade ju tyydligen med att jag va tvungen att fråga några om vägen! (det va mörkt ute och jag va absolut inte nykter) men ändå,  hur fan lyckas man!? Sen har vi den gången när jag går ut på en innergård och där sitter en massa folk och fikar i solen. Precis alla kollade på mig när jag vinglade ut där med årets knullrufs, oanständig urringning och med ett tappert försök ska tända en cigg med en tändare som har slutat fungera. Pinsamt!? ehh..JA!

Nää, det är då man helst av allt vill knäppa med fingrarna och bara försvinna.


Hmm..oj, klockan är mycket nu, måste fan sova snart!


over and out..


puss


image26

The walk of shame?

Den bästa sommaren

Fan va dålig jag är på att skriva dåå! ska bättra mig, det lovar jag!

Vad har hänt sen sist då? hmm, inget jättespeciellt egentligen. Har typ jobbat, köpt 3 par nya skor (jag behövde dom juu), blivit kär (haha, närå) och firat valborg.

Valborg va verkligen sommarens första kväll. Det va ju dock ingen sol och det blåste rätt kallt men vi hängde ändå mest utomhus. Vitt vin å grillning på balkongen hos Judith. Riktigt trevligt! lyssnade på massa sommarmusik, hällde i oss iskallt vin, pratade om män å rökte ihjäl oss. Lite senare drog vi vidare till nästa fest som oxå va rätt trevlig men jag va ändå hemma rätt tidigt. Lika bra juu, va ju ute i helgen så det räckte och blev över, HEHE!

Jag sitter och tänker tillbaka på allt kul man brukar göra på sommaren. Vissa saker går som på rutin när det är sommar. T.ex att sitta vid stångån med nåt kallt å dricka, sola i trädgårdsföreningen, käka glass i domkyrkoparken och spana på förbipasserande män, sitta på uteserveringen på Stora torget tills man fryser, vara utomhus tills det blir ljust igen, äta jordgubbar tills man tröttnar, utforska stan med en karl, använda alla mina lovely sommarskor, grilla överallt och när som helst!

Åhh, ge mig riktig sommar nu, kom igen! kan det bara sluta va kallt så man kan sätta igång med sina rutiner. Förra sommaren va såå jävla underbar! Det bästa va fan att jag skaffade jobb och fick en lägenhet mitt inne i stan!

Undra vad som kommer bli det bästa med denna sommar? att åka till Gotland? göra en ny tatuering? roadtrip till Västervik? åka på sista minuten? se Redhotchilipeppers på Roskilde? (jag vill), invigningen på Platens bar? eller kanske bara alla kvällar som kommer spenderas utomhus i kvällssolen?

Jaa, det märks väl. En sak är jag iaf ganska säker på. Det här kommer garanterat bli den bästa sommaren.


det va förövrigt 1 år sen...shit P azzz! naawww..


image23

Jag, Linn å Becka på valborg (solen lyser tyyydligen inte)

RSS 2.0