Sol, balkongläge, oanständiga samtalsämnen och negerdunk

image224

Jisses vilka underbara dagar det har varit den här veckan alltså. Sol, varmt och allmänt härligt. Är fruktansvärt irriterande att man är inomhus halva dagarna på jobbet bara. Helgen har dock spenderats enbart utomhus.I fredags blev det grillkväll i det gröna med Becka, Emelie, Ida och Sanna. Vi satt på en filt i solen och grillade korv och pimplade drickbart. Fy fan, så gött det va. Fick värsta sommarkänslan. Det va ju verkligen sommarens första kväll. Efter grillningen blev det självklart utgång. Platens som vanligt. Riktigt trevlig fredagskväll!

Igår va det ju lördag och man vaknade ju upp till bästa vädret. Det va som upplags för balkongläge. Gick och köpte glass och sen hängde jag, Becka och Sanna på Beckas balkong precis heeela dagen! Ida kom förbi sen oxå. Blev ett jäkla härj och en massa kedjerökning. Balkongmusiken bestod av negerdunk från Sannas mobil. Satt där ute så länge att man nästan glömde bort och äta, med andra ord tills det blev mörkt. I och med det hann man ju med att spana på ett antal förbipasserande män. Shit man upptäcker så jäkla mycket mer heta män i den här stan så fort det blir varmt. Inget man klagar på direkt iofs! Aja, det blev en väldigt lugn lördag. Men fy fan alltså, stackars alla andra som antagligen oxå satt ute på sina balkonger i samma hus. Våra samtalsämnen och våran ljudnivå är inte alltid så blygsamma. Herregud, frågan är om folk tycker det är underhållande att höra när vi pratar män, sex, sprit..osv. Njaa, tveksamt alltså. Aja, det bjuder vi på!

Lika fint väder idag! Får se vad man ska hitta på denna söndag. Ska till att börja med städa. Så jävla jobbigt i den här värmen men jag måste verkligen. Får se till att gå ut i solen sen efteråt.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0