Catch me if you can



Ni minns väl den upptagna killen jag berättade om för bara några inlägg sen!? Han som efter många desperata försök till att vara otrogen mot sin sambo faktiskt gav upp. Om nån inte vet vad jag yrar om kan ni läsa inlägget "Igen" och friska upp erat minne. Jaa iaf, jag trodde väl aldrig att jag skulle springa på honom igen och skulle jag lyckas göra det kunde jag inte tänka mig att han skulle fortsätta att ens försöka. Jag trodde det va nåt han fick för sig på fyllan.

Nu va jag precis iväg och skulle handla lite. När jag kommer ut ser jag nån jag svagt känner igen. Jisses det är ju för fan han tänker jag och hoppas på att han inte ska känna igen mig. Men killen verkar ha förvånansvärt bra minne för han hälsar och ler sitt största när han får syn på mig. Ändå hade jag gömt mig bakom ett par feta solglasögon. Fan då! Iaf så hejar jag lite snabbt och fortsätter gå i hopp om att han inte ska börja prata med mig men det är just det han gör i nästa sekund. Han undrar om jag kommer ihåg honom och om jag inte håller med om att det va tråkigt att det inte slutade trevligare än vad det gjorde. Med det menar han väl att det va tråkigt att jag dissade honom och flydde iväg till Platens istället för dra med honom hem och hjälpa honom med att bidra till att vara otrogen.

Jag svarar några korta svar samtidigt som jag sakta går vidare, allt för att visa att jag inte direkt ville stå där och småprata med honom. Han ser besviken ut när jag kläcker ur mig att kvällen slutade alldeles utmärkt. Vad trodde han!? Att jag dissade honom på skoj och att jag ångrar mig massor nu i efterhand? Nej, skulle inte tro det. Alltså dessa upptagna män, jag blir så trött! Aja, skyllde sen på att jag hade bråttom. Han sa att han hoppades att vi sågs ute snart, haha det hoppas INTE jag.

Den här stan är fan för liten för att man ska bli förvånad när sånna här saker händer. Nae, jag ska sluta handla på Hemköp alltså. Man vet ju aldrig vem man träffar på där tydligen.

Vart finns alla normala och icke upptagna män i den här stan!?

Det är en förjävla bra fråga!

puss

Pimp your drink



Jag hade ju lovat att uppdatera helgen så det är väl bäst jag gör det!

I fredags blev det utgång med Emma och Sanna. Förfest i mitt crib, eller jaa vi drack några cider bara. Så det va rätt lugnt. Musiken bestod av gamla discolåtar från det ljuva 90-talet spelandes direkt från youtube, jisses vad skulle man göra utan youtube!? haha ;)

Drog ner på Platens sen och det va vi absolut inte ensamma om, fy fan va folk! Det märktes att det va lönehelg. Minglade med det mesta och dom flesta och tydligen va vi snygga oxå för det va länge sen jag varit med om så många raggförsök på en och samma kväll. Fast vissa hade ju sämre raggrepliker än andra kan jag ju säga. Aja, sjukt kul hade vi iaf men som sagt så va det en lugn kväll eftersom man va tvungen att orka med lördagen med. Sen är man ju inte 20 längre såå, det tar ju på krafterna och partynerverna.

Sov för länge i lördags och missade ett sjukt fint väder och att hinna gå på stan. Hann i princip bara gå rakt in i duschen och vidare in i garderoben för att välja ut nåt fabulous för kvällen. Sen gick jag och Emma upp till stan och käka en jävligt sen lunch för att förhindra en utekväll på tom mage. När vi grundat med lite mat promenerade vi till Bellas birthday-party som va hur kul som helst. Innehöll det mesta. Massa trevligt folk, singstar (till och med JAG sjöng), alkohol i mängder, fuldans till dålig musik, balkong-häng, krossade glas..osv. Det va dessutom så jävla gött och inte tänka på vissa tråkigheter som hänt och bara festa och försöka ha kul istället. Det här tråkiga, ni vet. Det snurrar i huvudet heeela tiden men jag kan upplysa om att det där med att "supa bort sina bekymmer" inte är nån myt. Efter några cider va jag på rätt så bra humör. Sen blev jag bjuden på shots som smakade typ jäger fast starkare. Dom slog till på en sekund och då kunde man ju tro att jag va totalt bekymmerslös.

