Alla söker vi efter nån

image153

Först va det bönder, sen ensamma mammor och så alla dessa säsonger av The bachelor. Alltihop med samma syfte, att se till att dom alla hittar kärleken.

Nu är det ju tydligen dax igen. Fast denna gång är det frusna män från norrlands trakterna som söker kärlek. "Vill du tina upp nån av våra frusna män?" lyder frågan inför premiären, haha! Kan inte låta bli att skratta åt det hela.

Undra när det blev så populärt att söka efter kärleken via TV!? Det kanske va redan när dom visade "Tur i kärlek" 1991, eller? Nyss va det ju så "inne" att leta efter den rätta på nätet men nu verkar som sagt kärlek via TV ta över mer och mer. Kontaktannonser är det väl knappast ingen som verken skickar in eller svarar på. Jaa det skulle väl vara dom som verkligen vill ha nån som gillar mysiga hemmakvällar och skogspromenader. Krogen är väl egentligen inte ens giltigt som förslag. Jag menar, hur ofta hittar man den stora kärleken på dansgolvet eller i baren? Möjligtvis tillfällig "kärlek" som varar mellan fem-i-tre på natten till sju på morgonen.

Aja, ska bli spännande att se vad som kommer här näst, Brandmän söker flamma?

puss

Kommentarer
Postat av: k-k-k-kaatiiie!

haha elle hur!! smaskiga detaljer för fan babyboo!

2008-02-08 @ 19:45:11
Postat av: Dullah

hehehe aeeh fan tacka norrland för deras män

2008-02-08 @ 22:54:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0