Rädda världen!

"Vill du rädda världen? Ligg oftare!" eller "Gör världen en tjänst, skaffa ett ligg"

Två helt underbara reklambudskap vid nästan varje busshållplats! reklam för kondomerna "Love support", köper man dom går 5 kronor tydligen till kampen mot hiv/aids i Zambia. Sjukt bra!

Såå..köp lite kondomer och ligg lite mer för fan! :)

Jag är trött! har tagit ett vil nu efter jobbet men skulle behöva iaf ett till..

Ska tvätta sen och innan det ska jag helst ha städat, tråkigt men jag måste för imorrn kommer Jånniluring! <3

Mer en annan dag!...puss


image52

Busshållplatsen på trädgårdstorget.


Lugn midsommar och upptagna män

Shit vilka grymma helger det har varit senaste veckorna! har hänt riktigt roliga saker!

Hmm, har kommit fram till att jag är så jävla bra, det är jag döhhhh!

Jobbat hela veckan lång har jag oxå, helt okej.

Sen va det dax för långhelg, gud så skönt! startade helgen med jobbfest. Riktigt trevligt, bästa folket från jobbet och så Erm på ett hörn! drack mig kanonfull på strawberry desire, farligt gott! smakar som kolsyrad jordgubbssaft. Som vanligt när man festar med jobbet blir alla grymt ärliga och saker och ting kommer fram, svinkul juu! Hoppade över att gå ut på krogen och det va rätt bra, va fan trevligare och sitta kvar och festa :) Somnade på soffan gjorde jag oxå, riktigt obekvämt måste jag säga! kände mig helt fel i kroppen, typ sne och jävlig! sov ändå bara 3 timmar eller nåt, vaknade av att det luktade öl från bordet framför soffan som va fullt med äckliga ölburkar, iuhhh. Åkte hemåt och duschade, åt lite och tog ett lååångt vil. Riktigt gött.

När jag vaknade kom jag på att..fan, det är ju midsommar! haha, närå såå va det väl inte. Har bara inte lyckats så bra med att styra upp några ordentliga planer till midsommar. Blev iaf den mest stillsamma midsommar jag nånsin varit med om och tur va väl det för jag har varit konstant bakis precis heeela dagen och dessutom har det ösregnat! så jag, Jessica och Caroline har bara degat framför TV:n med chips, läsk och film. Kollade på " Failure to launch" med Sarah Jessica Parker och sjukt heta Matthew McConaughey plus en rad andra snygga män som va med i filmen. Grymt bra film faktiskt.

Fan mitt huvud gör fortfarande lite smygont, va äääre? envis bakfylla, tyyydligen..

Seriöst, en liten fråga bara. Va fan är det med upptagna män och mig? helt ärligt, det har jag undrat hur länge som helst. Har hur många gånger som helst råkat ut för män som redan är upptagna fast som tyyydligen inte har sett det som nåt som helst förhinder. Dom har gjort tvärtom mot vad dom borde, tagit för sig allt dom kunnat istället för att säga nej! sånna killar borde skämmas egentligen! eller är det kanske jag som borde? jag vet inte! jag är iofs singel och får göra va fan jag vill men jag är fortfarande en slyna! eller!? jamen visst är det väl så, att när otrogna män avslöjas blir dom ursäktade på ett ögonblick medans vi, "singel-slynorna" är svartlistade för all framtid. Jag vet att man inte ska ha nåt med upptagna män att göra för jag vill ju att andra ska hålla tassarna borta från min framtida karl sen. Men det sjuka är att jag konstigt nog faktiskt på nåt sätt gillar det, när upptagna män vill ha en. Man känner sig faktiskt otroligt sexig och oemotståndlig när en kille som lika gärna kan gå hem till sin brud väljer att följa med mig hem istället. Fy på mig som tänker så men jag kan bara inte låta bli..

Fattar bara inte varför dom upptagna männen dras till just mig!? känner mig som en vandrande "temptation island" ibland, haha!

Hur som helst, ska bara säga att DU tog honom från mig innan jag knappt hann få honom och efter såhär lång tid måste jag säga att jag njuter i fulla drag av att det tyydligen är MIG han vill ha ändå! är dock inte så konstigt när jag tydligen är bättre på alla sätt och vis..!

Sad but true..

Nog om det nu, imorrn är det tydligen lördag och folk hetsar om att vi ska gå ut. Kanske blir så, får se! :)

Hoppsan! är visst ljust ute nu..hmm, dax att sova!

puss


image51

Löjligt mycket romantik mellan Sarah Jessica Parker och Matthew McConaughey i "Failure to Launch".


Skojfriska dagar

Jaa fy fan rent ut sagt, vilka härliga dagar det har varit! utgång till höger och vänster och Platens bar för halva slanten iaf.

I fredags blev det lite förfest hos Judith sen vidare mot Platens. Va dock dåligt drag på det och jag hade så jävla ont i tassen såå, det blev hemgång vääldigt tidigt! va iofs skönt eftersom jag hade jobbat hela dagen. Gick hem och kollade på TV och somnade sött.

På lördagen va man ju pigg och laddad igen. Firade Fias födelsedag i efterskott. Dissade faktiskt Platens och klev in på Harrys/Riva/BK och det va riktigt trevligt. Dansade loss och minglade runt lite. Promenerade hem relativt tidigt, eller jaa halv 3 iaf. Man blir sliten av att gå ut 3 dagar i rad även om man tar det lugnt med alkoholen. Man vänder ju om dygnet totalt. Därför va det drygt som bara den att jobba i måndags. Usch!