Ringde en taxi som aldrig kom så det va bara att vingla ner till stan. Dom andra hoppade in i en kö till Harrys. Jag gick rakt på en av vakterna jag känner, blinkade lite med ena ögat och log mitt sötaste. Sen trippade jag in, jag är så himla VIP ibland, haha! Nae men sen blev det dans för hela slanten tills tassarna sa ifrån. Då blev det bordshäng och lite mingel. Hade riktigt kul, behövde verkligen en riktig jävla utekväll så att mitt huvud kunde få en paus från alla jobbiga tankar som sagt.

Blev att gå hem med skorna i handen sen kan jag tala om. Det är förjäkla snyggt med högklackat men att det är bekvämt är en vit lögn.

Söndagen har varit perfekt för oss med huvudvärk. Mycket sömn, lovely! Sen åkte jag till päronen en sväng och blev bjuden på mat och jordgubbar. Sen vidare hem för soffläge och film.

Usch nu är det bara en vecka kvar tills man ska börja jobba igen. Måste det gå så fruktansvärt fort!?

Ska sova nu, har hört ett rykte om att det blir fint väder i veckan iaf. Tackarrr!

puss

Låten

Blev utgång igår, i vanlig ordning! Fast det va rätt lugnt. Värre blir det idag kan jag lova! Har inte tid att berätta om fredagen nu men jag tar en uppdatering om hela helgen imorrn!

Här kommer den ultimata låten iaf, Hercules and Love affair med "Blind". Bästa partylåten just nu, så jävla bra!

Skum video men låten är grym, enjoy!



Ha en bra lördag!

puss

Ny tatuering



Jag har gått hur länge som helst och tänkt att jag ska boka tid för min tredje (och sista..?) tatuering. Men det har inte blivit av. Men idag blev det hör och häpnad faktiskt gjort!

Jag har ett halsband som jag fick av min bror när han varit i Sri lanka för flera år sen, det föreställer mitt namn med sri-lanka-bokstäver. Denna text ska jag ha på min vänstra vrist, på högkant eller vad man säger. Dels för att det är personligt men även för att bokstäverna i Sri Lanka är totalt annorlunda så man ser liksom inte vad det står. Skulle aldrig tatuera in "Clara" med vanliga bosktäver direkt. Det skulle inte bli samma sak.

Iaf så tog han bild på mitt halsband och ska rita upp det på papper och fixa lite, kommer bli kanonbra! Dessutom har jag viljat göra den här tatueringen hur länge som helst så det ska bli grymt att äntligen få den gjord! Fast han hade dåligt med tider så det blir inte av förrän den 2:a september, tyvärr!

Efter den gadden får det vara nog, fast jag vet ju att har man gjort EN vill man bara ha fler. Jag har ju min skorpion (mitt stjärntecken) på högra vristen, det va min första. Sen blev det en stjärna på höger handled. Den gjorde förbannat ont men den är fin. Som sagt, får se om man lyckas stanna på tre stycken.

Nu ska jag iaf sova, är svintrött och har tusen saker att styra med imorrn.

Godnatt.

puss

Fabulous



Jaa jag har äntligen sett den! "Sex and the city" filmen. Vi va ett helt gäng som va och såg den i söndags. Jisses, den hade ju ALLT. Kläderna, skorna, männen..osv. Jag som är en riktig sex and the city-nörd fällde självklart även en tår, haha tönt! Aja, skulle hur som helst kunan se den hur många gånger som helst! Lovely!

Eftersom jag varit dålig på att uppdatera är det ju ingen som vet att jag varit sjuk men det har jag iaf förstår ni. Jaa inte nog med vissa tråkigheter, förkyld ska man tydligen bli oxå. Japp, blev totalt genomförkyld förra veckan och bara hostade hela tiden. Hade dessutom svinont i bihålorna vilket gjorde att det konstant rann i ögonen. Fy fan, det va inte ens kul alltså. Jag blir ju iofs nästan aldrig sjuk så jag antar att det va rätt åt mig.

