Dinner thing



Nej nu gick helgen sådär fort igen, jag gillart INTE! Hur som helst så blev det en bra helg! En riktig livsnjutarhelg  som var lugn, mysig och helt perfekt efter en ganska körig vecka på jobbet. Igår (lördag) blev det promenad och i vanlig ordning mysfrukost, efter det gick jag och M en sväng på stan. Gick till Åhléns och drömde oss bort på inredningsavdelningen, vill ju köpa såå mycket nytt! Slutade dock inte med några större inköp, nae inga inköp alls faktiskt. Vi väntar lite tills vi vet NÄR vi får flytta.

Vi gick och handlade inför kvällen istället. Hade ju bjudit hit Bella & Christoffer på middag. Yes, en riktig parmiddag! Vi va seriösa som bara den med middagen, först blev det pepparkakor med ädelost och päron, mums! Sen hade vi kokat ihop våran alldeles egna soppa som vi skapade när vi slog våra kloka (matlagnings)huvuden ihop nån gång förra vintern. Egentligen är det en helt vanlig köttfärssoppa men god är den, speciellt med en klick creme fraiche och gott vitlöksbröd till! Den blev både lyckad och omtyckt. Sen hade Bella & Christoffer med sig efterrätten som bestod av en farligt god äppelpaj med vaniljsås. Självklart blev en det en jäkla massa vin med! :) Blev en riktigt trevlig kväll, men det slår aldrig fel när vi fyra umgås. Ibland kan jag knappt tro att det är sant att man kan ha sån tur. Bella är min bästa vän och förr kunde vi verkligen drömma oss bort och önska att när vi båda väl hittar männen i våra liv skulle det vara såå perfekt om dom med kom bra överens så man kunde ha massa middagar, umgås utan problem och ha allmänt kul ihop. Nu sitter vi här och råkade ha sån tur att det inte bara är nåt vi önskar utan det ÄR verkligen så. Våra pojkvänner klickade redan första gången dom träffades och när vi umgås alla fyra har vi så fruktansvärt kul ihop, sånt är verkligen lycka! Helt underbart är det! <3

Söndagen blev lugn och skön den med. Sov lääääänge och efter frukost och en massa kaffe gav vi oss ut på en långpromenad och trots regnet var det riktigt mysigt, dessutom va det bara en av TVÅ promenader. Jaa efter lite mat och soffläge gav vi oss ut igen. Det ni! Nae men vi behövde nog det efter all mat och annat gott ;)

Nu sitter jag här nyduschad med ett glas te. Ska snart borsta tänder och krypa ner. Imorrn är det jobb igen, usch och fy för det men efter det blir det träning med Bell. Ska svettas i gymmet och jag är laddad! :)

puss & godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0