Igår va det tisdag och man va tydligen ledig och det finns nästan inget trevligare än att vara ledig dagen innan en röd dag. Helt lovely. Den lediga tisdagen va så jävla underbar. Började med att sola vid stångån. Jag, Becka, Judith och Linn låg där jättelänge i värmen och drack nya favorit juicen, Hemköps egna med smak av äpple, apelsin och morot. Mums! Låg där och kollade på män som motionerade, haha! det enda vi motionerade va nog våra ögon när vi spanade på alla män.

Just det, vi skulle bara doppa tassarna i ån och helt plötsligt spatserar en jävla kräfta förbi. Svinstor och obehaglig sådan. Tur att jag är bright och kläcker den mest blåsta kommentaren:

-Ahhh, det va ju en kräfta! shit, en okokt asså!

Ehh..JA! va väl kanske inte det mest smarta jag har sagt. Måste varit solen.

Aja, efter stångån hängde vi gäng på Judiths innergård, fast i skuggan. Hade fått nog av solen. Planerade kvällen och kom fram till att nåt kallt på Stora torget skulle va gott. Åt lite mat och sen samlades jag, Becka, Judith, Mli och Ida hos Becka för att fira av det sista avsnittet av "Desperate Housewives" och vräka i oss en massa popcorn. Sen blev det stan. Fullt på nästan alla uteserveringar man ville sitta på, lite tråkigt. Va tvungna att hugga Platås uteservering som hör till en av dom man egentligen inte vill hänga på men som duger i krig. Blev inte kvar där så länge, tog varsitt glas sen drog vi vidare till Lorient. (Shit Lorient en tisdag asså..ojoj)

Har bara varit på Lorient typ en gång men det va helt okej igår. Fanns ju en och annan het karljävel men även vissa långhåriga jävlar som hetsade och va allmänt jobbiga. Aja, kvällen slutade dock med "mat till en hemlös". So fucking lovely, mHm.

Vaknade upp till en fabulous ledig dag. Den som bestämde att nationaldagen skulle bli en röd dag ska ha mycket beröm, för gud vad skönt det var att sova länge och njuta av sommarvärmen!

Åt jordgubbar idag, dra åt helvete vad gott det är asså! skulle lätt kunna leva på det hela sommaren!

Nu sitter jag i en extremt varm lägenhet och dör av värmeslag! blir att sova med ett fönster öppet kan jag lova. Skulle va skönt att ha en takfläkt eller nåt..

Ska borsta tänderna och krypa ner i nya lakan nu, ahh härligt!

Shit NK azz..


puss

image47

Hela sommarens frukost, lunch och middag? Jaa tack! :)

Platens bar invigning

Åhh, igår öppnade Platens Bar sin dörr igen! självklart va vi och väldigt många andra där och firade in det nya och mycket hetare Platens. Vi hade ju VIP-inbjudan och kom dit redan vid 20.00. Oj, va fint det var! hihi

Ska iaf ta kvällen från allra första början..

Jobbade ju först 4 timmar, slutade vid tre. STRESS! skyndade hem, duschade, sminkade mig och gjorde mig allmänt fabulous. Skyndade vidare och började hetsa i mig en massa alkohol med Linn, Becka och Mli. Fan va snabbt vi drack, blev lite halvt salongsberusade (haha) lagom tills det var dax att skynda vidare till själva Platens.

Väl på Platens blev det mera alkohol. Efter att vi kollat igenom hur fint det va på exakt varenda kvadratmeter va det ju dax att inta baren. Där bjöds det ju tydligen inte bara på heta män bakom baren utan även gratis alkohol (som Judith bjöd på, haha) jaa, gratis är ju förjävla gott såå vi drack en massa drinkar som smakade jordgubbssaft, lättdrucket och lättpåverkat! Hur som helst så kändes det som att det bara va vi som va fulla, haha. Va äääre!? aja, innan vi hann blinka va det iofs helt packat med folk på hela stället. Kan säga att precis ALLA va där, sjukt kul och mingla runt med gamla Platens-hängare som har tvingats hålla sig undan i dom två månaderna det varit stängt. Sen blev det en sväng på dansgolvet oxå, det nya dansgolvet. Hett!

Va iofs inte bara trevligt igår. Naeh, självklart ska en rolig kväll ha sina nackdelar oxå. Säger bara en sak, fy fan vad jag hatar vissa asså, dra åt helvete helt ärligt!

Inte nog med att folk är pinsamt fula och dumma i huvudet, när man skulle hem öste tydligen regnet ner. Mindre jävla kul. Hatar regn!  det ville inte sluta heller så när klockan blev mycket va jag tvungen att utsätta både mig själv och mina skor för regnhelvetet. Gick hem rätt tidigt, skulle ju tydligen upp och jobba halv 7..fan! blir aldrig som man tänkt sig men aja..huvudsaken är ju att man va där överhuvudtaget!

Promenerade hem i regnet strax efter 12 iaf. Kunde självklart inte sova såå dom fem timmarna jag kunde ha sovit sjönk till två timmar. Shit va trött jag var när jag gick till jobbet. Inte speciellt oväntat iofs.

Men...det är bara att ta nya tag och se glad ut. Platens ikväll med, såklart! (antagligen imorrn med, hihi) förfest hos Judith dock utan lika mycket alkohol som igår. Blir en lugn kväll.


Aja, man kanske skulle ta och duscha.

Ses på Platens dåå!

puss

image43

    
Nya Platens Bar - mitt andra hem.

(foton av Fredric Sommer)

RSS 2.0