Men nu är jag nästan helt frisk och redan laddad inför helgens festligheter. På fredag blir det utgång med diverse. Alla har ju kommit hem för sommarlov och semester så det är hur kul som helst. Sen blir det födelsedagsfest på lördag, är redan hur laddad som helst.

Just det, på tal om Sex and the city igen. Här kommer helt fantastiska bilder på Carrie & Mr Big eller Sarah Jessica Parker och Chris Noth som dom egentligen heter. Dessa bilder är tagna för det ultimata modemagasinet Vogue. (klicka på bilderna så blir dom större)

     
    
    
    


Nu ska jag dyka ner i soffan och kolla på Scrubs.

puss

Back on track



Jag lever och andas för er som trodde nåt annat. Orkar dock inte rabbla upp exakt vad som fått mig att må dåligt. Inte in i minsta detalj iaf. Kan säga så mycket som att det hade med N att göra. Men det kanske inte va såå svårt att gissa.


Jag är bara så jävla blind, dum och naiv!


Sad but true.


Men nu är jag trött på att gråta, det klär mig absolut inte så jag har samlat nya krafter (fan va djupt det lät). Det betyder dock inte att allt är guld och gröna skogar som man brukar säga men jag tänker iaf försöka ta vara på den här semestern som i princip nyss började.


Det va allt för mig så länge. Skulle mest tala om att jag inte gått upp i rök.


puss


And it hurts with every heartbeat..



Jag vet inte vad jag ska säga, mer än att jag inte mår bra..

Varför försöker jag få mig själv att tro att jag är stark när jag egentligen är raka motsatsen?

Fan jag är så jävla dum i huvudet!

Igen..



Åter igen ska jag tjata om dessa upptagna män! Jisses, det tar ju aldrig slut. Helgen bjöd ju som ni alla redan vet på festligheter. Skrev ju i tidigare inlägget att det blev after work i fredags t.ex. Nämde dock aldrig detta eftersom jag känner mig tjatig men jag kunde inte hålla mig nu. I fredags va det nämligen en såndär upptagen karljävel som fick upp ögonen för mig förstår ni. Han va mest trevlig i början och skulle sitta vid vårat bord (brevid mig) och diskutera allt mellan himmel och jord. Efter ett tag började karln även flörta hej vilt och då han tidigare nämt att han va där med sin sambo tyckte jag det blev liite knivigt. Där sitter han och viskar i mitt öra att jag "luktar så gott att det reser sig.." (citat) medans hans sambo när som helst kan dyka upp och tro att JAG lagt händerna på hennes karl. Fast det va han som raggade på mig, men sånt vill ju ingen se. Det är som jag tidigare har sagt, det är alltid vi singlar som får skiten. Ohh well, denna kille gav sig inte. Han praktiskt taget följde efter mig vart jag än gick. Till en början va det som sagt mest flörtande men sen började han även viska fräcka förslag i örat på mig. Så fräcka att till och med jag blev stum. Jag svarade med att han faktiskt hade sambo och kanske borde viska fräckisar i hennes öron istället. Men då sa han emot och menade på att hon ändå va så tråkig, jobbig och ful (?). What the fuck!? Varför i HELVETE är man tillsammans då? Åh jag säger ju det, att jag känner mig tjatig men nu måste jag ha ett utlägg om detta IGEN. Killar som inte ser nån som helst lycka i sina förhållanden, som kollar efter andra, som pratar skit om sina sambos och som är villiga att vara otrogna utan tvekan. Dom borde verkligen tänka efter två gånger innan dom handlar. Jag menar, att flytta ihop med nån eller förlova sig är en ganska stor grej. Jag personligen skulle aldrig göra det med en kille jag inte är riktigt hundra på att jag vill leva med. I så fall är det ju extremt onödigt att ens fundera på det. Kollar man dessutom in andra och ser på otrohet som en skitsak. Då är det ju ännu en anledning till att inte va ihop med nån alls. Då kanske singellivet är det bästa alternativet.


