Illamående

image109

Usch, har storstädat halva förmiddan. Kreativ som jag är. Belönade mig själv med att inta soffläge med kaffe och ballerinakex. Fy fan så farligt goda dom är, råkade trycka i mig nästan ett halvt rör.

Nu mår jag illa.

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig när jag firar in det nya året. The search for the perfect dress går inget vidare. Snart lägger jag ner detta och har på mig min mjukisdress.

Igår va det fabulous friday som startade med en lång dag på jobbet. Fast det va rätt lugnt, inte så mycket att göra, va bara klockan som gick så förbannat långsamt. Kvällen bjöd på nykter utgång. Den så kallade förfesten bestod av att vi kollade på Sjätte sinnet , tror jag har sett den typ fyra gånger men den är faktiskt fortfarande bra. Aja sen blev det Platens, satt och glodde på folk och snackade skit typ. Kom fram till att det tyvärr inte är lika kul på Platens nu som det va förr. Eftersom man numera ger upp och går hem redan runt halv två. Vad hände med att stanna till tre, när dom tänder lamporna och nästan ber oss att gå hem!?

Aja, det är visst lördag idag. Vet inte än vad kvällen har att erbjuda. Men den kanske kanske kanske  blir trevlig. Hmm hoppas på det, annars blir jag nog lite ledsen i ögat faktiskt.

Vi får se helt enkelt.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0