Jag vet att jag inte bara tjatat om detta tidigare, jag har även erkänt att jag flera gånger träffat upptagna killar. Med andra ord varit en slags bov i dramat. Jag vet inte om det är så att jag blivit äldre och möjligtvis en aning klokare nu. Men i fredags kände jag bara att sviniga karlar som han verkligen inte bör få sin vilja igenom. Han kan gott promenera hem med sin sambo och va så jävla olycklig då. För det är ju ändå hans val. Han hade väl tänkt få sig ett litet spännande äventyr för att krydda upp sin tillvaro lite och för att sen glatt skutta hem till den trygga lyan igen med nya "krafter". Krafter som håller i sig tills nästa gång han är ute i svängen och får syn på nåt som är mycket mer intressant än hans gamla tråkiga sambo. Herregud, är det så vissa vill ha sitt liv? Tydligen!


Nej, jag kör mer på det här med att man bara lever en gång och då ska man fan vara lycklig! Är man inte kär, gå vidare! Har man tröttnat, gör nåt åt det! Stör man sig på sin partner, prata om det! Men för guds skull, tro inte att saker och ting blir bättre av lögner, otrohet och ständig tystnad!


Killen blev förövrigt sur när jag lite snyggt dissade honom, så han gav sig äntligen och gick därifrån stackarn!


Får hoppas att min framtida man inte beter sig såhär, då blir det synd om honom kan jag säga!


puss


After work



Igår avslutades en rätt så jobbig vecka. Har varit mycket att göra på jobbet, dåligt med folk och lite övertid. Men som tur är va ju fredagen sista dagen för mig för nu har jag nämligen semester. Kan inte fatta att det är sant, ska bli såå fruktansvärt skönt!

Firade in semestern med after work. Blev mat och drickbart på Hamlet (av alla ställen) och jag va självklart yngst av alla där inne. Jaa ända dram tills alla studenter kom in där, då kände även jag mig gammal. Blev dock en jävligt trevlig kväll, drack rasberry blossom och minglade runt med alla möjliga människor. Desto trevligare blev det dessutom när det helt plöstligt kliver in ungefär 30 karlar med massa instrument och börjar spela en massa a capella. Låter säkert lite halvt töntigt men fy fan så grymma dom va. Snygga va dom ju med alltså, visste ju fan inte vart jag skulle kolla. Vart ju dessutom totalt hög av allt testosteron. Ohh my vilka män! Man kanske skulle satsa på en musik-kille med saxofon!? Blev iaf kvar där fram till det att instrument-killarna gick och sen hörde några andra kompisar av sig och då blev det raka vägen till Platens såklart. Där va det mest studenter men rätt kul ändå.

Har sovit i evigheter idag vilket iofs behövdes. Har varit halvt döende hela veckan och sovit riktigt dåligt. Tänkte vara ambitiös nu och storstäda lägenheten. Har inte haft ork till nåt sånt heller på hela veckan så det ser ut som helvete här. Kläder överallt och massa disk. Aja, ska se till att få det gjort snabbt. Ikväll blir det mera fest. Ska på födelsedagsmiddag hos Elin som fyllde år i fredags, blir antagligen utgång sen.

Mycket fest nu alltså men man måste ju fira sin semester ordentligt! :)

Ha en bra lördag allihop!

puss

Jag kollar in fotbolls(män) matchen



Jaa bara för att smälta in i mängden kollar även JAG på fotboll just nu. Förstår inte nöjet med bollsporter egentligen men däremot så gillar jag att det finns mycket att spana på under matchens gång. Fotbollsmän är det ultimata om jag får säga det själv. Garanterat en av mina svagheter. Fotbollsmän, brandmän och vakter. That´s hot.

På tal om dessa heta fotbollshunkar. Detta va min favoritreklam för nåt år sen. Inte svårt att lista ut varför.


Ronaldo är fan inte dåligt snygg alltså. Han är MIN! haha..



Grrrrrr, meow! :P

puss

Boys will be boys



Glömde ju att nämna en detalj i det tidigare inlägget. När jag va på väg till päronen igår trippade jag förbi stångebros uteservering där några välkända grabbar satt och tryckte i sig bakfyllekäk. Japp där satt tre av min brorsas kompisar och gick igenom helgens händelser, en efter en. Jag ångrade nästan att jag gick fram och hälsade.

Jag har ju iofs tjatat om hur nyfikna jag och mina kompisar är på allt som har med killsnack att göra. Vad säger dom när vi inte hör? osv..Hmm, igår fick jag ett slags svar. Eller jag hoppas att det svaret inte gäller ALLA män, utan bara mina brorsas mansgrisiga polare. Dessa killar hade visst haft varsinn lyckad helg, med andra ord hade dom fått napp i krogvimlet och eftersnacket befann sig på en extremt låg nivå.

För det första kunde man tydligt höra deras överdrift, för det andra verkar det som att vissa killar går över lik för att få sig nåt. Dessutom verkar åldern inte ha nån som helst betydelse för endel. Men det va bara en parantes. Iaf så hoppas jag inte att männen jag haft i mitt liv pratat sådär om mig! Skulle gärna lägga in några citat från konversationen mellan dessa killar men jag vill inte använda så fula ord här i min kära dagbok.

Tänkte mest tala om att jag iaf fått en inblick i hur killsnack kan låta. Med andra ord, överdrivet, hånfullt och omoget. Låt oss som sagt hoppas på att alla män är olika!

Undra vad jag får svar på här näst!? Tydligen måste man ju forska sig fram för än så länge har jag inte sett en skymt av boken vi alla väntar på - "Så funkar en man".

Tänk om det verkligen skulle uppenbara sig en sån bok. Jisses, det skulle ju bli en storsäljare på en gång. Trust me on this!

puss

Resumé av helgen



Långhelgen är redan slut. Gick läskigt fort ju. Tänkte bjuda på en resumé av det hela iaf.

Fredagen blev lugn på förmiddagen, gjorde inte allt för mycket. Kvällen däremot blev det fart på. Blev grillparty i det gröna. Rikigt seriös grillning måste jag säga med färskpotatis och massa grönsaker. Pimplade som vanligt i mig mina sockerfria rabarbercider till det. Där satt vi i gräset hur länge som helst, va riktigt trevligt! Körde några så kallade hävarspel för att sätta fart på fredagsfyllan. Jävla krångliga spel bara, va ju tvungen och tänka till ordentligt vilket inte är allt för lätt när det är alkohol med i det hela. Blev iaf en jäkla massa skratt!

Efter grillning och hävarspel gick vi ner till stan och svängde ner på Platens. Va sjukt varmt där nere och det blev inte bättre när man intog dansgolvet. Shit, trodde jag skulle smälta som en liten chokladpralin där i värmen. Blev en förjävla rolig fredag som slutade med en promenad hem utan skor. Japp jag gick barfota hem, mina skor hade i princip tagit död på mina tassar. Somnade sen sött på soffan, som vanligt.

Trodde det skulle bli norrköping på lördagen men planerna ändrades spontant. Jag och Elin tog en sväng på stan. Jag köpte en riktigt fabulous klänning och ett par solglasögon. Orkade inte gå på stan så länge i värmen så efter ett tag gick vi till Mokka och köpte med oss varsinn smarrig pastasallad och gick och satte oss vid stångån på bryggan. Fick jätteful solbränna när vi satt där men det va gött ändå. Efter lunchen gick vi upp till stan och käkade glass vid domkyrkoparken och för att avsluta en sånhär heldag på bästa sätt gick vi sen ner till 55:an och tog en kall (kolla bilden). Jaa det blev en riktigt lyxig lördag. Va så jäkla trött när jag kom hem så jag hamnade i soffläge och tänkte ta ett vil. Blev inte så långvarigt för Susse och Sara ville oxå dricka öl. Så det blev snabba ryck, bytte kläder och promenerade upp till stan igen. Hamnade självklart på 55:ans uteservering igen. Två gånger på en dag. Inte bra, haha! Aja det va ju faktiskt lördag.

Satt på 55:an hela kvällen och snackade skit. Va ett jäkla tjat om män, antal och vart man sätter ribban. Jaa är han ett ölglas, champagneglas eller kanske ett stackars shotglas!? Jisses vad internt det blev nu. Vi pratade helt enkelt om att storleken faktiskt har betydelse för er som inte hängde med. Fan va kul om dom vid bordet brevid hörde våran konversation.

Grymt lugn söndag blev det. Sov hur länge som helst. Gick iofs inte att sova sådär oanständigt länge som jag egentligen ville. Är för varmt för att man ska kunna sova gott. För att ändra på det gick jag och köpte en fläkt idag. En såndär bordsfläkt. Hör och häpnad, jag satte ihop den alldeles SJÄLV oxå. Inte illa för att vara mig. Va ju faktiskt sju olika delar. Har satt den brevid sängen nu så jag hoppas jag sover gott i natt utan att svettas ihjäl.

Åkte hem till päronen en sväng idag med och grillade. Jäkla mycket grillat i helgen alltså men gött är det!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag sova.

puss

Back in the days



Det börjar dra ihop sig för alla som har slitit sina tre år i skolbänken. Misstänker att det kommer vimla av studenter hela nästa vecka här i stan. Man har ju en vecka på sig att vänja kroppen vid det fruktansvärda alkoholintaget som väntas på själva studentdagen.

Tänkte att det inte va såå länge sen jag sprang ut ur skolan och mötte vuxenlivet men herregud det är ju faktiskt fyra år sen! Kan ni tänka er hur fort det har gått och hur gammal jag är!? Jisses, man hinner ju inte med. Aja, minns iaf denna champagnefyllda morgon-dag-eftermiddag-kväll-natt väldigt väl.

Gick upp vid typ 5 eller nåt på morgonen, allt för att hår, smink och kläder skulle bli perfekt. Skulle träffa övriga i klassen vid halv 8 för en champagnegfrukost i det gröna. Minns att jag lagom hann göra mig klar innan bussen gick, äta frukost valde jag bort totalt vilket mamma snabbt reagerade på. Hon sprang i fatt mig på väg till bussen och gav mig en påse med en macka och en juice och satte igång och tjata om att man inte ska dricka på tom mage osv..

Självklart åt jag aldrig mackan så efter en halv mellanstor champagneflaska va iaf jag halvt full och jag va inte ensam. Innan 9 på morgonen hade nästan alla dragit på sig en praktig morgonfylla, precis som det ska vara när man tar studenten!? ;) Vinglade ner till skolan på ett par höga klackar som jag vid det tillståndet inte kunde hantera. Fyllan höll i sig och det va ganska olägligt med tanke på att fotografering med klassen stod överst på schemat. Alltså denna fotograf måste tyckt att jag va så jävla jobbig. Jag trotsade allt han sa. Han ville t.ex att jag skulle sitta ner på fotot med klassen eftersom jag va kortast men jag vägrade. Så efter en massa tjat fram och tillbaka fick jag stå upp och när man idag tittar på det där fotot så ser man hur fel det ser ut att jag står upp bland alla andra som är två huvuden längre än mig. Dessutom skulle jag absolut se hur fotot blev direkt efter och när jag väl fick det härjade jag om hur snygg jag själv tyckte att jag blev. Tvingade fotografen att hålla med, stackarn! Dessutom upprepade jag ett antal gånger att jag tyckte att han va skitsnygg. Han va väl i 30-årsåldern och tyckte nog det va lagom kul att en tjatig och full student raggade på honom klockan 9 på morgonen.

Efter fotograferingen va det dax för studentlunch, då hade man iaf lyckats nyktra till. Efter maten va man ju helt återställd, fast man visste ju att det bara va tillfälligt. Efter ett hejdå-moment med våran mentor gick vi bort till själva utspringet. Minns att det skulle börja runt 2 och precis när det hela ska sätta igång går solen i moln och nåt olägligt ösregn tar plats. Va i helvete. Så där sprang man ut i vita kläder i världens regnväder, mindre kul med genomskinliga kläder. Som tur va fick man ju ta emot en massa blommor runt halsen så det va ingen som hann se nåt!

Efter blommor och grejer åkte vi studentflak i regnet, det va inte ens kul. Efter det åkte man hem och fick mera champagne, massa presenter och tårta. Kvällen avslutades med studentmiddag och bussfärd in till stan för att fira av det hela ordentligt inne i stan med alla kompisar som inte gick på min skola. Minns att vi hamnade på Basement (numera Maxim) av alla ställen. Där pimplade vi drinkar och blev kalasfulla. Kommer fan inte ihåg så mycket mer från den kvällen. Vet att jag vaknade upp med en oanständig bakfylla dagen efter iaf.

Jaa det va min student i korta drag. En förjävla rolig dag som man aldrig glömmer.

Hoppas ni som tar studenten i år har lika kul :)

Från det ena till det andra så är jag helt såld på dessa underbaringar från Bianco footwear! Måste ha dom! (shit nu lät jag sådär modebloggar-aktig, va inte alls meningen)


Nån som vill köpa dom till mig?

puss

Shake and bake



Long time, no seen!

Igår agerade jag desperat hemmafru. Nej men jag va extremt kvinnlig och intog köket och satte igång projekt bakning. Jaa man skulle väl kunna säga att jag tog oskulden på min ugn! Njaa, så illa är det väl inte, tror jag använt den EN gång under mina 2,5 år i den här lägenheten. Jag använder annars min ugn som förvaringsutrymme förstår ni, japp jag har en massa prylar där i. Perfekt när man har ont om plats juu! Aja, igår plockade jag ut alla värmeljus, ljusstakar och annat tjafs från ugnen och satte igång och baka. Va extremt ambitiös och skapade två olika sorters muffins. Yes, chokladmuffins och ett gäng ljusa med hallon och blåbär i. Blev faktiskt riktigt bra måste jag säga. Fast mitt kök såg ut som tredje världskriget efteråt.

Bjöd mina kära jobbarkompisar på hemgjorda muffins idag och jisses vad lite det krävs för att man ska bli populär. Alla tyckte dom va goda trots att vissa tvekade på att JAG verkligen hade skapat dessa bakverk. Är inte känd för att vara speciellt hemma i köket, dels för att alla vet om att jag har grejer i ugnen. Iaf så blev det lyckade muffins. Tror jag har grundkunskapen att kunna tillfredställa min framtida karl köksmässigt faktiskt!

Hmm nästa steg är att chocka alla på jobbet genom att ta med hemlagad matlåda varje dag! Det lär iofs aldrig hända. Problemet är iofs inte mina matlagnings-skills utan snarare det faktum att jag aldrig hinner eller har ork till att laga mat. Jag lagar bara mat om det är till fler än mig. Varje gång N är här t.ex intar jag min plats i köket och fixar och trixar. Han har aldrig klagat så jag antar iaf att jag är godkänd i köket.

Jaha, bara en dag till att jobba denna vecka, lovely! Alla vet nog vid det här laget hur mycket jag gillar långhelger. Jag har säkert sagt det förr men alltså, den som kom på att nationaldagen skulle vara en röd dag är en bra människa. Vet ännu inte vad helgens planer blir. Anar iofs utgång, möjligtvis imorrn. Annars blir det säkert på lördag. Sova ska jag iaf göra, länge!

Oj måste ner och hämta min tvätt snart. Hoppas bara inte jag möter min granne som olyckligtvis tvättar samtidigt som mig just idag. En tant i 70-årsåldern som pratar mer än nån annan jag vet. Helt sanslöst är det. Människan är dessutom expert på att få folk att lyssna på hennes tjat i minst 20 minuter. Kort minne har hon med för hon frågar samma frågor ungefär 4-5 gånger under ett samtal och jämt ska hon prata om sina två söner oxå. Hon gör typ "reklam" för dom och försöker agera nån slags matchmaker. Plus att hon ska berätta en massa skvaller om ALLA som bor i huset. Snacka om att hon inte har mycket för sig. Herregud, jag ska aldrig bli en såndär jobbig tant.

Aja, ska rusa ner i tvättstugan fort som fan så jag kommer undan skvallertanten.

Ha det fint så länge!

puss


RSS 2.0